- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.301
Kime benziyodu
Geçmiş olsun olur hastalık dönemlerinde öyle bozma moraliniArkadaşlar geç oldu menü mü bırakayım dicem ama malesef Bugün çok hastalandım 4günumün temposu acısi çıktı dün gece ateşim 39.9 dü acile gittiğimde bugün eşim de izin alamadı resmen tüm günümü tost yiyerek geçirdim basit olduğu için kemiklerim ağrıyor feci boğazlarım şişmiş büyük konuşmamın acısını çekiyorum neyse menü mü bırakayım
Sabah 12.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Akşam 18.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Ara 19.30 eşim gelince kıymalı yumurta kırdı birazcık çok az ondan yedim 2 3 lokma
Berbat bir menü kendimi şimdiden kilo almış hissediyorum sanki 5 kilo almış gibi. Yarına toparlarım inşallah
Su 1litre spor malesef tüm gün yataktaydım
Ayy ayy hamilelik takvimide gelmiş bende kullanmştım 9 ay boyunca çok güzel bilgilerde oluyor hafta haftaEvet tüp bebek avantajı mı desemtipini de gördüm rahime bırakılırken bu da bi şans sankim
Kargon geldimi canim pt toparlamisGeçmiş olsun olur hastalık dönemlerinde öyle bozma moralini
Aynen bugün geldi :)) 4 hafta sürdü mübarek :)Kargon geldimi canim pt toparlamis
Tadına hiç bakmadın Mı.maşallah.Ben pazar misafirler için ilk kez poğaça yaptım. Zor sanıyordum ama değilmiş. Tadına bakmadım ama yumusak ve pofidik oldu, şimdi istek üzerine yapıyorum yine. Baya bi saydim icimden diyetten önce yapsaydım tadına bakardım diye :)
Geçmiş olsun canım.Arkadaşlar geç oldu menü mü bırakayım dicem ama malesef Bugün çok hastalandım 4günumün temposu acısi çıktı dün gece ateşim 39.9 dü acile gittiğimde bugün eşim de izin alamadı resmen tüm günümü tost yiyerek geçirdim basit olduğu için kemiklerim ağrıyor feci boğazlarım şişmiş büyük konuşmamın acısını çekiyorum neyse menü mü bırakayım
Ara 19.30 eşim gelince kıymalı yumurta kırdı birazcık çok az ondan yedim 2 3 lokma
Berbat bir menü kendimi şimdiden kilo almış hissediyorum sanki 5 kilo almış gibi. Yarına toparlarım inşallah
Aslında önemli olan yumuşak mi kabarık mi olduğu tadı bildiğin poğaça: un süt yağTadına hiç bakmadın Mı.maşallah.
Ben netde yanlış yapıyorum diyordum.
Buldum yanlışı.
Öğle ama sıcacık bir de yanına çay.Aslında önemli olan yumuşak mi kabarık mi olduğu tadı bildiğin poğaça: un süt yağ
Tabii ki canım.Doktorum harika diyince bi takvimi hakettiğime karar verdim
Yaa öylemi dedi şükürDoktorum harika diyince bi takvimi hakettiğime karar verdim
Kolay gelsin iiyi gecelerKızlar iyi geceler
Sabah okul var
Program yüzde değil de gram gösteriyor mu?Bugünkü menüme göre;Karbonhidratta aşım yağ ve proteinde eksiğim var
ayvacicegi bu hedefler doğru mudur sence 50_30_20 ?
Eki Görüntüle 2568413
Kabaca bana da karb fazla protein az görünmüştü ama bakman gereken gram. Protein kas kaybetmemek için kilo başına 0.8-1.0 çarpımıyla protein almalısın.Bugünkü menüme göre;Karbonhidratta aşım yağ ve proteinde eksiğim var
ayvacicegi bu hedefler doğru mudur sence 50_30_20 ?
Eki Görüntüle 2568413
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.Arkadaşlar Merhaba,
Geçen haftadan beri kendimi kaybetmiş durumdayım. Kardeşimin bebeği oldu, hala oldum.Yardımcı olabilmek adına 2 haftadır gidip geliyorum. E kızımın da okul işleri var bir de al-bırak, oyun oyna, aktivite yap derken bir de demirim çok düşüktü artık sürünüyordum. 2 gün önce demir iğnesi yaptırdım gözüm açıldı resmen. Şimdi B ve D vitaminlerine de başladım. Daha iyiyim. Geçen hafta o halsizlikle ve ömrümün yollarda geçmesi sebebi ile diyeti bırakmaya meyillendim ve diyetisyen randevumu iptal ettim. Bu hafta Çarşamba günü gideceğim yeniden kontrole. Kilo aldığımı düşünmüyorum ama vermedim de... Durumdan haberdar ederim. Bu hafta toparlanıyorum ve söylediğiniz gibi ne kadar asosyal olursan o kadar düzene giriyorsun. Sanırım asosyal olacağım artık.
Sen dogurda ben gelin alirim artik kizini
Kız mı oluyo bu arada bebek. Allah mı söylettiPeh biz daha yakın adayız
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bu sene grip bırakmıyor insanı kolay kolay.Arkadaşlar geç oldu menü mü bırakayım dicem ama malesef Bugün çok hastalandım 4günumün temposu acısi çıktı dün gece ateşim 39.9 dü acile gittiğimde bugün eşim de izin alamadı resmen tüm günümü tost yiyerek geçirdim basit olduğu için kemiklerim ağrıyor feci boğazlarım şişmiş büyük konuşmamın acısını çekiyorum neyse menü mü bırakayım
Evet proteini doldurmak cok zor, ki ben her oglen ve aksam istisnasiz et yiyorum (kirmizi et, tavuk ya da balik). Ben protein tozu kullaniyorum o yuzden.Ben makroları hesaplıyorum. Ama hesap yapmak çok zor oluyor. Herşey de kahretsin ki karbonhidrat var. Bi kurtulamıyorum şu karbonhidrattan hep fazla çıkıyor. Yine de elimden geldiğince hesaplıyorum. Bu proteinde hiç bisey de yok oda bir türlü yukselmiyor. En iyisi yağ ayarlaması en kolay olan yakında bu hesaplar sayesinde matematiğim gelişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?