Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz hastayız emre gece çok ateşlendi şimdide çok halsiz ordan oraya yatıyor
Sendenn nbr canım
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun hemencecik toparlar inşallah soğan suyu içirebilirsen antibiyotik etkili toparlar belki

benim de kalçamın içi ceviz gibi sertleşti mosmor olmuş otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum debelenip duruyorum

Sabah 2 d ekmek 1 yumurta az peynir 1 tk pekmez
Ara 1 nescafe 1 greyfurt
Ara 1 nescafe 1 cennet hurma
Aksam çorba,salata,yogurt olucak
Ara cay ve altinbasak yarim
Bide incir zeytin kürü yatarken
Spor 40 dk yürüyüş,100 adet jamping jacks
Cherry Mom

Sağol cnm inş mümkün değil içmez soğandan nefret ediyor.
İğne vuruyor musun halen ?

Biz hastayız emre gece çok ateşlendi şimdide çok halsiz ordan oraya yatıyor
Sendenn nbr canım
Gecmis olsun canim sezonu actiniz sizde.goturdunmu doktora.multivitamin ve dogal takviyeler basla hemen ve her okul acilisinda tekrarla istersen

Gecmis olsun canim sezonu actiniz sizde.goturdunmu doktora.multivitamin ve dogal takviyeler basla hemen ve her okul acilisinda tekrarla istersen
Götürmedim şimdiye kadar doktorsuz atlattı hep bakalım uzarsa gideriz.vitaminli Balık yağı ve propolis içiyor. Zorla süt kefir içti iştah sıfır

Hamdolsun canim,igneden sismis herhalde kalcan.
Bu takvim haftan çok oynak hayırdır niye değişti
Tüp bebekte hesaplama farklı oluyomuş ben son adet tarihinden hesaplamıştım bi arkadaş söyledi düzelttim evet iğneden oluyo

Sağol cnm inş mümkün değil içmez soğandan nefret ediyor.
İğne vuruyor musun halen ?
Tüh içseydi iyiydi kuzucuk. Evet göbekten ve kalçadan var. Kalçadan olan 3 günde bir ama mafetti beni yağlı bi ilaçmıymış neymiş şişirdi çok acıyo

Sabır sabır :)
Ayrıca neden tartıldın ki cumaya kadar tartı yok :) yoksa çok takılırsın yapma öyle canım
Tek öğün beslenmeden çıkınca bu hafta bi değişiklik olmayacak galiba. Geçen salı karabuğday diyetini bitirince tartıldım 79.9 du bir hafta geçti ondan sonra hergün spor yaptım 1300 kalori aldım 1 kilo vermem gerekti kıpırdama yok.

Tüh içseydi iyiydi kuzucuk. Evet göbekten ve kalçadan var. Kalçadan olan 3 günde bir ama mafetti beni yağlı bi ilaçmıymış neymiş şişirdi çok acıyo
Sanırım progestan o vurulduğun canım muhakkak alkollü pamuk koy yoksa baya duruyor misket misket . Sağlıcakla gelsinde hepsine değer:) kalp atışları için gün verdi mi

Selam kızlar
Dünkü menüm : sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salatalık

Öğlen; sade kahve 3 kare çikolata

akşam; 1 lahmacun 1 ayran

-1 lt su spor yok

bugün ;

sabah ; 2 dilim Ekmek, 1 Kk peynir, sucuklu yumurta ( 4 ince dilim sucuk tahmini 1 Yumurta)

öğlen ; 1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası

akşam ; 1 kase yoğurt, 2 kepçe limonlu mercimek çorbası

- 1 lt su,spor yok

Nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok ama dün bacağımı sakatladım, tüm gece ağrıdan uyuyamadım. Tam zamanıydı doğrusu.. şu an üstüne basınca artan dinlenince geçen bir ağrım var, krem sürmeye başladım. Bir de grip oluyorum boğazım cayır cayır yanıyor az önce ateşim vardı uzandım biraz şimdi daha iyiyim. Eşim de saolsun ilaçları diğer eve götürmüş bile, bir kaç saat sonra oraya gideceğim ilaç içmeye :)

Iyi aksamlar bugün kü menüm
Kahvaltı
1yk karabuğday 1 yk yulaf 1 bardak süt
Öğle
5 yk yeşil mercimek salatasi
3yk yoğurtlu kereviz
Ara
1 yulaflı kurabiye (kurabiyenin içind e un şeker ve yağ yok)
Akşam
1 fırında levrek
Salata yağsız ve tuzsuz
Yatarkende 1 bardak kefir icecegim
2.5 lt su
500 ip
45 dk pilates

Geçmiş olsun canım sende gel sakatlar kervanına benimde halen geçmiş değil ayağım umarım senin o kadar sürmez

Sanırım progestan o vurulduğun canım muhakkak alkollü pamuk koy yoksa baya duruyor misket misket . Sağlıcakla gelsinde hepsine değer:) kalp atışları için gün verdi mi
evett progestan yarınki kan değerine göre gün verecek bakalım
Taşınma öncesi ne kötü üst üste gelmiş geçmiş olsun aman dikkat et zorlayıp kalıcı bişeye dönüşmesin
ayy senin ne güzel olmuş hamilelik takvimin maşallah
Kaptanımm teşekkür ederiimm

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…