Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün spor salonuna gidemedim eşim geç gelecek işten. Bir de itiraf edeyim sınavı geçmek müthiş rehavet yaptı bende çok rahatladım mutlu olduk ailecek ama işte nasılsa yarın da yılbaşı diye biraz ucunu kaçırdım artıdayım ben de maalesef...
Yarın kan vericem şekerle ilgili muhtemelen de yeni yılla birlikte düşük karbonhidrat akdeniz tipi beslenme programı yaparım.

kardelelen321 sen mi demiştin yaş gününe kadar hedefim şu diye.. ben de nisan doğumluyum mart sonuna ciddi bir hedef koyup sıkı götürelim mi?

Evet canım 27 Nisan doğum günüm. Hedefim o tarihe kadar 70 olmak. Hafta sonu ben de biraz cozuttum. Şu anda artıdayım. Hadi biraz sıkalım, önce listeye girelim sonra hedeflerimize ulaşalım canım ben varım

Y yagmurtugba sevgili rakibem bende cumaya göre artıdayım sanmaki sessiz sedasız seni geçiyorm
Ama geçeceğim tabikiiiii bugün itibariyle gelsin sporlar gitsin detokslar
Canım ciğerim rakibim bu hafta senin olabilir lakin farkı iyi açmalısın yoksa seni geçerim

Bugün kü menüm
Sabah 09.00 1 dilim su böreği
Akşam 17.00 Kıymalı pide
Su 1 bardak bile içemedim
Spor 13.00 adım
Seni çok iyi anlıyorum hem başladın ama biryandan koşullar müsade etmiyor galiba. Evden yanında birşeyler götürsen böyle de hiç olmuyor az yiyorsun ama hep karb ve hazır gıda o da bi ise yaramayacak. Evden kendin yapacağın sandviç yanına elma bile alsan börek ve pideden iyi olur.

Cherry Mom şuan ben kimin grubundayim ve kiloyu cuma günü kime söylemem gerekiyor yoksa cagrilmayi beklicem Orayı anlamadim ☺
Yaa çok tatlısınn
Canım cuma günü mümkünse sabahtan kilo bildirimi burada paylaşım yaparak bildirebilirsin beni ve toplight kaptanımı etiketlersen bizim için kolaylık olur :)
Grup dediğin spor grupları mı ? Kendi aramızda sporda yarışmak için takımı 2 ye böldük motive amaçlı :)spor yapabilirim dersen ben seni bir gruba ekleyeceğim.

Hahahah ben de kendimden şüpheliydim ama daha kararlı hale geldim bu süreçte nedense. Fazla kaçırdıklarım pişmanlık ve vicdan azabı olmaya başladıysa oluyor bu iş demektir. Bugün eşimi de götürdüm diyetisyene. Ne gerek var fln dedi ki gerçekten 4 kg verse öyle görünürde fazla kilosu falan da yok. Sadece bi baktır diye tutturdum nedense. İyi ki baktırmışız! Yağ oranı %32 çıktı! Biz şok! Çünkü öyle görünürde pek fazla kilosu yok. Dışarı çıktıktan sonra onun da kafasına takıldı ve diyete başlamaya karar verdi. Çünkü yağ oranının fazlalığı nir sürü sağlık sorununu berabernde getirebilir Allah korusun... iç organ yağlanması böyle başlıyor. Şimdi diyetisyeni aradık birlikte geleceğiz bundan sonra dedik. Şu an eşime liste yazıyor kendisi Birlikte yapınca daha da iyi olur gidişatımız
fancynancy i de bir dürteyim bakayım ne diyecek
Bu arada benim evdeki tartıyla tartılırsam demoralize olabilirim şimdi diye çıkmak istemiyorum. Hazır 65’i görmüşüm şimdi benimkine çıksam en az 1 kg fazla çıkacağım

tamam canım ben spor yerine 3 çocuğun peşine koşuyorum ondan vakit bulamıyorum gün boyu peslerindeyim 1.5 yaşındaki zor yaramaz 10 aylık olan da yürümek üzere

Nasıl yani tam sistemi anlayamadım bir de bu hafta ben cuma bildirimde bulunmuştum ya genel listeye dahil miyim? Haftaya mı başlayacağım

Haklısın canım ilgi alanlarjna yönelmek iyi geliyo. Şiir severim, kitap okumayı da. Edip Cansever şiirini de ben paylaşmıştım yine öyle patlama noktasına gelip durulduğum bi dönem.
Ben 3 ay çektim canım. Ama istifra etmezdim. Yalnızca bulantı olurdu. Herşey kokardı burnuma. 3 ay yemek pişiremedim evde. Haşlanmış makarna yedim bayaa

Hoşgeldin canım
Bir rehavet cöktü sanki gruba.canlanalim biraz yaris yapalim motive olalim. Varsa benim kilomda biri yarişalim.
Yarışmaya ben de varım. Rekabet ortamı olunca daha çok motive oluruz

Kızlar benim misafirlerim.
Menüye gelelim
Sabah 8.00
2 haş yumurta
2 ceviz
1dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 14.30
3yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı yuluf ezmesi
1 muz
10 çiğ badem

Akşam 18.00
1 adana kebap
Yarım lavaş.
Bol saiata
2 köfte ızgara

2 litre su
30 dk Leslie

Az yağlı yerine düşük karbonhidrat mı daha çok kilo verdiyormuş ? Kamm onnn men açıkla biraz :))
Amaç uzun vadedeki etkileri görmek 2 yillik çalışma yapmışlar - malum ben koruyabilmek istiyorum. Düşük karb hızlı verdiriyor ama uzun vadede akdenizle aynı gibiler. Düşük yağ yalan zaten onu tüm dünya bıraktı :)

Şimdi bi parametre daha var o da yangı. Yaşlanmayı geciktirmek için de vücuttaki yangıyı düşük tutmak gerekiyor ki bu konuda akdeniz en iyisi çünkü aşırı et/süt ürünleri vb tüketmiyorsun. Düşük karb beslenirken bazen insanlar fazla kırmızı et, süt ürünleri vb tüketip vücuttaki yangyı artırıyor.

Genelde her yıl en ideal beslenme akdeniz çıkar çünkü uzun vadede sürdürülebilir ve uzun yaşamayı vadediyor.

Rejimdeyiz diye vuruyoruz ete onuda almayın elimizden akdeniz diyeti hiç beceremeyeceğim bir diyet. Diyette değil beslenme alışkanlığı ben hiç alışamam heralde

Maşallah evet tahmin etmiştim zmanla inş belki eşin falann hafta sonu bakarsa
Spora başlarsam dal gibi oluyormusum bide kendi çapımda ısınma hareketleri yapıyorum sıkı diyetle 4 ay da ulaşabilirim aslında diyete 1 hafta sadık kaldın mı gerisi geliyor 2 nci günüm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…