- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.041
Kız yılbaşı gecesi yaYarın ne var kız.
Benim tehlike yok.
Bu akşam misafirim var ama mangal yakacak eşim.
O yüzden rahatım.
Merhaba hoşgeldin canım :) Allah bağışlasın zor olmalı böyle üst üste doğum ben 1 tane ile başa çıkamıyorumMerhaba bende yeni doğum yaptım hatta üst üste gebelikte doğum la gerçekleşti 5 1.5 yas ve 10 aylık bebeğim var sonrası 10 ay boyunca herhangi bi diyet uygulamadım emzirdigim icin şimdi yavaş yavaş kurtulmayı istiyorum zamanın da azim ettim isteğim kiloya indim şuan 75.7 kilodayim hedef 65 beni de takıminiza almanızı istiyorum
Aslaaaa yapmazsın öyle şeyyyyKız yılbaşı gecesi yagaflete gelip aman yılbaşı bugün demekten korkuyorum
Bu hamilelikte olan mide bulantısı uykudan uyandıran bişey mi? Gece 5ten beri su içsem çıkarıyorumuykumdan uyandım midemin bulantısına. Eğer hamilelikte olan böyle bişey değilse bi doktora gideyim diyorum daa
Bunu nerdeyse hic bulanti cekmemis biri olarak cevaplamak zor benim icin,benim kokudan midem bulanirdi hic istifra edemezdim,salca ve kahve kullanamadim bir muddet
Sana donen olur simdi inşallah hasta olmuyorsundur
Benimde hiç midem bulanmadı ama arkadaşımınn aynen dediğin giibi oluyordu canım kontrolde söyle mide bulantısı için kullanabileceğin haplar var onlardan yazar
Valla öyleydim tek iyi geçti diye düşündüğüm kısımdan tam puan almışım zordu yapamadım dediklerimden geçmek icin yeterli puanı almışım bu da geride kaldı artık başvuru sürecine giricemoo tebrikler çok umutsuzdun oysaki hadi gözün aydın ama kutlamaklar fazla uzun sürmesin
Eşim de sabahtan beri istifra ediyomuş. Zehirlendik mi acaba diyorum umarım zehirlenmemişizdirGeçmiş olsunpawlover umarım uzun sürmez. Bende mide bulantısı hiç olmadı ama midesi bulananlar da fazla kilo almıyor öyle bir avantaj var :)
Valla öyleydim tek iyi geçti diye düşündüğüm kısımdan tam puan almışım zordu yapamadım dediklerimden geçmek icin yeterli puanı almışım bu da geride kaldı artık başvuru sürecine giricem
Bundan sonra kafa rahat her akşam spor şartCherry Mom bu hafta başlayamadım bu akşam umarım spora başlarım :)
Aman ha dikkatEşim de sabahtan beri istifra ediyomuş. Zehirlendik mi acaba diyorum umarım zehirlenmemişizdir
Okudum canım 1 sayfayıMerhaba hoşgeldin canım :) Allah bağışlasın zor olmalı böyle üst üste doğum ben 1 tane ile başa çıkamıyorum
1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini teyit eder misin :) genel bir fikrinde olmuş olur gün sonunda da menülerini bugün itibariyle paylaşabilrsin :)
Anam onu da mı yapacaukKızlar aylık hedef veriyormuyduk.Cherry Mom
Egee veriyorsak ocak sonu hedefim 5 kilo verip 84kg olmak
Ay sende bişey yememişsinİyi akşamlar
sabah
Salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 muz
akşam
1 muz
Yarım portakal
su 1 litre
Yiyemiyorum ki hiç içim almıyoAy sende bişey yememişsin
Kız az yeeee Bebiş büyüsünİyi akşamlar
sabah
Salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 muz
akşam
1 muz
Yarım portakal
su 1 litre
Çıkarmaktan yiyemiyorum kiKız az yeeee Bebiş büyüsün
Anam onu da mı yapacauköyle bir hedefimiz yooooduu Allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?