- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.381
İnşallah canım.Süpersin canım tebrikler
Bu durum seni yıldırmasın canım. Çok güzel menüler ve sporlar gördük senden bu hafta. Er yada geç emeğinin karşılığını alacaksın. Aynen devam et.
Olur öyle bazen canım sıkma canını . Önümüzdeki hafta canla başla saldıralım.
Çok süper bi sonuç canım tebrikler
Bence de.Kizlar yilbasida bitti.bu hafta daha fazla asılalım. Gruplar arasi birincilik alalim.
Hızlı gelen hızlı gider sen vur kafasına bu +1,5 kilonun haftaya güzel sonuç alacaksın benceO zaman açılışı ben yapayım
53.3/54.8/-1.5/%-2.81
Vurun, hakkettim.
Ödem var demişsin canım. Çözülünce en az 88,8 olacaksın ki daha aşağısı da mümkün..Vuracak durumda değilim aynı durumdayım çünkü. Geçen hafta 88,8 bu hafta 90,3
Tebrikler canım gayet iyi..
Ben de listeye henüz giremedim diye spor felan yapmadım tamamen psikolojik biraz vermişim ama aslında çarşamba sabah daha eksiydim şımarıklık tamamen
Yüzdeyi doğru mu yaptım bilmiyorum
Geçen cuma 109.2
Bu gün 107.2
%1,83
Sagol, umarim veririm.Olsun canım.
Sağlık olsun haftaya verirsin fazlasıyla.
İki nedeni olabilir, spor yaparken yağ yakıyor ama kas alıyor olabilirsin. Onun için incelmene bakmak daha sağlıklı sanki.. ya da aç geziyorum enerjimi spora harcıyorum hali vücudu strese sokan bir şey olabiliyor.. bu nedenle de geçici olarak kilo vermen yavaşlayabiliyor. İstikrarlı şekilde devam edince mutlaka sonuç alacaksın merak etme canımBende de durumlar pek parlak değil oturup ağlayacağım artık. Hem rejim yapıyorum açım, hem spor yapıyorum bütün enerjimi de ona veriyorum.ama ortada yüz güldürecek bir sonuç yok.
Geçen cuma 78.7
Bugün 78.4 %0.381
Çarşamba günü hedefimi tutturmustum oysa kiCherry Mom
Bilmiyorum vallaha hüngür hüngür ağlayasım var. Sinirim bozuldu. Boşa kürek çekmişim bütün hafta.Canım artı drğiliz en azından.
Bu hafta gösterdiğimiz çaba haftaya meyvesini verir inşallah.
Ya ağzın kurur öyle olur mu yudum yudum su içmek lazım bence.. haftaya bunu yapma kendine.. ne olursa olsun yapma. Perşembe günü ödem atıcı içip kapat günü bence.Ayy Allah'ım çatlayacağım bisiklet üstündeyimbi gıdım su içmedim haftayada bunu yaparsam kendime demediğinizi bırakmayın
Benim reglim biteceğine arttı kızlar o kısmını ise hiç anlamadım bugün 9.gün
Kas oranı artıracak spor yapmıyorum ki yürüyüş ve pilates. Sonuç alacak günleri bekleyeceğimİki nedeni olabilir, spor yaparken yağ yakıyor ama kas alıyor olabilirsin. Onun için incelmene bakmak daha sağlıklı sanki.. ya da aç geziyorum enerjimi spora harcıyorum hali vücudu strese sokan bir şey olabiliyor.. bu nedenle de geçici olarak kilo vermen yavaşlayabiliyor. İstikrarlı şekilde devam edince mutlaka sonuç alacaksın merak etme canım
Hepimizin bir yılbaşı kazası olabilir ama sonuçta - olmak kazadan sıyrıklarla kalktığını gösterir..Ben de listeye henüz giremedim diye spor felan yapmadım tamamen psikolojik biraz vermişim ama aslında çarşamba sabah daha eksiydim şımarıklık tamamen
Yüzdeyi doğru mu yaptım bilmiyorum
Geçen cuma 109.2
Bu gün 107.2
%1,83
Zorlama zorlama tartil gitsinAyy Allah'ım çatlayacağım bisiklet üstündeyimbi gıdım su içmedim haftayada bunu yaparsam kendime demediğinizi bırakmayın
Benim reglim biteceğine arttı kızlar o kısmını ise hiç anlamadım bugün 9.gün
yapacaktım ananas kabuklarını falan hazırladım unuttumYa ağzın kurur öyle olur mu yudum yudum su içmek lazım bence.. haftaya bunu yapma kendine.. ne olursa olsun yapma. Perşembe günü ödem atıcı içip kapat günü bence.
İn çık kaç kez tartıldımZorlama zorlama tartil gitsin
Niye öyle diyorsun canımBilmiyorum vallaha hüngür hüngür ağlayasım var. Sinirim bozuldu. Boşa kürek çekmişim bütün hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?