Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vallahi çalışıyorum, balpamuk balım pamuğum şahit hemdeeee. AAhhhh ahhh. Yıl sonu malum, hesaplar kitaplar. Okulun da derdi bitmiyor maşallah, git gel git gel, bürokrasinin çetrefilli yollarıyla uğraşmaca. Cherry Mom ciğim, çok dikkat edemedim o yüzden de tartılmaya cesaret edemedim. Buraya gelip sizin de şevkinizi kırıp motivasyonunuzu düşürmek istemedim. Bana 2 sine kadar müsaade, aklım ve kalbim sizlerle, ağlayarak diyet yapacağım, sürüne sürüne onu da istiyom bunu da yemek istiyorummmmm ama yemicem diyerek bir diyet yapacağım. SÖZZZ.

Kötü bişeymiş ya bugün bişeyim yok şükür

Günaydın canim,bir susam tanesinin yüzünün bile oluşumunu hayret ve rabbime hayranlıkla okuyorum senin bilgilerinden,hamdolsun.
Zencefili abartma sakin bir kibrit çöpü dedi toplight,yanlis hatirlamiyosam hamilelere sakincali

Geçmiş olsun canım

Cuma görüselim ozaman .

Diyorum ya bahane gibi olacak ama eve gider gitmez hop yatağa sabah kalkar kalkmaz direk gidiyorum bakalım bugün son

Eee mi,llet nerelerdesiniz son gün herkes yılbaşı sofrası mı hazırlıyor:)
Valla biz bir yere davetiyiz menü de çok dolu o nedenle oğlum akşam 7dr uyuyor diye ben gitmeyeceğim eşim gidecek sadece
Ben de artık oğlanı uyutup diyet yazıları okurum

Eee mi,llet nerelerdesiniz son gün herkes yılbaşı sofrası mı hazırlıyor:)
Bizde de hazırlık yok ama. Kendimi tembihliyorum şu an bak sakin kaçamak yok. yemeyincede yeni yıla stresli girecekmişim gibi geliyor. Nasıl girersen öyle gider diyorlar ya bütün sene rejim yapmaktan korkuyorum

Evet okudum öyleymiş teşekkür ederimm susamcığın kocaman olduğunu da görelim inşallah hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…