- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.301
Afiyet olsun :) bende kaçamak yok ama düzensiz beslendim ve az spor yaptım bu hafta regli devam ediyor yarına sabit gelirsem ne âlâGeçmiş olsun canım. Basit bir kaza değil zincirleme trafik kazası oldu bende. Ama hiç pişman değilim :) önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Neyse ki listede değilim haftaya yılbaşı gecesindeki kiloma döner oradan da aşağı gitmeye başlarım umarım. Bugün kesin spora başlıyorum ama ne yapacağıma ilerleyen saatlerde karar vereceğim. Sen nasıl geçirdin yılbaşında kaza oldu mu :)
canım benim inşallah en kısa sürede şifa bulurGünaydınlar
Bugun bi yakinimin kotu bi hastaligini haber aldimgidebilirmiyim henuz bilmiyorum ama detoks yapamiycam
Sende sporsuz veremiyorsun ben de kalınlaşmış gibi hissediyorum. Spora başlamam şart. Makinedeki çamaşırı bekliyorum parka gidip yürüyüş yapacağım. Gitmeden ve gelince ip de atlarsam mis gibi olur..Afiyet olsun :) bende kaçamak yok ama düzensiz beslendim ve az spor yaptım bu hafta regli devam ediyor yarına sabit gelirsem ne âlâ
Geçmiş olsun canım umarım tedavisi mümkün olur ve sağlığına kavuşur yakının.. her şeyin başı sağlıkGünaydınlar
Bugun bi yakinimin kotu bi hastaligini haber aldimgidebilirmiyim henuz bilmiyorum ama detoks yapamiycam
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versinGünaydınlar
Ahhh canım ben de -100 gelsem sevineceğim.Afiyet olsun :) bende kaçamak yok ama düzensiz beslendim ve az spor yaptım bu hafta regli devam ediyor yarına sabit gelirsem ne âlâ
Hadi bakalım.Bugünkü menüm
sabah ; 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir 3 zeytin domates salata turp kırmızı biber
öğlen; sade kahve 2 ceviz 3 hurma
ara; 2 mandalina 7badem veya 1 bardak süt
akşam ; 2 köfte kadar haşlanmış tavukla tavuklu dereotlu yeşil salata
ara ; 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt
3 lt su
Sporu yazacağım. Menüyü erken yazdık ki uyayım :) daha öğlen yemeğindeyim yoksa..
Tanistiralim tekrar soda limonlu seversin senGötür beni gittiğin yere Yeşilçay nasıl bir içecekti hatırlamıyorum bile en az bir aydır içmiyorum :)
yaa inşallah öyle olur aslında hiç içimde karamsarlık yok ama dün gerilmiştim yine de biraz bugün geçti şükürCanım
Biraz kafan karışmış ve gerilmişsin ama bence bu haftalarda normal.. bazen doktorun karakteri de gerilimi arttırıp azaltabiliyor. En iyisi kendi doktorunla ilerlemek.. zaten kafamız karışmaya pek müsait başka doktorlar ile kendimize eziyet etmeyelim :) umarım kalp sesi ile keseyi de görür kendi doktorunda rahatlarsın..
Gerçekten oyle ertesi gune bisey birakmamak lazim zaten yemeye musait oluyoruzYeni yıl için güzel bir başlangıç olmuş canım umarım devamı da gelir. Sınav için tebrikler ayrıca.. ben de dün çok zorlandım bu abur cuburlar ne çabuk alışkanlık yapıyor. Bir gece önce sınırsız yediğim için dün sürekli kaçamak yapmak istedim ama neyse ki dereotu kemirerek atlattım krizleri :)
Rabbim acil sifalar versin canim
Acil şifalar inşallah güzel haberlerini alırsınız çok üzülüyorum ben böyle haberlere
Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda şifa bulur inşallah.
canım benim inşallah en kısa sürede şifa bulur
Geçmiş olsun canım umarım tedavisi mümkün olur ve sağlığına kavuşur yakının.. her şeyin başı sağlık
İnşallah ,rabbim kimseye dermansiz dert vermesinÇok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin
Oh oh masallah istah geri gelmis hep böyle olBugünkü menüm
sabah
1 dilim peynirli börek
öğlen
4 köfte
Salata
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
Küçük bi kase nar
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 litre su
10000 adımCherry Mom
Çok şükür geldi yaaOh oh masallah istah geri gelmis hep böyle ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?