- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.101
Süper vermiş ve incelmişsin canım çok sevindim dedimm bu kız kesin bıraktı
Kilo olarak kendi tartınla ilerlesek daha iyi olmaz mı ? Diyetisyene olur ya gidemezsin falan ev tartınla farklı ise sıkıntı olmasın ? Yada sen bilirsin zaten alt listede olduğun için bu şekilde de gidebiliriz nasıl istiyorsan ❤
fancynancy i de dürtersin bak oda kaçaklarda :) ne güzel kararlıydı girmiyor ama hiç.
Hahahah ben de kendimden şüpheliydim ama daha kararlı hale geldim bu süreçte nedense. Fazla kaçırdıklarım pişmanlık ve vicdan azabı olmaya başladıysa oluyor bu iş demektir. Bugün eşimi de götürdüm diyetisyene. Ne gerek var fln dedi ki gerçekten 4 kg verse öyle görünürde fazla kilosu falan da yok. Sadece bi baktır diye tutturdum nedense. İyi ki baktırmışız! Yağ oranı %32 çıktı! Biz şok!Çünkü öyle görünürde pek fazla kilosu yok. Dışarı çıktıktan sonra onun da kafasına takıldı ve diyete başlamaya karar verdi. Çünkü yağ oranının fazlalığı nir sürü sağlık sorununu berabernde getirebilir Allah korusun... iç organ yağlanması böyle başlıyor. Şimdi diyetisyeni aradık birlikte geleceğiz bundan sonra dedik. Şu an eşime liste yazıyor kendisi Birlikte yapınca daha da iyi olur gidişatımız
fancynancy i de bir dürteyim bakayım ne diyecek
Bu arada benim evdeki tartıyla tartılırsam demoralize olabilirim şimdi diye çıkmak istemiyorum. Hazır 65’i görmüşüm şimdi benimkine çıksam en az 1 kg fazla çıkacağım
Kötü bişeymiş ya bugün bişeyim yok şükürHaklısın canım ilgi alanlarjna yönelmek iyi geliyo. Şiir severim, kitap okumayı da. Edip Cansever şiirini de ben paylaşmıştım yine öyle patlama noktasına gelip durulduğum bi dönem.
Ben 3 ay çektim canım. Ama istifra etmezdim. Yalnızca bulantı olurdu. Herşey kokardı burnuma. 3 ay yemek pişiremedim evde. Haşlanmış makarna yedim bayaa
Hoşgeldin canım
Yarışmaya ben de varım. Rekabet ortamı olunca daha çok motive oluruz
Günaydın canim,bir susam tanesinin yüzünün bile oluşumunu hayret ve rabbime hayranlıkla okuyorum senin bilgilerinden,hamdolsun.Günaydınlaar
HoşgeldinizSpora başlarsam dal gibi oluyormusum bidekendi çapımda ısınma hareketleri yapıyorum sıkı diyetle 4 ay da ulaşabilirim aslında diyete 1 hafta sadık kaldın mı gerisi geliyor 2 nci günüm bakalım
Allah kolaylık versintamam canım ben spor yerine 3 çocuğun peşine koşuyorum ondan vakit bulamıyorum gün boyu peslerindeyim 1.5 yaşındaki zor yaramaz 10 aylık olan da yürümek üzere
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar ben hafta sonu herşeye rağmen şükür elhamdulillahDiyorum köyü bir hafta sonubgeçirdim kanımda enfeksiyon artmış hastahanelerdeydim şuan işimin balındayım şükür kilo bildirimi yapayım sabahki tartım 55.2
Cuma 55.9dum Eki Görüntüle 2570762
Haklısın canım ilgi alanlarjna yönelmek iyi geliyo. Şiir severim, kitap okumayı da. Edip Cansever şiirini de ben paylaşmıştım yine öyle patlama noktasına gelip durulduğum bi dönem.
Ben 3 ay çektim canım. Ama istifra etmezdim. Yalnızca bulantı olurdu. Herşey kokardı burnuma. 3 ay yemek pişiremedim evde. Haşlanmış makarna yedim bayaa
Hoşgeldin canım
Yarışmaya ben de varım. Rekabet ortamı olunca daha çok motive oluruz
Diyorum ya bahane gibi olacak ama eve gider gitmez hop yatağa sabah kalkar kalkmaz direk gidiyorum bakalım bugün sonSeni çok iyi anlıyorum hem başladın ama biryandan koşullar müsade etmiyor galiba. Evden yanında birşeyler götürsen böyle de hiç olmuyor az yiyorsun ama hep karb ve hazır gıda o da bi ise yaramayacak. Evden kendin yapacağın sandviç yanına elma bile alsan börek ve pideden iyi olur.
cnım kurallar gereği en az 3 cuma b,ildirimde bulunman gerekiyor ilk sayfada yazıyor kurallarNasıl yani tam sistemi anlayamadım bir de bu hafta ben cuma bildirimde bulunmuştum ya genel listeye dahil miyim? Haftaya mı başlayacağım
Valla biz bir yere davetiyiz menü de çok dolu o nedenle oğlum akşam 7dr uyuyor diye ben gitmeyeceğim eşim gidecek sadeceEee mi,llet nerelerdesiniz son gün herkes yılbaşı sofrası mı hazırlıyor:)
Bizde de hazırlık yok ama. Kendimi tembihliyorum şu an bak sakin kaçamak yok.Eee mi,llet nerelerdesiniz son gün herkes yılbaşı sofrası mı hazırlıyor:)
SüperValla biz bir yere davetiyiz menü de çok dolu o nedenle oğlum akşam 7dr uyuyor diye ben gitmeyeceğim eşim gidecek sadece
Ben de artık oğlanı uyutup diyet yazıları okurum
Gunaydinnn. Amin aminGünaydınlarrrr
Herkese kaçamaksız bir gün olması dileyiğle.
Evet okudum öyleymiş teşekkür ederimmGünaydın canim,bir susam tanesinin yüzünün bile oluşumunu hayret ve rabbime hayranlıkla okuyorum senin bilgilerinden,hamdolsun.
Zencefili abartma sakin bir kibrit çöpü dedi toplight,yanlis hatirlamiyosam hamilelere sakincali
Bu hafta pek iddialı değilim. Kaçamaklarım oldu. Bu akşam da cips filan alınmış eşim sağolsun. Biraz kaçacak gibi ama haftaya tutmayın beniCuma görüselim ozaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?