- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.401
Incelmede yok bu arada aksine belim kalinlasiyor anlamadım bu işiİki nedeni olabilir, spor yaparken yağ yakıyor ama kas alıyor olabilirsin. Onun için incelmene bakmak daha sağlıklı sanki.. ya da aç geziyorum enerjimi spora harcıyorum hali vücudu strese sokan bir şey olabiliyor.. bu nedenle de geçici olarak kilo vermen yavaşlayabiliyor. İstikrarlı şekilde devam edince mutlaka sonuç alacaksın merak etme canım
Spora vereceğim enerjiyi kendime saklasam rejimi abartsam daha çok verirdim.Niye öyle diyorsun canım
toplam 1290 puan spor yapmışsın bende 945 bak ben artıdayım sen eksideyaptığın sporlar için pişmanlık duymaa iyi yapıyorsun devam et
evet canım mezun olup alttan devam edecekLeyl-i-fer mezun mu olmak istiyor
Sabit olmak da bi başarı kuzum bozma moralini. Emre hastaydı, migren ataklarını tuttu bi de üstüne adet döneminde sin. Senin için sabit olmak başarı şu durumdaBıraktım daha yapamıyorm((
Sabitim
Bence hiç uzak değil.. vücudun anlık pozisyonunu bilmiyoruz ki.. bizim elimizde olan şeyler var olmayan şeyler var çok da strese sokmamak lazım. Çünkü bu da kilo vermeyi etkiliyorKas oranı artıracak spor yapmıyorum ki yürüyüş ve pilates. Sonuç alacak günleri bekleyeceğim
Ay sağol kuzum gerçekten anlam veremedim bende kaçamak bişey yapmadım çünkü. Ama stresliyim sanırım reglide migren haplarımdan dolayı uzadı bakalım yola devam :)Sabit olmak da bi başarı kuzum bozma moralini. Emre hastaydı, migren ataklarını tuttu bi de üstüne adet döneminde sin. Senin için sabit olmak başarı şu durumda
Ne güzel vermişsin canım tebriklerGüncel kilom : 67,4
Hedef ; 66,4 diyorum ama bu hafta regl olacağımı da belirtmek isterim :)
Ben pijamaların kilosunu aldım her sabah soyun giyin yok yataktan kalkıyorum tartılıyorum pijama gr ını düşüyorum :)İn çık kaç kez tartıldımher seferinden soyun giyin ne çektim be hahah
Bence daha aşağıdayım en azından 400 gr daha.. şu an o 400 gr da ne biliyor musun? gece, saat 23:00 de, 1kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim. Çok acıkmıştım dayanamadım :)Ne güzel vermişsin canım tebrikler
Ya bence bizim cardio haftamızda burada olsaydı C Cagrihilal1 spordan soğumazdı :) spor yapıyorum ama sonuç alamıyoruma daha iyi örnek görmedim şu kilo verme maceramızda :) bir de ben haftanın sonuncusu olmuştumNiye öyle diyorsun canım
toplam 1290 puan spor yapmışsın bende 945 bak ben artıdayım sen eksideyaptığın sporlar için pişmanlık duymaa iyi yapıyorsun devam et
Böyle durumlarda derler ki ya yediklerin sağlıksız - ki bu sende mümkün değil- ya da sağlıklı yediklerinde miktar ve zamanlama hatası var.. sende böyle bir durum var mı?Incelmede yok bu arada aksine belim kalinlasiyor anlamadım bu işi
Kaptanım hiç birimize buradan uzaklaşmak yaramıyor. Burada beraber öğreneceğiz kilo vermeyi de verdiğimizi korumayı da.. yeni kararlar almak bence çok iyi oldu.. yeni yıl hepimize iyi gelsin..emnis tatlım hedefleri sen mi tutuyordun benimkini de 81 yap hedefim daha aşağısı ama olsun
Bilmiyorum sağlıksız beslendiğimi düşünmüyorum şekeri unu tuzu bile hayatımdan çıkardım resmen arada kacamaklarim oluyor tabi ama bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Bi şekild e dengelemeye çalışıyorum. Dengesiz bile olsa kacamaklarim bile olsa 7 gün spor yapıyorum benBöyle durumlarda derler ki ya yediklerin sağlıksız - ki bu sende mümkün değil- ya da sağlıklı yediklerinde miktar ve zamanlama hatası var.. sende böyle bir durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?