- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.321
Zaten çağırdığı tarihlerde gidiyorum sadece şu ilaçları ne kadar kullanacağım da belli olsun bi süre tadını çıkarayım istiyorumSelamlar
Akşam yemeğinin üstüne spor salonuna geldim :S hiç yoktan yürüyüş yaparım dedim belki sindirebilirsem koşarım sonra da ağırlık..
pawlover burada demiştim ya 12. haftaya kadar kontrol yok sebebi teknoloji olmaması değil anneyi boş yere strese sokmamak :) tabi senin tüp bebek olduğu için daha kontrollü gidecek ama bence doktorunun gerekli gördükleri dışında gitme boş yere kendini strese sokma
@Leyl-i-fer Geçmiş olsun...
Hiç öyle düşünme.. başladığın yerde misin değilsin ? Bu kilolar kolay mı alındı da kolay verilecek. Bizim bünyelerin hafızasına şişmanlık kodlanmış. Azıcık kaçırınca koşarak + kilolara gidiyoruz ama dengeleyince aynı hızla geri geliyoruz.. yerimizde saymak sıkıcı oluyor haklısın ama kendine hiç haksızlık etme.. böyle böyle zayıflıyorsun sonuçta..Kızlar maşallah yumurta kapıya dayanınca herkeste spor var bugünher hafta kızıyorum kendime sadece Perşembe günü hafif menüyle nereye gidecek bu iş diye sonra yine aynısı oluyor
Sende gördüm Türk kahvesi içesim geldi. Bu aralar filitre kahve tansiyonumu oynatıyor biraz Türk kahvesi deneyeyim en iyisi :)Iyi aksamlar kizlarrrr
Sabah 1dilim ekmek 1 parca peynir 5 zeytin cay
Ara türk kahvesi şekersiz
Ögle 1 tabak taze fasulye 1dilim ekmek domates sögüş
Ara 1mandalina
Aksam 1 tabak taze fasulye
2litre su
Cherry Mom
Regli oldum acayip şişim.
Aynen canım sporsuz hiç birşey olmuyor bendedeSende sporsuz veremiyorsun ben de kalınlaşmış gibi hissediyorum. Spora başlamam şart. Makinedeki çamaşırı bekliyorum parka gidip yürüyüş yapacağım. Gitmeden ve gelince ip de atlarsam mis gibi olur..
Evet ama liste baskısı olmasa bunuda yapmayacağım demekki.artık alışmam gerekirdi bu disipline ama yok.sonrası korkutuyor mezun olsam hop geri alcam gibi bu kafayla sonuç buHiç öyle düşünme.. başladığın yerde misin değilsin ? Bu kilolar kolay mı alındı da kolay verilecek. Bizim bünyelerin hafızasına şişmanlık kodlanmış. Azıcık kaçırınca koşarak + kilolara gidiyoruz ama dengeleyince aynı hızla geri geliyoruz.. yerimizde saymak sıkıcı oluyor haklısın ama kendine hiç haksızlık etme.. böyle böyle zayıflıyorsun sonuçta..
Bende kafeinsiz filtre aldım şimdilik iiyi tuttum valla geç saatte de içtiğim için ideal oldu bana :)Sende gördüm Türk kahvesi içesim geldi. Bu aralar filitre kahve tansiyonumu oynatıyor biraz Türk kahvesi deneyeyim en iyisi :)
Benim vücudun ihtiyacı olan buymuş. Hemen yılbaşı kazasını atlattı yarın 31 Aralık kilosuna gelip taburcu olacağım. Size yazmadım değil mi 31 Aralık akşamı 67 idim, 1 Ocak sabahı 70,4.. tabiki hepsi kilo değil çoğu ödemdir ama ertesi günlerde kaçamaklı beslenmem devam etse kilo olarak yerleşeceklerdi bir süre sonra.. daha önce bir kaç kez haftada 4 kilo almışlığım vardı ama kendi kişisel rekorumu kırıp bir günde 3,4 artı gördüm tartıda.. bence bu da başarı kendimi tebrik etmek istiyorum. Resmen içimde canavar varmış :)Kızlar maşallah yumurta kapıya dayanınca herkeste spor var bugünher hafta kızıyorum kendime sadece Perşembe günü hafif menüyle nereye gidecek bu iş diye sonra yine aynısı oluyor
Ben kısa hamilelik maceramda içiyordum ama pek sevmiyorum o yüzden kafeinli ile devam ediyorum :)Bende kafeinsiz filtre aldım şimdilik iiyi tuttum valla geç saatte de içtiğim için ideal oldu bana :)
Hiç öyle olmayacak merak etme. Ciddi artılar göreceksin belki tartıda hemen frene basacaksın. Ben de öyle yapıyorum. +/-2 kilo oynuyordu yılbaşı sabahı birden 5 e çıktı ama direk yemeyi kestim bugün de onun hatırına spor yaptım bakma.. koruma kolay değil kesinlikle zor ama + görünce hemen kontrol altına alırsan vermen kolay oluyor.Evet ama liste baskısı olmasa bunuda yapmayacağım demekki.artık alışmam gerekirdi bu disipline ama yok.sonrası korkutuyor mezun olsam hop geri alcam gibi bu kafayla sonuç bu
Evet baskülle bağlantıyı koparmamak lazım :)) zaten ben burdanda ayrılmayacağım kaptan yardımcılığında kariyer yapcam iyice yerleşcem burayaHiç öyle olmayacak merak etme. Ciddi artılar göreceksin belki tartıda hemen frene basacaksın. Ben de öyle yapıyorum. +/-2 kilo oynuyordu yılbaşı sabahı birden 5 e çıktı ama direk yemeyi kestim bugün de onun hatırına spor yaptım bakma.. koruma kolay değil kesinlikle zor ama + görünce hemen kontrol altına alırsan vermen kolay oluyor.
Sadece Yeşilçay hiç sevemedim canım. Ama söylediğin gibi soda limon ile içmeye başlayayım yarından itibaren :)Tanistiralim tekrar soda limonlu seversin sen
Ay ne olmuş öyle :)) iyi ama pes etmiyorsun ben olan isyan etmiştimm :))Benim vücudun ihtiyacı olan buymuş. Hemen yılbaşı kazasını atlattı yarın 31 Aralık kilosuna gelip taburcu olacağım. Size yazmadım değil mi 31 Aralık akşamı 67 idim, 1 Ocak sabahı 70,4.. tabiki hepsi kilo değil çoğu ödemdir ama ertesi günlerde kaçamaklı beslenmem devam etse kilo olarak yerleşeceklerdi bir süre sonra.. daha önce bir kaç kez haftada 4 kilo almışlığım vardı ama kendi kişisel rekorumu kırıp bir günde 3,4 artı gördüm tartıda.. bence bu da başarı kendimi tebrik etmek istiyorum. Resmen içimde canavar varmış :)
Bence de buraya yazacak olmak frenliyor. Listede olmak tabiki çok başka. Listede olmayınca kaçamaklı menü olduğu gün ölü taklidi yapıyorsun iş menü yazmaya gelince. Mesela yılbaşı yılbaşı diyorum, +3,4 diyorum ama ne yediğimden bahsediyor muyum? Hayır :) ama listede olsam yemem, yesem de mecbur yazayım. Ya da yesem ertesi gün yazacağım diye bir yerde dururdum, ama o gece bildiğin freni patlak araba gibiydim. Bunun başka nedenleri de vardı ama zaten yediğimizde ne zaman nedenimiz yok ki :) yedim ama hele bir sor neden yedim bizim vazgeçilmez repliğimiz:)Evet baskülle bağlantıyı koparmamak lazım :)) zaten ben burdanda ayrılmayacağım kaptan yardımcılığında kariyer yapcam iyice yerleşcem buraya
Ben de isyan ettim bir de dün arkadaşlarımız vardı hepsi devam ettiler yemeye ama ben kesinlikle yemedim. Hatta kardeşim dün spor yapalım diye zorladı evde insan var nasıl yapacağım spor? Tabiki yapamadım. Ama bugun yapmak iyi geldi.Ay ne olmuş öyle :)) iyi ama pes etmiyorsun ben olan isyan etmiştimm :))
Hevesini almışsındır işte iyi yanı o :) içindeki canavarı susturanlar başaracak :)
Kesinlikle çok iyi yapmışsın hızlıca gelen gider :)Ben de isyan ettim bir de dün arkadaşlarımız vardı hepsi devam ettiler yemeye ama ben kesinlikle yemedim. Hatta kardeşim dün spor yapalım diye zorladı evde insan var nasıl yapacağım spor? Tabiki yapamadım. Ama bugun yapmak iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?