Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ben de öyle düşündüm ama Cherry Mom spor grubu ikiye ayırdık deyince kafam karıştı zamanla alışırım umarım yani haftaya cumadan sonra asıl listeye girebilicem
Spor listesi kendi aramızda yaptığımız birşey. Asıl yedek gibi bi ayrım yok onu söylemişti girmek istersen diye sanırım

Bu hafta pek iddialı değilim. Kaçamaklarım oldu. Bu akşam da cips filan alınmış eşim sağolsun. Biraz kaçacak gibi ama haftaya tutmayın beni

Ozaman haftaya görüselim canim sagolsun. Bende bu hafta pek iddiali degilim. Ben eve birsey almadim yemiyim diye. zaten normaldede yilbasina özel birsey yapmiyorduk.

Evet ben de öyle düşündüm ama Cherry Mom spor grubu ikiye ayırdık deyince kafam karıştı zamanla alışırım umarım yani haftaya cumadan sonra asıl listeye girebilicem
Canım 10 ocakta listeye girmeye hak kazanmış oluyorsun (cuma zayıflama yarışmasının listesine)
Spor yarışı ayrı bizim aramızda yaptığımız gayri resmi :) bir etkinlik gün içinde grupları ve spordaki son durumları paylaşacağım daha net anlarsın

Ozaman haftaya görüselim canim sagolsun. Bende bu hafta pek iddiali degilim. Ben eve birsey almadim yemiyim diye. zaten normaldede yilbasina özel birsey yapmiyorduk.
Ayyyy bu ne böyleee herkes iddalı değilim öyleyim böyleyim korkuyorum tırsıyorum yılbaşıda her gün gibi bir gün gevşemek için bahane olmasın hanımlarr

:)))))
Selam canım kolay gelsinn o halde bekliyoruz hazır olduğunda

Bugün kü menüm
Sabah 09.00 1 dilim su böreği
Akşam 17.00 Kıymalı pide
Su 1 bardak bile içemedim
Spor 13.00 adım
((
Canım yanına eğer evde yapamıyorsan şöyle hazır sandviç mi alsan ? Pratik olur ? Yanına kefir ayran çok da güzel doyarsın

Çok mantıklı aslında vücudumuzu ağır yemekler ile çok yoruyoruz. Ama Akdeniz diyetide bizim ülkede zor sanki :))

K.v k.v dediniz benimkinin kulakları çınladı memleketten geleceklermiş. Allah'tan cumartesi gelecek bu haftayı kurtaracağım. Evin her tarafı spor malzemesi dolu nereye sokacağımi bilmiyorum bu hafta sporu hiç aksatmayacağım onların yanında spor yapamam kaçamak konusunda dikkat ederim sporu nasıl halledeceğim bilmiyorum.erken yatarlarsa gece pilates yapmaya çalışacağım. Rejimi mi ve sporu mu aksatan herşeyden nefret ediyorum

Bende öyle ailem istanbla gel diyor yok diyorum :)) bütün plan aksıyor ne kafana göre yemek yiyebiliyorsun nede spor yapabiliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…