- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.341
Biz hastayızMerhabalaarnabersiniz?
Yaa kıyamam çok geçmiş olsunBiz hastayızemre gece çok ateşlendi şimdide çok halsiz ordan oraya yatıyor
Sendenn nbr canım
Hamdolsun canim,igneden sismis herhalde kalcan.Merhabalaarnabersiniz?
Sağol cnm inş mümkün değil içmez soğandan nefret ediyor.Yaa kıyamam çok geçmiş olsunhemencecik toparlar inşallah soğan suyu içirebilirsen antibiyotik etkili toparlar belki
benim de kalçamın içi ceviz gibi sertleşti mosmor olmuş otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum debelenip duruyorum
Gecmis olsun canim sezonu actiniz sizde.goturdunmu doktora.multivitamin ve dogal takviyeler basla hemen ve her okul acilisinda tekrarla istersenBiz hastayızemre gece çok ateşlendi şimdide çok halsiz ordan oraya yatıyor
Sendenn nbr canım
Götürmedim şimdiye kadar doktorsuz atlattı hep bakalım uzarsa gideriz.vitaminli Balık yağı ve propolis içiyor. Zorla süt kefir içti iştah sıfırGecmis olsun canim sezonu actiniz sizde.goturdunmu doktora.multivitamin ve dogal takviyeler basla hemen ve her okul acilisinda tekrarla istersen
Tüp bebekte hesaplama farklı oluyomuş ben son adet tarihinden hesaplamıştım bi arkadaş söyledi düzelttimHamdolsun canim,igneden sismis herhalde kalcan.
Bu takvim haftan çok oynak hayırdır niye değişti
Tüh içseydi iyiydi kuzucuk. Evet göbekten ve kalçadan var. Kalçadan olan 3 günde bir ama mafetti beni yağlı bi ilaçmıymış neymiş şişirdi çok acıyoSağol cnm inş mümkün değil içmez soğandan nefret ediyor.
İğne vuruyor musun halen ?
Dayan canim sonu güzel olucakTüh içseydi iyiydi kuzucuk. Evet göbekten ve kalçadan var. Kalçadan olan 3 günde bir ama mafetti beni yağlı bi ilaçmıymış neymiş şişirdi çok acıyo
Tek öğün beslenmeden çıkınca bu hafta bi değişiklik olmayacak galiba. Geçen salı karabuğday diyetini bitirince tartıldım 79.9 du bir hafta geçti ondan sonra hergün spor yaptım 1300 kalori aldım 1 kilo vermem gerekti kıpırdama yok.Sabır sabır :)
Ayrıca neden tartıldın ki cumaya kadar tartı yok :) yoksa çok takılırsın yapma öyle canım
Sanırım progestan o vurulduğun canım muhakkak alkollü pamuk koy yoksa baya duruyor misket misket . Sağlıcakla gelsinde hepsine değer:) kalp atışları için gün verdi miTüh içseydi iyiydi kuzucuk. Evet göbekten ve kalçadan var. Kalçadan olan 3 günde bir ama mafetti beni yağlı bi ilaçmıymış neymiş şişirdi çok acıyo
ayy senin ne güzel olmuş hamilelik takvimin maşallahMerhabalaarnabersiniz?
Geçmiş olsun canım sende gel sakatlar kervanına benimde halen geçmiş değil ayağım umarım senin o kadar sürmezSelam kızlar
Dünkü menüm : sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salatalık
Öğlen; sade kahve 3 kare çikolata
akşam; 1 lahmacun 1 ayran
-1 lt su spor yok
bugün ;
sabah ; 2 dilim Ekmek, 1 Kk peynir, sucuklu yumurta ( 4 ince dilim sucuk tahmini 1 Yumurta)
öğlen ; 1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası
akşam ; 1 kase yoğurt, 2 kepçe limonlu mercimek çorbası
- 1 lt su,spor yok
Nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok ama dün bacağımı sakatladım, tüm gece ağrıdan uyuyamadım. Tam zamanıydı doğrusu.. şu an üstüne basınca artan dinlenince geçen bir ağrım var, krem sürmeye başladım. Bir de grip oluyorum boğazım cayır cayır yanıyor az önce ateşim vardı uzandım biraz şimdi daha iyiyim. Eşim de saolsun ilaçları diğer eve götürmüş bile, bir kaç saat sonra oraya gideceğim ilaç içmeye :)
evett progestanSanırım progestan o vurulduğun canım muhakkak alkollü pamuk koy yoksa baya duruyor misket misket . Sağlıcakla gelsinde hepsine değer:) kalp atışları için gün verdi mi
Taşınma öncesi ne kötü üst üste gelmiş geçmiş olsun aman dikkat et zorlayıp kalıcı bişeye dönüşmesinSelam kızlar
Dünkü menüm : sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salatalık
-1 lt su spor yok
bugün ;
sabah ; 2 dilim Ekmek, 1 Kk peynir, sucuklu yumurta ( 4 ince dilim sucuk tahmini 1 Yumurta)
- 1 lt su,spor yok
Nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok ama dün bacağımı sakatladım, tüm gece ağrıdan uyuyamadım. Tam zamanıydı doğrusu.. şu an üstüne basınca artan dinlenince geçen bir ağrım var, krem sürmeye başladım. Bir de grip oluyorum boğazım cayır cayır yanıyor az önce ateşim vardı uzandım biraz şimdi daha iyiyim. Eşim de saolsun ilaçları diğer eve götürmüş bile, bir kaç saat sonra oraya gideceğim ilaç içmeye :)
Kaptanımm teşekkür ederiimmayy senin ne güzel olmuş hamilelik takvimin maşallah
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
-1 lt su spor yok
bugün ;
- 1 lt su,spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?