- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.441
Yayları da severimOyun o günler sonra ya belli olmaz sağlıkla gelsin dediğin gibi ❤
Mehmet emre akrep olacaktı geç doğdu 4 gün yay olduama bana akrep gibi geliyor huyu suyu
Süper canım hadi bakalım başlıyor gel gitler yaa ben çatlardım her randevuda görmek içinYayları da severimhaftaya kese görmeye çağırdı doktor bakalım inşallah görebiliriz
Ben de çatlarım sanırım ayy çok heyecanlı gerçektenSüper canım hadi bakalım başlıyor gel gitler yaa ben çatlardım her randevuda görmek için
Yuppiiiii eve geldim hemen senin msj baktım canım.Kızlaaarr değerim 186 olmuş
3 ude varEşin mi
Ne de guzel sporlarIyi aksamlar
Kahvaltı
1 yk kasığı yulaf ve 1 yumurta ile omlet
Tam buğday ekmeğinden yarim tost
Ara
1 elma
Öğle
2 yk et kavurma
Ara
6-7 tane yer fıstığı
Akşam
1 kase kuru fasulye
4yk bulgur pilavi
2.5 lt su
400 ip
40 dk + 45 dk pilates
1 saat yürüyüş
Ay bilmiyorum bulamadım da geçmişten yılbaşı kutlamaları falan olacak demişti o yüzden mi öyle + verdi yada ben salladm
kremsokola
Ay hangi kaafayla yapmışım Ozman :)))) hahahaAy emnis hedefim kilo almak degil vallahiRegl olcam anca sabit kalirim demistim, 58.3 yani. Ama onu da bikac gun erken oldum eksi cikicam bence
31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak dolu
Ama aslandan iyidir
Evet başak oluyoonu da pek istemiyorum sondaki emojileri iyi yorumlamıyorum?
Evlat olarak aileye duskun olur sevinebilirsin,lakin es olarak yorucu bi karakter,kardes olarakta sessiz sakindir
Hahahaha31 Agustos dogumlular cok super muhtesem insanlardir bi kere
.
Ay hangi kaafayla yapmışım Ozman :)))) hahaha
Ya bence o kadar zayıfsınki beynim öyle kabul etmek istemiş öyle yazmışBu kiz anca bu hedefi tutturur mu dedin acabaAma icine dogmus bu hafta olmasa da haftaya tatile cikiyorum, o zaman kilo alabilirim iste:))
Hahahah ay keske:)) Bu sabah begendigim mankenlerin olculerine baktim, her taraftan bi 10'ar santim incelmem lazim yaaaYa bence o kadar zayıfsınki beynim öyle kabul etmek istemiş öyle yazmış
Nasıl mankenler onlarHahahah ay keske:)) Bu sabah begendigim mankenlerin olculerine baktim, her taraftan bi 10'ar santim incelmem lazim yaaaInsanin morali bozuluyo
İskelet nolcakNasıl mankenler onlarvalla biz öylelerini beğenmiyoruz sıfır beden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?