- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.001
Bu hamilelikte olan mide bulantısı uykudan uyandıran bişey mi? Gece 5ten beri su içsem çıkarıyorumuykumdan uyandım midemin bulantısına. Eğer hamilelikte olan böyle bişey değilse bi doktora gideyim diyorum daa
Tahmin ediyorum canım geçecek inşCanim agzimin hic tadi yok suyun bile tadi acayip geliyor.birde sürekli yattigimdan biraz fazla yesem midem almiyor ögütmüyor.
Ay güldüm ama :) doğum sırasında bile he ala alahhBen doguma kadar midem bulandi canim. Hatta kusup doguma gittim.dogum sırasinda bile midem bulandi. Doktorum sinir oluyordu bana. Cubuk kraker ve sabah aç karnina 1 2 dilim ayva bastiriyor
Tahmin ediyorum canım geçecek inş
Insallah canim oglani bugun okula gondercektim baktim yine atesi cikmis. Maymuna döndük valla. Kendimden gectim oglan iyilesse raziyim. Cocuk kuş kadar kaldi
Ay güldüm ama :) doğum sırasında bile he ala alahh
Çok zor hiç yaşamadım arkadaşım öyleydi hiç yemek flaan yapamadı 9 ay neredeyse .ilk 3 aydan sonra geçer derler ama sende oda olmamış demek. 2. Hamilelikte olursa tabi durum değişebilir diyorlar midesi bulanmayan bulanabiliyormulş yada tam tersiAynen canim.doktora kusucam dedim gözlerini kocaman yapip bakti suratima. Annemde benim gibiymis. 9 ay evde laminant parkeleri mutfak fayanslarini kokladim. Hersey yumurta kokuyordu.
canım sen iyi ol yeter sen burayı hiç aksatmazdın bir sıkıntı olduğu belli idi ne olur bozma moralini inşallah bir an önce evliliğinde diyetinde yoluna girerSelamlar hanimlar
Öncelikle ozur dilerim merak ettirdigim icin hakkinizi helal edin
Diyet konusunda persembe gunu bi karara varmistim.bu hafta yeni arkadaslarla çok guzel bi motivasyon yakalandi belki derece bile gelebilir ve ben uzun zamandir rölanti de olmanin verdiği sıkıntı yla engel olmamak icin cuma arti gelirsem izne ayrilacaktim.lakin bi sıkıntı m oldu yazmadim ve bu karari bu haftaya biraktim.eger cuma gunu eksi olmazsam bildirimsiz izne ayirirmisiniz benitoplight Cherry Mom .ama hemen alt listeye ekleyin ve spor listesinde nde cikarmayin olurmu buralardayim cunku.bunu takimim için yapıyorum bide kafami toplanam lazim
Diger meseleye gelince bu hafta esim rahatsiz yazmistim persembeden beride evde raporlu bir iki tartistik yine ailesiyle ilgili (kesinlikle haklıyım).karsiliginda samar gibi bi cevap aldim ve anladimki beni gozden çıkarmış. cuma yuruyusumu yapip tartilmak için kendimi sokaga attigimda geri donmemeyi dusundum ama boyle ani kararlar almak bana gore degil,sindirilmek te oyle.ya mutsuz ama boyle yasiycam yada ... bilmiyorum.yani benim psikoloji duzelmeden bu artilar hic duzelmez.anlayis tavsiye dua bekleyen leyli
o zaman mümkün olduğu kadar gel yaz spor listesinde devam etCok gecmis olsun canım, umutumut sizede gecmis olsun.cabuk iyilesin insallah.
Esra bugün 6000 adim kadar,dun 1 saati gecik yuruyusum 30 adet jamping jacks var.ben burayi seviyorum kendimi degerli hissettigim kendim için biseyler yaptigim bi yer o yüzden fazla uzaklasmak istemiyorum
bizde de öyle deniz biliyormusun gelinimize benim çocuklar hala derler birisi yengeniz dese o kim diye sorarlar o bizim halamız diyeİçine atınca da bir yerde patlarsın ve kendine yaparsın güzelim. Umarım artık atmıyorsundur.. sonuçta hiç bir şey senden önemli değil.
Bizde bir tek babam hayatta olduğu için kavga edecek birisi de yok. Biz, kardeşlerimiz yeğenlerimiz babamla yuvarlanıp gidiyoruz.. çok sıkıntılı süreçler, ciddi hastalıklar yaşayıp mücadele ettikçe hayata dair günlük konular bizi etkilemez oldu sanırım. Ailelerimiz tanıştıkları andan beri aile oldular. Görümcemin kızı babama dede bana teyze diyor mesela :) o senin yengen dediklerinde küçükken oturup ağlardı :)
o zaman iyi tatlım en azından sadece geline değil kızına da yanısı imişInan kendi kızida hasta olunca onada gitmiyor içerisinden vicdansiz bencil bir insan. Kızına da böyle yapinca sorgulamiyorum takmiyorum fazla. Ama açıkça suratina söyledim yaşlaninca sana bakmicam kesinlikle diye
oo tebrikler çok umutsuzdun oysaki hadi gözün aydın ama kutlamaklar fazla uzun sürmesinHanımlar hanımlar hanımlar
Kasımda girdiğim dil sınavını geçmişim
Kutlamalar iki öğüne yayıldı eşimin teşvikiyle ben de hayır demedim ne de olsa artık sınavı düşünmeme gerek yok kilo vermeye odaklanabilirim.
Malûm pazar banyo işleri, akşam yatmadan mesajlari okuyup yorum yazacağım ama bugün menü paylaşmasam daha iyi olur.
güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar yarın bi iş görüşmem var dualarınızı istiyorum inşallah güzel geçer
Sağolun kaptanım günaydın sizede kolay gelsin :)günaydın arkadaşlar sonunda işyerime gelebildim işe başladım bugün ge.çmişi okudum hemen aklımda kalan yorumları yaptım
pawlover tatlım benimde 5 ay sürmüştü bulantım 2. de taze zencefili kibrit çöpü kadar ağzıma koyuyordum o biraz engelliyordu bulantıyı
Cherry Mom ve Umutumut82 tatlım bebelerinize geçmiş olsun
Günaydın. Sıkıntı yok istediğin zaman yorum yapabilirsin. Uzatmanın da anlamı yok umarım seni yanlış anlamışımdır.Bunu nerden cikardiigini anlamadim,evet nukte yaparim(dusundurucu espri yani alay etmek değildir nukte)lakin sana neden yapiyim tanimiyorum seni.daha menune yapilan ilk yorumda gomdun,bundan sonra sana nasıl neden yorum yapayim,hedefin yolunda başarılar dilerim
14;30 akşam yemeği :) Hiç fark etmemişim :))olsun hocam ne olcak ya günaydın dersiniz var mı bugün ? Varsa boş derslerde bol bol yürüyüşMenü o kadar da 16.30 olacaktı.
Saat yanlış olmuş.
Tebrikler darısı başıma inşallah..Günaydin kizlar ilk kontrol tartimi ben yazayim.
Cuma 90.00 kg
Pazartesi 89.10 kgsonundatartida 8 i gördüm.
Eki Görüntüle 2570751
Hoşgelmiş 8 li rakamlar :)) menülerde bişey olmayınca gitti kilolar :)Günaydin kizlar ilk kontrol tartimi ben yazayim.
Cuma 90.00 kg
Pazartesi 89.10 kgsonundatartida 8 i gördüm.
Eki Görüntüle 2570751
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?