Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun :) bende kaçamak yok ama düzensiz beslendim ve az spor yaptım bu hafta regli devam ediyor yarına sabit gelirsem ne âlâ

Afiyet olsun :) bende kaçamak yok ama düzensiz beslendim ve az spor yaptım bu hafta regli devam ediyor yarına sabit gelirsem ne âlâ
Sende sporsuz veremiyorsun ben de kalınlaşmış gibi hissediyorum. Spora başlamam şart. Makinedeki çamaşırı bekliyorum parka gidip yürüyüş yapacağım. Gitmeden ve gelince ip de atlarsam mis gibi olur..

Bugünkü menüm

sabah ; 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir 3 zeytin domates salata turp kırmızı biber

öğlen; sade kahve 2 ceviz 3 hurma

ara; 2 mandalina 7badem veya 1 bardak süt

akşam ; 2 köfte kadar haşlanmış tavukla tavuklu dereotlu yeşil salata

ara ; 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt

3 lt su
Sporu yazacağım. Menüyü erken yazdık ki uyayım :) daha öğlen yemeğindeyim yoksa..

Hadi bakalım.
Kaçamak yapmadan devam güne.
İyi olmuş.
Aslında iyi fikir.

yaa inşallah öyle olur aslında hiç içimde karamsarlık yok ama dün gerilmiştim yine de biraz bugün geçti şükür

Gerçekten oyle ertesi gune bisey birakmamak lazim zaten yemeye musait oluyoruz

Rabbim acil sifalar versin canim
Acil şifalar inşallah güzel haberlerini alırsınız çok üzülüyorum ben böyle haberlere
Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda şifa bulur inşallah.
canım benim inşallah en kısa sürede şifa bulur
Geçmiş olsun canım umarım tedavisi mümkün olur ve sağlığına kavuşur yakının.. her şeyin başı sağlık
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin
İnşallah ,rabbim kimseye dermansiz dert vermesin

Bugünkü menüm

sabah
1 dilim peynirli börek

öğlen
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek

ara
1 mandalina
Küçük bi kase nar

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

2 litre su
10000 adım Cherry Mom
Oh oh masallah istah geri gelmis hep böyle ol

Selamlar

Akşam yemeğinin üstüne spor salonuna geldim :S hiç yoktan yürüyüş yaparım dedim belki sindirebilirsem koşarım sonra da ağırlık..

pawlover burada demiştim ya 12. haftaya kadar kontrol yok sebebi teknoloji olmaması değil anneyi boş yere strese sokmamak :) tabi senin tüp bebek olduğu için daha kontrollü gidecek ama bence doktorunun gerekli gördükleri dışında gitme boş yere kendini strese sokma

Leyl-i-fer Geçmiş olsun...

Cherry Mom canım yeni yılda spor listesine al beni de 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş + 9500 adım yürüyüş
menümü de yazayım artık
hurma detoksu yaptım bugün şu ana kadar 2 kase yoğurt 1 bardak kefir ve 19 hurma oldu belki 2 hurma daha yerim yatana kadar sabahla şimdiki kilom arasında 200 gr eksideyim alt listeye de gireceğim düzenli kilo bildirimi de yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…