Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben doguma kadar midem bulandi canim. Hatta kusup doguma gittim.dogum sırasinda bile midem bulandi. Doktorum sinir oluyordu bana. Cubuk kraker ve sabah aç karnina 1 2 dilim ayva bastiriyor

Ay güldüm ama :) doğum sırasında bile he ala alahh

Aynen canim.doktora kusucam dedim gözlerini kocaman yapip bakti suratima. Annemde benim gibiymis. 9 ay evde laminant parkeleri mutfak fayanslarini kokladim. Hersey yumurta kokuyordu.

Aynen canim.doktora kusucam dedim gözlerini kocaman yapip bakti suratima. Annemde benim gibiymis. 9 ay evde laminant parkeleri mutfak fayanslarini kokladim. Hersey yumurta kokuyordu.
Çok zor hiç yaşamadım arkadaşım öyleydi hiç yemek flaan yapamadı 9 ay neredeyse .ilk 3 aydan sonra geçer derler ama sende oda olmamış demek. 2. Hamilelikte olursa tabi durum değişebilir diyorlar midesi bulanmayan bulanabiliyormulş yada tam tersi

canım sen iyi ol yeter sen burayı hiç aksatmazdın bir sıkıntı olduğu belli idi ne olur bozma moralini inşallah bir an önce evliliğinde diyetinde yoluna girer

o zaman mümkün olduğu kadar gel yaz spor listesinde devam et

bizde de öyle deniz biliyormusun gelinimize benim çocuklar hala derler birisi yengeniz dese o kim diye sorarlar o bizim halamız diye

Inan kendi kızida hasta olunca onada gitmiyor içerisinden vicdansiz bencil bir insan. Kızına da böyle yapinca sorgulamiyorum takmiyorum fazla. Ama açıkça suratina söyledim yaşlaninca sana bakmicam kesinlikle diye
o zaman iyi tatlım en azından sadece geline değil kızına da yanısı imiş

oo tebrikler çok umutsuzdun oysaki hadi gözün aydın ama kutlamaklar fazla uzun sürmesin

günaydın arkadaşlar sonunda işyerime gelebildim işe başladım bugün ge.çmişi okudum hemen aklımda kalan yorumları yaptım
pawlover tatlım benimde 5 ay sürmüştü bulantım 2. de taze zencefili kibrit çöpü kadar ağzıma koyuyordum o biraz engelliyordu bulantıyı
Cherry Mom ve Umutumut82 tatlım bebelerinize geçmiş olsun

Sağolun kaptanım günaydın sizede kolay gelsin :)

Günaydın. Sıkıntı yok istediğin zaman yorum yapabilirsin. Uzatmanın da anlamı yok umarım seni yanlış anlamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…