Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar ben tam toparladım derken tekrar fuarda ihtiyaç olduğu için çagırıldim 6 gün gene yokum bu ara pek aktif olamıyorum çok üzgünüm mümkün olduğu sürece dışarda yememeye çalışıcam şimdiden çantamı doldurdum badem meyve süt kayısı tarzı yanımada yemeklerimi almayı düşünuyorum sadece evden kahvaltımı yapıp çıkıcam Ögle ve akşam orda yiyorum sabah 8de çıkıp 11 de eve giriyorum bakalım her zorlukta diyetime devam etmeye çalışıyorum inşallah başarırım. Bugün kü menüm Sabah 08.00 1.5 dilim ekmekle yapılmış tost
Öğle 12.00 2 kasık pilav ve 3 kasık tavuk sote
Ara 16.00 1 adet kuru pasta 2 kasık sütlaç (dışarda olduğumdan)
Akşam 19.00 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kepçe nohut susuz
Ara yok
10.00 adım

Selamlar dünkü doymak bilmez açlığım bugün de sürdü, pek parlak değil menum ama yazayım da utanayım biraz:

Sabah 20 gr peynir, yarım muz, iki yemek kaşığı elmalı yulaf lapası, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 5 dilim hindi füme
Öğle kaçamak
Ara 1 mandalina ve 1 kacamak
Akşam yoğurtlu havuc/kabak sotesi, 2 dilim ekmek, 1 muz

Akşam yemeğini eşim yaptı basmış sarımsağı yoğurda. Ufaklık biraz yiyince bıraktı yemek istemedi başka şeyler istedi. Babası da ya bunu yersin ya da... diye rest çekince ben de biraz yakiyor mideyimdedim bizimki indi masadan sonra beni çağırdı "anne çüt" diye akıllım en doğrusunu yaptı ben tabağımı bitirmiştim ama midem felaket yandı üstüne bastırsın diye ekmek ve sonra muz yedim
Babası da özür diledi ufaklıktan.

Ara 16.00 1 adet kuru pasta 2 kasık sütlaç (dışarda olduğumdan)
Selam canım kolay gelsin zor fuar işi ya hiç yapmadım ama tahmin ediyorum :/
Yanına dediğin gibi sen birşeyler al ki şu yukarıdakilere elin gitmesin :))
Yarın özellikle dikkat et olur mu tartı öncesi gol yemeyelim :))

Ay sarımsağı ben de çok severim ya çüt mü diyo tam ısırmalık

Ben de sarimsaga bayilirim ya, arkadaslarla aramizda geyik var hatta "cok sarimsakli yemek" diye bisey bizde tanimli degil diye:)) Yemekte ne kadar cok sarimsak olursa olsun, ideal olcude bizim icin:))

Ben de sarimsaga bayilirim ya, arkadaslarla aramizda geyik var hatta "cok sarimsakli yemek" diye bisey bizde tanimli degil diye:)) Yemekte ne kadar cok sarimsak olursa olsun, ideal olcude bizim icin:))
Ben de herşeye katıyorum geçenlerde dedem bi süre bende kaldı bu sarımsakla ne alıp veremediğin var sürekli sarımsak soyuyosun diyo dedim hem lezzetli hem doğal antibiyotik daha ne olsun

Evet suya da "çu" s sesini henüz çıkaramıyor ama tam ısırmalık gerçekten. Bu arada bur süredir yerde yatırıyoruz babası yanında, uyumaya başladı kerata, sabaha karsi 4 gibi birkez uyanıp sut iciyor. Montessori yatak yapicaz galiba. Umutlandım iyice gece sutunu kesip sonrada mar nisan gibi emzirmeyi bırakayım diye...

Gunaydiiin:) Bugunku menum:

Sabah: 5 kasik yogurt, 2 kasik yulaf, 1 olcek protein tozu, 1 tk chia tohumu, 1 tk keten tohumu, 1 avuc yabanmersini
Aksam: 400 gr kemikli biftek, 3-4 kasik piyaz, 3 kasik haslanmis brokoli, 5 kasik yogurtlu kabak sote

Bugun artik fazla fazla protein aldim, yediklerimi eritmek icin de hem sabah hem aksam yuruyuse ciktim:)

Spor: 16 bin adim Cherry Mom

Uykusunun düzene girmesine çok sevindim canım. Emmeyi bırakınca gece uyanması da biter. Ondan sonra rahat edersin.

Günaydın canım.

31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak dolu
Ama aslandan iyidir
Benim kardeşim Başak ben de yayım.. hatta pawlover senin minik mucizenin muhtemel doğum tarihinde doğmuş benim kardeş :) ikimizin farkları da çok büyük oluyor ama bir orta yol bulmuşuz öyle güzel yaşıyoruz ki, ikimiz bir insan ediyoruz resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…