Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım çok geçmiş olsun dinlenmeye çalış :/

Allah yeni yilda hepimize onceki yillarimizdan daha saglikli daha mutlu daha fitolmayi (sevdiklerimizle birlikte) nasip etsin
Aminnn

Canım ya kabak çorbası yada ananas tam karar veremedim 3 gün yapicam . Şimdi hastaneden geldim faranjit im azmış hava verdiler falan ben yarın daha ayrıntılı anlatırım
Çok geçmiş olsun canım.
Canım kendi doktorundan şaşma böyle durumlarda. İlk hamileliğimde doktora karar veremedim bir kaç ayrı doktora gitmiştim. Hepsi ayrı bişeyler söylemişti. Zaten ilkte acemilik oluyo. Evham yapıyorsun elinde olmadan. Sen kalbini ferah tut canım. Herşey güzel gidecek inşallah.

bizde de öyle deniz biliyormusun gelinimize benim çocuklar hala derler birisi yengeniz dese o kim diye sorarlar o bizim halamız diye
Ne güzel kaptanım. Aile olmak nedeniyle gelen ilişkilerden farklı çocukların kendisi birine yakın hissedip teyze/ hala yapması bence çok güzel bir durum..

Cok gecmis olsun canim. Valla bende antibiyotik kullandim dün ve bu sabah hehhh iyilestim derken tekrar öksürmeye burnun akmaya basladi tekrarliyor sanirim.

İnşallah öyle olur zaten ben ne yaparsam yapayım nasipte ne varsa o olacak saldım gitti o yüzden

Selam kızlar nasılsınız
Bugün bütün gün başım ağrıdı durdu yazamadım yılbaşı kazası yok değil mi :))
Geçmiş olsun canım. Basit bir kaza değil zincirleme trafik kazası oldu bende. Ama hiç pişman değilim :) önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Neyse ki listede değilim haftaya yılbaşı gecesindeki kiloma döner oradan da aşağı gitmeye başlarım umarım. Bugün kesin spora başlıyorum ama ne yapacağıma ilerleyen saatlerde karar vereceğim. Sen nasıl geçirdin yılbaşında kaza oldu mu :)

Yeni yıl için güzel bir başlangıç olmuş canım umarım devamı da gelir. Sınav için tebrikler ayrıca.. ben de dün çok zorlandım bu abur cuburlar ne çabuk alışkanlık yapıyor. Bir gece önce sınırsız yediğim için dün sürekli kaçamak yapmak istedim ama neyse ki dereotu kemirerek atlattım krizleri :)

İnşallah öyle olur zaten ben ne yaparsam yapayım nasipte ne varsa o olacak saldım gitti o yüzden
Canım
Biraz kafan karışmış ve gerilmişsin ama bence bu haftalarda normal.. bazen doktorun karakteri de gerilimi arttırıp azaltabiliyor. En iyisi kendi doktorunla ilerlemek.. zaten kafamız karışmaya pek müsait başka doktorlar ile kendimize eziyet etmeyelim :) umarım kalp sesi ile keseyi de görür kendi doktorunda rahatlarsın..

Mutlu yıllar kaptanım.

Ne güzel menü.
Afiyet olsun.

Yeme canım.
Yiğince pişman oluyoruz .
Yemeyelim güzel kıyafetler alalım giyelim.
Yaz geliyor.
Yaza bomba gibi çıkalım.

Yeme canım.
Yiğince pişman oluyoruz .
Yemeyelim güzel kıyafetler alalım giyelim.
Yaz geliyor.
Yaza bomba gibi çıkalım.
Aynen canım 1 günlük mutluluk 1 aylık eziyete dönmesin.. ama kayışı kopardım ne bulursam yedim içtim o akşam. Ama şimdi dengeleme zamanı besinlerle dengeleriz ama sporla mutlaka desteklememiz lazım böyle kaçamakları.. tartıdaki kilo değil giysileri referans almak lazım biraz da. Yeni yıla kalın girdim bence incelemek için de spor şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…