Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir rehavet cöktü sanki gruba.canlanalim biraz yaris yapalim motive olalim. Varsa benim kilomda biri yarişalim.
Yo yo çökemez düzenli giremiyorm oğlum hasta diye ama bugün neredeyse iyileşti gibi güzel yemeğinide yiyor kreşede gittti hamd olsun bende rahatladım

Süper vermiş ve incelmişsin canım çok sevindim dedimm bu kız kesin bıraktı
Kilo olarak kendi tartınla ilerlesek daha iyi olmaz mı ? Diyetisyene olur ya gidemezsin falan ev tartınla farklı ise sıkıntı olmasın ? Yada sen bilirsin zaten alt listede olduğun için bu şekilde de gidebiliriz nasıl istiyorsan ❤
fancynancy i de dürtersin bak oda kaçaklarda :) ne güzel kararlıydı girmiyor ama hiç.

Allah korusun
Yoksa eşinde hamilelik psikolojisine mi girdi :)) bazı eşler 9 ay içinde anneden daha çok kilo alıyor ya bu da onun gibi bişey mi :))
Olabilitesi var bişeysi yokmuş serum takıp yollamışlar geçen de sabahları midem bulanıyo diyodu

Yo yo çökemez düzenli giremiyorm oğlum hasta diye ama bugün neredeyse iyileşti gibi güzel yemeğinide yiyor kreşede gittti hamd olsun bende rahatladım ❤
Tamda onu soracaktim masallah maşallah iyi olun.herkes iyi olsun birimizin keyifsizligi hepimizin derdi oluyor sevincide sevinc ,ne guzel bir takimiz böyle

Yo yo çökemez düzenli giremiyorm oğlum hasta diye ama bugün neredeyse iyileşti gibi güzel yemeğinide yiyor kreşede gittti hamd olsun bende rahatladım ❤

Ayyy masallah de. Benim oglanda bugün iyi yedi. Benimde istahim artmaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…