- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.121
AmiiiiinnnnEvet okudum öyleymiş teşekkür ederimmsusamcığın kocaman olduğunu da görelim inşallah hep birlikte
Evet ben de öyle düşündüm amacnım kurallar gereği en az 3 cuma b,ildirimde bulunman gerekiyor ilk sayfada yazıyor kurallar
Spor listesi kendi aramızda yaptığımız birşey. Asıl yedek gibi bi ayrım yok onu söylemişti girmek istersen diye sanırımEvet ben de öyle düşündüm amaCherry Mom spor grubu ikiye ayırdık deyince kafam karıştı zamanla alışırım umarım yani haftaya cumadan sonra asıl listeye girebilicem
Bu hafta pek iddialı değilim. Kaçamaklarım oldu. Bu akşam da cips filan alınmış eşim sağolsun. Biraz kaçacak gibi ama haftaya tutmayın beni
Canım 10 ocakta listeye girmeye hak kazanmış oluyorsun (cuma zayıflama yarışmasının listesine)Evet ben de öyle düşündüm amaCherry Mom spor grubu ikiye ayırdık deyince kafam karıştı zamanla alışırım umarım yani haftaya cumadan sonra asıl listeye girebilicem
AyyyyOzaman haftaya görüselim canim sagolsun. Bende bu hafta pek iddiali degilim. Ben eve birsey almadim yemiyim diye. zaten normaldede yilbasina özel birsey yapmiyorduk.
Ben çok iddialıyım dermişiiimAyyyybu ne böyleee herkes iddalı değilim öyleyim böyleyim korkuyorum tırsıyorum yılbaşıda her gün gibi bir gün gevşemek için bahane olmasın hanımlarr
Ohh oğlun sana güzel iyilik yapmış :))Valla biz bir yere davetiyiz menü de çok dolu o nedenle oğlum akşam 7dr uyuyor diye ben gitmeyeceğim eşim gidecek sadece
Ben de artık oğlanı uyutup diyet yazıları okurum
:)))))Vallahi çalışıyorum, @balpamuk balım pamuğum şahit hemdeeee. AAhhhh ahhh. Yıl sonu malum, hesaplar kitaplar. Okulun da derdi bitmiyor maşallah, git gel git gel, bürokrasinin çetrefilli yollarıyla uğraşmaca.Cherry Mom ciğim, çok dikkat edemedim o yüzden de tartılmaya cesaret edemedim. Buraya gelip sizin de şevkinizi kırıp motivasyonunuzu düşürmek istemedim. Bana 2 sine kadar müsaade, aklım ve kalbim sizlerle, ağlayarak diyet yapacağım, sürüne sürüne onu da istiyom bunu da yemek istiyorummmmm ama yemicem diyerek bir diyet yapacağım. SÖZZZ.
Bugün kü menüm
Sabah 09.00 1 dilim su böreği
Akşam 17.00 Kıymalı pide
Su 1 bardak bile içemedim
Spor 13.00 adım
Çok mantıklı aslında vücudumuzu ağır yemekler ile çok yoruyoruz. Ama Akdeniz diyetide bizim ülkede zor sanki :))Amaç uzun vadedeki etkileri görmek 2 yillik çalışma yapmışlar - malum ben koruyabilmek istiyorum. Düşük karb hızlı verdiriyor ama uzun vadede akdenizle aynı gibiler. Düşük yağ yalan zaten onu tüm dünya bıraktı :)
Şimdi bi parametre daha var o da yangı. Yaşlanmayı geciktirmek için de vücuttaki yangıyı düşük tutmak gerekiyor ki bu konuda akdeniz en iyisi çünkü aşırı et/süt ürünleri vb tüketmiyorsun. Düşük karb beslenirken bazen insanlar fazla kırmızı et, süt ürünleri vb tüketip vücuttaki yangyı artırıyor.
Genelde her yıl en ideal beslenme akdeniz çıkar çünkü uzun vadede sürdürülebilir ve uzun yaşamayı vadediyor.
Bende et tavuk olayını seviyorumYanlış yere yazdım düzeltemiyorum da
Rejimdeyiz diye vuruyoruz ete onuda almayın elimizdenakdeniz diyeti hiç beceremeyeceğim bir diyet. Diyette değil beslenme alışkanlığı ben hiç alışamam heralde
Bayrak bizde rahat olunKızlar hem bir sporlarınızı göz gezdirin hemde yeni arkdaşlarda görmüş olsun diye paylaşmış olayım tabloyu cumaya kadar dolduralım
Eki Görüntüle 2571097 Eki Görüntüle 2571098
Genel listete girdiğimde ona da girmek isterim. Hem sporumu aksatmamış olurum motive iyi olur.Spor listesi kendi aramızda yaptığımız birşey. Asıl yedek gibi bi ayrım yok onu söylemişti girmek istersen diye sanırım
Ooo sporda coşturmuşsunBayrak bizde rahat olun
Teşekkürler paylaştığın için tüm haneleri doldurmak dileğiyleKızlar hem bir sporlarınızı göz gezdirin hemde yeni arkdaşlarda görmüş olsun diye paylaşmış olayım tabloyu cumaya kadar dolduralım
Eki Görüntüle 2571097 Eki Görüntüle 2571098
Rica ederim canım aynen :))Teşekkürler paylaştığın için tüm haneleri doldurmak dileğiyle
Bende öyle ailem istanbla gel diyor yok diyorumK.v k.v dediniz benimkinin kulakları çınladı memleketten geleceklermiş. Allah'tan cumartesi gelecek bu haftayı kurtaracağım. Evin her tarafı spor malzemesi dolu nereye sokacağımi bilmiyorumbu hafta sporu hiç aksatmayacağım onların yanında spor yapamam kaçamak konusunda dikkat ederim sporu nasıl halledeceğim bilmiyorum.erken yatarlarsa gece pilates yapmaya çalışacağım. Rejimi mi ve sporu mu aksatan herşeyden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?