- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.421
Maşallah spor 1.liği sende bu haftaIyi aksamlar
Kahvaltı
1 yk kasığı yulaf ve 1 yumurta ile omlet
Tam buğday ekmeğinden yarim tost
Ara
1 elma
Öğle
2 yk et kavurma
Ara
6-7 tane yer fıstığı
Akşam
1 kase kuru fasulye
4yk bulgur pilavi
2.5 lt su
400 ip
40 dk + 45 dk pilates
1 saat yürüyüş
Kilo tutmayacak bari spor tutsun diye var gücümle çalışıyorumMaşallah spor 1.liği sende bu hafta
Öyle deme imkanınn varsa cuma sabahta aç karnına spor yaparsın ne kadar eksi olursa kardır. Olmasa bile yaptığın sporlar yanına kardır sana incelme olarak döner emin olKilo tutmayacak bari spor tutsun diye var gücümle çalışıyorum
Kilomda gr oynama yok incelme yok boşuna kürek çektim bu hafta. Haftaya inşallahÖyle deme imkanınn varsa cuma sabahta aç karnına spor yaparsın ne kadar eksi olursa kardır. Olmasa bile yaptığın sporlar yanına kardır sana incelme olarak döner emin ol
Canım çok moralini bozuyorsa bu durum yarın tek günlük bir detoks yap ben en çok hurma diyetinin faydasını gördüm tavsiye ederim :)) ama inan moral bozmak için daha erken ilerleyen aşamalarda yapman bence daha mantıklıKilomda gr oynama yok incelme yok boşuna kürek çektim bu hafta. Haftaya inşallah
Detokslari duraklama dönemin e saklıyorum. Haftaya ne olacak bakalım ona göre detokslara başlarım artık. Her gören kaç kilo verdin diyor ben hiç diyorum . Ne yapacaklarsa kilomuCanım çok moralini bozuyorsa bu durum yarın tek günlük bir detoks yap ben en çok hurma diyetinin faydasını gördüm tavsiye ederim :)) ama inan moral bozmak için daha erken ilerleyen aşamalarda yapman bence daha mantıklı
Hiç unutmuyoruz ki
Kremsokola nın hedefini yanlış mi yazdin bu hafta 200 gr alması lazım
Aslan olan büyük kızım. Çok dışa dönük. İletişimi kuvvetli. Hiç tanımadığı insanlarla sohbete tutuşur. Yolda giderken insanlara el sallar neden el salladın tanıyor musun diyorum, yoo tanımıyorum ama çok güzel bi insana benziyor diyo. Dediğinin olmasını ister hep, bu konuda da inatçıdır. İnatçılığı bazen beni çok zorluyo.Denedim kolonyayla ovmayı ama dağılması geç sürüyomuş sanırım bugün acısı daha az şükür ama sert ve mor
Aslan olan gerçekten lider mii?
Ay bilmiyorum bulamadım da geçmişten yılbaşı kutlamaları falan olacak demişti o yüzden mi öyle + verdi yada ben salladmKremsokola nın hedefini yanlış mi yazdin bu hafta 200 gr alması lazım
Gecmis olsun canım niye psikolojik olsun agriyorsa agriyordur hic yani.gule gule huzurla oturun insallahKocama göre psikolojik ama bence fiziksel :) bir şekilde devam ediyorum bakalım bu akşam yeni evimizde kalacağız muhtemelen.. yorgunluğa da hastalığa da deyecek
31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak doluİlerisi için evet çok güzel ama ben şuanlık benimle olacak çatışmalarını düşünüyorumbenim katı kurallarım var lider ruhlu bi çocukla çok çatışmayız inşallah
Evet başak oluyo31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak dolu
Evlat olarak aileye duskun olur sevinebilirsin,lakin es olarak yorucu bi karakter,kardes olarakta sessiz sakindirEvet başak oluyoonu da pek istemiyorum sondaki emojileri iyi yorumlamıyorum?
Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de inşallah gerisi işin teferruatıEvlat olarak aileye duskun olur sevinebilirsin,lakin es olarak yorucu bi karakter,kardes olarakta sessiz sakindir
Eşin miEvlat olarak aileye duskun olur sevinebilirsin,lakin es olarak yorucu bi karakter,kardes olarakta sessiz sakindir
Değişir o günler sonra ya belli olmaz sağlıkla gelsin dediğin gibi ❤Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de inşallah gerisi işin teferruatı
Menü de sporda çok güzel maaşallahIyi aksamlar
Kahvaltı
1 yk kasığı yulaf ve 1 yumurta ile omlet
Tam buğday ekmeğinden yarim tost
Ara
1 elma
Öğle
2 yk et kavurma
Ara
6-7 tane yer fıstığı
Akşam
1 kase kuru fasulye
4yk bulgur pilavi
2.5 lt su
400 ip
40 dk + 45 dk pilates
1 saat yürüyüş
31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak dolu
Ama aslandan iyidir
Benim de eşim başak.Eşin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?