- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.021
tatlım tartı resmine baktıum da çıplak ayak ve mümkün olduğunca az kıyafet senin doğru kilonu gösterir fotoda sanki kot pantolon da var gibi geldi bana kıyafet net ölçü vermez canım bu arada kilo farkı gayet güzelTartım bu ama bana belli olmaz çok hızlı kilo alıyorum.Bir gün fazla yesem ertesi gün +2 çıkabilirim..Umarım cumaya bu şekilde devam eder. 109.2 idim sanırım cuma
İşe geç kalmıştım ancak bu kadar oldu. Aslında üzerimde en az kıyafetle tartılıyorum. Bu sabah sonradan telefonu elimden bırakıp çektim biraz daha eksilsin diye pek fark olmadıtatlım tartı resmine baktıum da çıplak ayak ve mümkün olduğunca az kıyafet senin doğru kilonu gösterir fotoda sanki kot pantolon da var gibi geldi bana kıyafet net ölçü vermez canım bu arada kilo farkı gayet güzel
Tebrikler geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar ben hafta sonu herşeye rağmen şükür elhamdulillahDiyorum köyü bir hafta sonubgeçirdim kanımda enfeksiyon artmış hastahanelerdeydim şuan işimin balındayım şükür kilo bildirimi yapayım sabahki tartım 55.2
Cuma 55.9dum Eki Görüntüle 2570762
tatlım tartı resmine baktıum da çıplak ayak ve mümkün olduğunca az kıyafet senin doğru kilonu gösterir fotoda sanki kot pantolon da var gibi geldi bana kıyafet net ölçü vermez canım bu arada kilo farkı gayet güzel
Hoşgelmiş 8 li rakamlar :)) menülerde bişey olmayınca gitti kilolar :)
Ben de öyle yazacaktım ama ayıp olmasın diye yazmayayım demiştim. Bendensin.Ben cırılpıplak tartiliyorum.
Süper canım.Günaydin kizlar ilk kontrol tartimi ben yazayim.
Cuma 90.00 kg
Pazartesi 89.10 kgsonundatartida 8 i gördüm.
Eki Görüntüle 2570751
Canım olabilir.Bu hamilelikte olan mide bulantısı uykudan uyandıran bişey mi? Gece 5ten beri su içsem çıkarıyorumuykumdan uyandım midemin bulantısına. Eğer hamilelikte olan böyle bişey değilse bi doktora gideyim diyorum daa
Var var yapıcam yürüyüş.14;30 akşam yemeği :) Hiç fark etmemişim :))olsun hocam ne olcak ya günaydın dersiniz var mı bugün ? Varsa boş derslerde bol bol yürüyüşama hasta etme kendini
yarış bi yana da artıdayım diye salma kendini o artı kilo değil zaten bi gün abartınca tartıda hemen artıyı görüyorsun vücudunda bir ağırlık gibi düşün. Artıdayım zaten deyip salma . Kaçamaklar hep birbirini çağırıyor. Ne kadar çok kaçamak yaparsak rejim modundan çıkıp canımız daha fazla kaçamak istiyor. Istediği zamanda önüne geçmek zor oluyor. Ne kadar uzak durursak o kadar motive devam ediyoruz. En önemlisi kaçamak yapıp pişman olma yarın ben bunu telafi ederim nasıl olsa de .
Hoşgeldin kaptanım.günaydın arkadaşlar sonunda işyerime gelebildim işe başladım bugün ge.çmişi okudum hemen aklımda kalan yorumları yaptım
pawlover tatlım benimde 5 ay sürmüştü bulantım 2. de taze zencefili kibrit çöpü kadar ağzıma koyuyordum o biraz engelliyordu bulantıyı
Cherry Mom ve Umutumut82 tatlım bebelerinize geçmiş olsun
Ne tesadüf bende 100 gr eksideyimKızlar günaydınlarrrrr.
Cumaya göre 100 Gr eksideyim.
cumartesi +1 kg görünce canım sıkılmıştı.
Ama çok şükür toparladım.
Hadi bakalım o zaman cumaya kadar dikkat.Ne tesadüf bende 100 gr eksideyim
Yarından çok korkuyorumHadi bakalım o zaman cumaya kadar dikkat.
Yarın ne var kız.Yarından çok korkuyorumonun dışında sıkıntı yok
İnşallah o kadar sürmez sabahtır mafoldum deniyim bakayım ayvayı, çubuk krakeri de yediğim gibi çıkardımBen doguma kadar midem bulandi canim. Hatta kusup doguma gittim.dogum sırasinda bile midem bulandi. Doktorum sinir oluyordu bana. Cubuk kraker ve sabah aç karnina 1 2 dilim ayva bastiriyor
Sağol kaptanım inşallah kısa sürer deneyeyim onu dagünaydın arkadaşlar sonunda işyerime gelebildim işe başladım bugün ge.çmişi okudum hemen aklımda kalan yorumları yaptım
pawlover tatlım benimde 5 ay sürmüştü bulantım 2. de taze zencefili kibrit çöpü kadar ağzıma koyuyordum o biraz engelliyordu bulantıyı
Cherry Mom ve Umutumut82 tatlım bebelerinize geçmiş olsun
Perşembe günü gitcem inşallah 3 günüm böyle geçmezCanım olabilir.
Bizim kuzenimiz de 5 haftalıktan beri çıkarıyor.
Şuan 12 hafta. Hala aynı.
Doktora ne zaman gideceksin. Kese için
Amiin evet isticem ilaç perşembe gidince çok kötü bişeymiş mafoldumpawlover benimde hamilelikte çok bulantim olmadi. Komsum hamile son 1 haftası kaldı doğuma sürekli midesi bulandı gece uykudan uyanıyorum diyordu. Allah kolaylık versin annelik en baştan çok zor bir görev ilaç veriyorlar bulantı için söyle doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?