Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten benim esimde sadece dırdır eder.daha agzina su vermis degildir. Milletde ne kocalar var
Hatayı kadın en başta yapıyor dur sen elleme yapamazsın edemezsin bebeklikten böyle alıştırıyorız sonradan da olmuyor işte . Dediğin gibi milletin babası uyutuyor alt değiştiriyor gezdiriyor oynatıyor bizde yok ama dediğim gibi suçlu biziz bence

Şimdi bakınca bu saydıklarının hepsini yapıyor eşim ama benimle ilgisi yok kendi istediği için.

Benim esime asla cocuk emanet edilmez birgün esime emanet ettim sadece 15 20 dakika gelicem dedim.eve bir geldim evde cocuk yok.ozamanki evimiz giris kattaydi. Yavrum disarı cikmis disarda beni aramis yatak odasinin caminin altinda anne diye agliyordu. 2 yasindaydi daha esim cok kolay uyur dalmis. Ne korkmustum aylarca etkisinden kurtulamadim.

Şimdi bakınca bu saydıklarının hepsini yapıyor eşim ama benimle ilgisi yok kendi istediği için.
Ama sende engellememişsin demekkki çoğu kadın başta engelliyor güvenmiyor düzgün yapabileceğine ben öyleydim şahsen . sonrada eş yapmak istemiyor o da alışıyor zamanla yapmamaya

Ayyyy ne diyorsun şok oldum Allah korumuş

Ayyyy ne diyorsun şok oldum Allah korumuş

Hala burnundan getiriyorum. . Gecen gün diyorki millet kuaföre ogluyla gidip traş oluyor diye. havani alirsin diyorum.Ben hala kuaföre kendim götürüp bekliyorum.yan tarafindaki dükkanin önünde bekliyorum.

Yaparsın sen istedikten sonra önünde hiç bişeycik duramaz
Sağol canım benim. İnşallah

Spor yok mu? Gözlerime inanamıyorum
Kuruyemiş ve çayla günü atlatacağına eminim

Ama sende engellememişsin demekkki çoğu kadın başta engelliyor güvenmiyor düzgün yapabileceğine ben öyleydim şahsen . sonrada eş yapmak istemiyor o da alışıyor zamanla yapmamaya
Ayyy keşke yapmak isteseydi hiç engel olmazdım ama nerdeee. Yardım edecek kimsem de yoktu. İlk banyosunu bile tek başıma yaptırdım çocuklarımın. Akıl vermeye gelince çok konuşuyorlar ama yardım edelim diyen olmuyo bizde

Evet bugün vicdanen daha rahat bir gün geçirdim
Menumü bırakayım hemen
Sabah 09.00 2 adet tam buğday ekmeğiyle peynirli tost
Öğle 13.30 1 adet hazır bardakta dometes çorbası
Ara 15.30 3 adet beypazarı kurusu
Akşam 18.00 1 porsiyon et döner 3 çatal sadece bulgur pilavından aldım ekmeksiz
Ara eve gidince 1 kasık fıstık ezmesi şekersiz yerim
10.00 adım ve su 1.5 litre

Arkadaşım senide kaçırdım nasıl kara buğday diyeti eksildin mi

Canım selam spoların çok iyi gidiyor ama menülerde hep cısss var dün pizza bisküvi bugün tatlı kendini baltalıyorsun giib geliyor :) ama tabi hafta sonu olmasından kaynaklı olabilir hafta içi daha güzel menüler görürürz inş :)

Kalori hesabı yaptığım için çok kasmıyorum sonuçlara göre yeni stratejiler geliştireceğim

Kalori hesabı yaptığım için çok kasmıyorum sonuçlara göre yeni stratejiler geliştireceğim
Ama herşey kalori değil ki evet belki totalde aynı hesaba gelecek ama biri yağlandıracak öbürü yağlandırmayıp kilo verdirecek. Yağ oranı düşmeden zayıflamakta sonrasıında şıp diye kilo aldıracak arada yapsan güzel nefsini körler dediiğin gibi kendini kasmamış olursun ama devamlı yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor canım

İyi akşamlar kızlar
Bu gün ki menüm
Sabah 2 dilim peynir omlet yarım 1 simit ekmek 1 çaykaşığı bal
Öğle 3 adet içli köfte kızarmış
Akşam avuç içi kadar et koca bi kase salata
2 lt su bardak işe yaradı

Her yolu deniyorum hangisi işe yararsa oradan devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…