- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.381
kapıdan girene kadar sınıfta unutuyor herşeyi başta biraz sıkıntı olabilir bakalım yapacak birşey yok düzelsinde çocuklar hep hasta kreşte çalışan ailelrrr mecbur gönderiyorİyi düşünmüşsün canım.
Aman iyileşsinde.
Okula 1 gün sıkıntı olur.
Sonra alışır tekrardan.
Evet zaten o mecburiyetten ötürü hastalık tükenemiyo bi türlü inşallah ilk ve son olur kuzucuklar hasta olunca içi gidiyo insanınkapıdan girene kadar sınıfta unutuyor herşeyi başta biraz sıkıntı olabilir bakalım yapacak birşey yok düzelsinde çocuklar hep hasta kreşte çalışan ailelrrr mecbur gönderiyor
Harika menü canım.Gunaydinlaaar. Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, yarim domates, 2 haslanmis yumurta, 2 kk peynir
Ara: 7 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu
Aksam: bugulama balik, bol salata
Spor: 30 dk pilatesCherry Mom
Azıcık bende de olsa bundan.Tabiki etken, mesela benim deli gibi özgürlükçü bi ruhum var ama anne yetiştirmesinden ötürü baskılanmışbaskılanmasaymış beni tutabilene aşk olsun yeşilli morlu saçlardı, bisiklete atlayıp sırtıma çadırımı alıp gezmekti derken asla yerleşik hayata adım atmazdım sanırım ama o içimde var yapmasam da onun içimde oluşunu da seviyorum
Kuralların dışına çıkmayı ben de sevmem beni rahatsız edecek hiç bişeyi kimseye yapmam ama kimseyi etkilemeden çıkılabilecek en uç noktaya çıkayım çok isterimAzıcık bende de olsa bundan.
Ben de tam tersi evcimen.
Kuralların dışına çıkmayı sevmeyen.
Biraz deli ruhlu olmayı isterdim.
Çocuğunda sana çekerseTabiki etken, mesela benim deli gibi özgürlükçü bi ruhum var ama anne yetiştirmesinden ötürü baskılanmışbaskılanmasaymış beni tutabilene aşk olsun yeşilli morlu saçlardı, bisiklete atlayıp sırtıma çadırımı alıp gezmekti derken asla yerleşik hayata adım atmazdım sanırım ama o içimde var yapmasam da onun içimde oluşunu da seviyorum
Oğlak burcuyum.
Artık verme zamanı değilÖdemlerim gitmeye devam ediyo galibaa300 gram daha vermişim
İnş canımEvet zaten o mecburiyetten ötürü hastalık tükenemiyo bi türlü inşallah ilk ve son olur kuzucuklar hasta olunca içi gidiyo insanın
inşallah annem gibi bi anne olabilirimÇocuğunda sana çekerseneyse anne ile baskılanabiliyorsa o da bişey tutabilmişler en azından :)))
Hiç oğlak tanıdığım yoktuOğlak burcuyum.
Evet ama olsundu ödemler gidincr seviniyorumArtık verme zamanı değil
Ay maşallah ne güzel ana herşey Allah başımızdan eksik etmesininşallah annem gibi bi anne olabilirimarkadaş olması gerektiği yerde arkadaş anne olması gerektiği yerde anne olduğundan galiba tüm kararlarımı hep onu düşünerek veririm hala
A bugün mü ikinci kan hadi bakalım hayırlısıEvet ama olsundu ödemler gidincr seviniyorumbakalım bugünkü kan nasıl çıkacak
AmiinAy maşallah ne güzel ana herşey Allah başımızdan eksik etmesin
Eveet çok heyecanlııA bugün mü ikinci kan hadi bakalım hayırlısı
Vajinal ultrason da bakılabilir aslında biz 6.haftada öyle kalp atışını duyduk ❤
Artık var canım.inşallah annem gibi bi anne olabilirimarkadaş olması gerektiği yerde arkadaş anne olması gerektiği yerde anne olduğundan galiba tüm kararlarımı hep onu düşünerek veririm hala
Hiç oğlak tanıdığım yoktu
Evet ama olsundu ödemler gidincr seviniyorumbakalım bugünkü kan nasıl çıkacak
Ne zaman vereceksin canım.Eveet çok heyecanlııtüp bebek merkezi uzakta olduğu için orda vermiyorum kan değerine göre tarih vercek o zaman inşallah duyarım bende
İnşallah canım sonucu yaz bizede hemenEveet çok heyecanlııtüp bebek merkezi uzakta olduğu için orda vermiyorum kan değerine göre tarih vercek o zaman inşallah duyarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?