Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartım bu ama bana belli olmaz çok hızlı kilo alıyorum.Bir gün fazla yesem ertesi gün +2 çıkabilirim.. Umarım cumaya bu şekilde devam eder. 109.2 idim sanırım cuma
tatlım tartı resmine baktıum da çıplak ayak ve mümkün olduğunca az kıyafet senin doğru kilonu gösterir fotoda sanki kot pantolon da var gibi geldi bana kıyafet net ölçü vermez canım bu arada kilo farkı gayet güzel

İşe geç kalmıştım ancak bu kadar oldu. Aslında üzerimde en az kıyafetle tartılıyorum. Bu sabah sonradan telefonu elimden bırakıp çektim biraz daha eksilsin diye pek fark olmadı

Tebrikler geçmiş olsun

Son düzenleme:

Ben cırılpıplak tartiliyorum.

Hoşgelmiş 8 li rakamlar :)) menülerde bişey olmayınca gitti kilolar :)

Kuzum benim nedense pazartesi günleri kilo vermis oluyorum cuma sabit kaliyorum. Gecen yilda öyle oluyordu galiba ben cuma cumartesi pazar günü kilo veriyorum.

Canım olabilir.
Bizim kuzenimiz de 5 haftalıktan beri çıkarıyor.
Şuan 12 hafta. Hala aynı.
Doktora ne zaman gideceksin. Kese için

14;30 akşam yemeği :) Hiç fark etmemişim :))olsun hocam ne olcak ya günaydın dersiniz var mı bugün ? Varsa boş derslerde bol bol yürüyüş ama hasta etme kendini
Var var yapıcam yürüyüş.
Yoksa rahat edemem.
Cumaya kadar iyi eksi görmem lazım.

Yok canım bırakmadım.
Hemen toparladım.
Sen ne güzel rakipsin ya.
Ne güzel bir yerdeyim.
Seviyorum sizi kızlar.

Hoşgeldin kaptanım.
İnşallah bir daha yaşamazsınız.

Ben doguma kadar midem bulandi canim. Hatta kusup doguma gittim.dogum sırasinda bile midem bulandi. Doktorum sinir oluyordu bana. Cubuk kraker ve sabah aç karnina 1 2 dilim ayva bastiriyor
İnşallah o kadar sürmez sabahtır mafoldum deniyim bakayım ayvayı, çubuk krakeri de yediğim gibi çıkardım
Sağol kaptanım inşallah kısa sürer deneyeyim onu da
Canım olabilir.
Bizim kuzenimiz de 5 haftalıktan beri çıkarıyor.
Şuan 12 hafta. Hala aynı.
Doktora ne zaman gideceksin. Kese için
Perşembe günü gitcem inşallah 3 günüm böyle geçmez
Amiin evet isticem ilaç perşembe gidince çok kötü bişeymiş mafoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…