- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.141
Yok canım ya bu saat oldu hal ortada bir yemek yok.Eee mi,llet nerelerdesiniz son gün herkes yılbaşı sofrası mı hazırlıyor:)
Ben hakkımı öğlen kullandım.Ayyyybu ne böyleee herkes iddalı değilim öyleyim böyleyim korkuyorum tırsıyorum yılbaşıda her gün gibi bir gün gevşemek için bahane olmasın hanımlarr
Markete diye çık biraz yürüyüş yapıp dönersin.K.v k.v dediniz benimkinin kulakları çınladı memleketten geleceklermiş. Allah'tan cumartesi gelecek bu haftayı kurtaracağım. Evin her tarafı spor malzemesi dolu nereye sokacağımi bilmiyorumbu hafta sporu hiç aksatmayacağım onların yanında spor yapamam kaçamak konusunda dikkat ederim sporu nasıl halledeceğim bilmiyorum.erken yatarlarsa gece pilates yapmaya çalışacağım. Rejimi mi ve sporu mu aksatan herşeyden nefret ediyorum
Ayyyybu ne böyleee herkes iddalı değilim öyleyim böyleyim korkuyorum tırsıyorum yılbaşıda her gün gibi bir gün gevşemek için bahane olmasın hanımlarr
Vallaa klasik bir laf vardır yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle devam eder yiyerek girersenizzzzCuma günü akkoyun karakoyun belli olur canim.
Bende öyleYok canım ya bu saat oldu hal ortada bir yemek yok.
Ne yapsam diye düşünüyorum.
Markette dibimizdeMarkete diye çık biraz yürüyüş yapıp dönersin.
Bir kaç da bir şey alırsın. Tamam.
Bende var battı balık yan gider dedim o yüzden öyle oldu. Yarın evdeyim 2 gün detoks yapıcam bakalım aldıklarım gidebilecekmi cumaya kadar((
Canım yanına eğer evde yapamıyorsan şöyle hazır sandviç mi alsan ? Pratik olur ? Yanına kefir ayran çok da güzel doyarsın
Eki Görüntüle 2571117
Vallaa klasik bir laf vardır yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle devam eder yiyerek girersenizzzz:)))
Su iceriz bizdeVallaa klasik bir laf vardır yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle devam eder yiyerek girersenizzzz:)))
Olsun ben artik uzak marketlere gidiyorum agir bisey almiycaksamMarkette dibimizde
Neden yaw akdeniz kıyısındaki ülkede de zor olacaksa, vay halimize. Biz burada kuzeyde sebze diye patates buluyoruz ancakÇok mantıklı aslında vücudumuzu ağır yemekler ile çok yoruyoruz. Ama Akdeniz diyetide bizim ülkede zor sanki :))
Amin 2021 e zayıf zayıf gireriz inşallahAllah yeni yilda hepimize onceki yillarimizdan daha sagliklidaha mutlu daha fit olmayi (sevdiklerimizle birlikte) nasip etsin
Hosbuldum canım ☺Hoşgeldiniz
Amin inşallah bol bol eksin evde hiç bitmiyorAllah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?