- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.361
Muhtemelen canım kreş başında fix oluyormuş çocuklar böyle. Öğleden sonra düzeldi şükür geceyide güzel atlatırız umarım
Pawlover bebisinin su anki tahmini dogumgunu benim dogumgunumle ayni:))Merhabalaarnabersiniz?
Yaa ne güzel nasip olursa senin gibi enerjisi yüksek olur belkiPawlover bebisinin su anki tahmini dogumgunu benim dogumgunumle ayni:))
Allah yardımcın olsun. Provokasyonlara gelme yılma diren sen kazanacaksınGünaydınlarrr güzellkler..
Öğleden sonra doğumgünü var
Yemiyeceğim diyorum. Arkadaşım o kadar hazırladım diyor.
Zor bir gün beni bekliyor.
İnşallah en az zararla kapatacağım.Allah yardımcın olsun. Provokasyonlara gelme yılma diren sen kazanacaksın
Niye kova balık.Yaa ne güzel nasip olursa senin gibi enerjisi yüksek olur belkiben hep kova yada balık doğurmak istemişimdir ama olsundu
Bu gün nasılsınız .Muhtemelen canım kreş başında fix oluyormuş çocuklar böyle. Öğleden sonra düzeldi şükür geceyide güzel atlatırız umarım
Sorma hocam ya yine uzaklaşacak okuldan diye korkuyorum gece yine ateşlendi doğru düzgün uyuyamadı bugünde götürmedim okulaBu gün nasılsınız .
Tam okula alıştı. İnşallah tekrar geriye dönmez .
Kendim kovayım, kendim dışında da kovaların özgürlükçü ruhlarına hayranım. En yakın arkadaşım da balık çoğu kişiden anlayışlıdır, iyi bi sırdaş ve dinleyicidir. Ondan ötürü ikisini çok istiyodumNiye kova balık.
Merak ettim.
Şu anda aslan değilmi
Ben de ikinciyi aslan doğurmak istedim.
Ama 36 haftalık alındığı için aslan olamadı.
Yengeç oldu.
Bu menünün nesi çok arkadaşım.Cherry Mom Geçmiş olsun kreşten mi aldı acaba?
dennisgo sabsnda geçmiş olsun dinlendir biraz bari.
Ben bugün doyamadım bir türlü, eşim de evde olunca sürekli mutfaktaydik.
Sabah kahve, 1dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal
Öğle hindi füme, 100 gram çökelek, 1 haşlanmış yumurta
Ara 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine fıstık ezmesi, 1 muz
Aksam yeşil mercimek yemeği
Su 1 litre
Spor 45 dk leslieCherry Mom
İyi düşünmüşsün canım.Sorma hocam ya yine uzaklaşacak okuldan diye korkuyorum gece yine ateşlendi doğru düzgün uyuyamadı bugünde götürmedim okulaokul tatil diyorum hastayken gidilmediğini keşfetse yandım :)
Ahahaj alemsin yaKendim kovayım, kendim dışında da kovaların özgürlükçü ruhlarına hayranım. En yakın arkadaşım da balık çoğu kişiden anlayışlıdır, iyi bi sırdaş ve dinleyicidir. Ondan ötürü ikisini çok istiyodumaslanların liderlikleri ürkütüyo birazcık beni. Yengeci de severim evcimen ve sakin olurlar
Yemek var ya o yüzden ona çok gelmiştirBu menünün nesi çok arkadaşım.
Gayet güzel.
Spor desen o da iyi.
Aslanlar toplum içinde çok belirgindir.Kendim kovayım, kendim dışında da kovaların özgürlükçü ruhlarına hayranım. En yakın arkadaşım da balık çoğu kişiden anlayışlıdır, iyi bi sırdaş ve dinleyicidir. Ondan ötürü ikisini çok istiyodumaslanların liderlikleri ürkütüyo birazcık beni. Yengeci de severim evcimen ve sakin olurlar
Tabiki etken, mesela benim deli gibi özgürlükçü bi ruhum var ama anne yetiştirmesinden ötürü baskılanmışAhahaj alemsin ya
Başaklar çok duygusal çocukluk halleri zor olur ablam hep ağlardı durmadan sessiz sakindi. Bütün yaptığım yaramazlıkları ablam yaptı derdim gık demezdi yavrumama dediğin doğru sırdaş ve ketumlardır :) kısmet burçtan çok anne baba huyu suyu etkiliyor gibi geliyor bana. Emre aynı ben
İlerisi için evet çok güzel ama ben şuanlık benimle olacak çatışmalarını düşünüyorumAslanlar toplum içinde çok belirgindir.
Bence lider ruhlu olması güzel.
En azından onun istediği olacak.
O birilerine uymayacak.
Yeni nesil çok iyi niyet götürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?