Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Incelmede yok bu arada aksine belim kalinlasiyor anlamadım bu işi

***5. Takım 655. Etap***

Leyl-i-fer(74,2/ ) mezun olmak istiyor
emnis ( 68,7) sabit
yagmurtugba(68,9/
umutumut82(90/88,8/1,2/%1,33)
Bmnxx (93,7/ geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü.
Zynpelf(91,7/91,3/0,4/%0,44)
Cagrihilal1(78,7/78,4/0,3/%0,38)

5.Takım Ortalaması:%0

Dennisgo 68,2
ayvacicegi(53.3/54.8/-1.5/%2.81) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
balpamuk (65,2/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (58,2/ )
fancynancy (85/ )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
glsmhmt( 55,9/
Kardelelen (90,3)
hezeyan5381(109,2/107,2/2/%1,83) yeni üye başlangıç tarihi 27aralık,başlangıç kg 109,2, hedef kg 75
esrunum(75,7/) yeni üye başlangıç tarihi 30 Aralık, başlangıç kilo 75,7 hedef kg 65
toplight (82,4 ) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye

hezeyan cım çok güzel maşallah sen devam et böyle en kısa sürede ikili rakamları göreceksin

@Bmnxx gecen haftada net paketin olmadığı için bildirimde bulunmamıştın umarım çok fazla geç kalmazsın
@yagmurtugba sen nerelerde kaldın tatlım hadi bakalım

Kas oranı artıracak spor yapmıyorum ki yürüyüş ve pilates. Sonuç alacak günleri bekleyeceğim
Bence hiç uzak değil.. vücudun anlık pozisyonunu bilmiyoruz ki.. bizim elimizde olan şeyler var olmayan şeyler var çok da strese sokmamak lazım. Çünkü bu da kilo vermeyi etkiliyor

Sabit olmak da bi başarı kuzum bozma moralini. Emre hastaydı, migren ataklarını tuttu bi de üstüne adet döneminde sin. Senin için sabit olmak başarı şu durumda
Ay sağol kuzum gerçekten anlam veremedim bende kaçamak bişey yapmadım çünkü. Ama stresliyim sanırım reglide migren haplarımdan dolayı uzadı bakalım yola devam :)

Ne güzel vermişsin canım tebrikler
Bence daha aşağıdayım en azından 400 gr daha.. şu an o 400 gr da ne biliyor musun? gece, saat 23:00 de, 1kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim. Çok acıkmıştım dayanamadım :)
Bugün de onunla çorba diyeti yapacağım. Aslında eşime yaptım hasta diye ama bana geçmesin diye ben de içiyorum :)

Niye öyle diyorsun canım
toplam 1290 puan spor yapmışsın bende 945 bak ben artıdayım sen ekside yaptığın sporlar için pişmanlık duymaa iyi yapıyorsun devam et
Ya bence bizim cardio haftamızda burada olsaydı C Cagrihilal1 spordan soğumazdı :) spor yapıyorum ama sonuç alamıyoruma daha iyi örnek görmedim şu kilo verme maceramızda :) bir de ben haftanın sonuncusu olmuştum

emnis tatlım hedefleri sen mi tutuyordun benimkini de 81 yap hedefim daha aşağısı ama olsun
Kaptanım hiç birimize buradan uzaklaşmak yaramıyor. Burada beraber öğreneceğiz kilo vermeyi de verdiğimizi korumayı da.. yeni kararlar almak bence çok iyi oldu.. yeni yıl hepimize iyi gelsin..

Böyle durumlarda derler ki ya yediklerin sağlıksız - ki bu sende mümkün değil- ya da sağlıklı yediklerinde miktar ve zamanlama hatası var.. sende böyle bir durum var mı?
Bilmiyorum sağlıksız beslendiğimi düşünmüyorum şekeri unu tuzu bile hayatımdan çıkardım resmen arada kacamaklarim oluyor tabi ama bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Bi şekild e dengelemeye çalışıyorum. Dengesiz bile olsa kacamaklarim bile olsa 7 gün spor yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…