Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım.
Önümüzdeki hafta biraz daha dikkat etmem getek.

Biraz mi?? Cok guzel, aynen devam et :)
Olsun canım.
Sağlık olsun haftaya verirsin fazlasıyla.
Sagol, umarim veririm.
Sucu baskasina atmakta ustume yoktur. Dun esime cikistim spor salonu uyeligi aldim aralik bitene kadar 1 kez gidebildim, eve cikolata pasta getiriyorsun filan diye. O da cocugu ben uyutayim aksamlari sen spora git dedi, dun aksam ilk gittim iste. Umarim isleri yogun olmaz da soyle 1-2 hafta duzenli spora giderim, basini tutturunca gerisi gelecek. Buraya gelmeden once verdigim kilolari koruyordum, kalanlari da vereyim diye gruba dondum, ustune 3 kilo aldim bu nedir yaw

İki nedeni olabilir, spor yaparken yağ yakıyor ama kas alıyor olabilirsin. Onun için incelmene bakmak daha sağlıklı sanki.. ya da aç geziyorum enerjimi spora harcıyorum hali vücudu strese sokan bir şey olabiliyor.. bu nedenle de geçici olarak kilo vermen yavaşlayabiliyor. İstikrarlı şekilde devam edince mutlaka sonuç alacaksın merak etme canım

Ya ağzın kurur öyle olur mu yudum yudum su içmek lazım bence.. haftaya bunu yapma kendine.. ne olursa olsun yapma. Perşembe günü ödem atıcı içip kapat günü bence.

Kas oranı artıracak spor yapmıyorum ki yürüyüş ve pilates. Sonuç alacak günleri bekleyeceğim

Hepimizin bir yılbaşı kazası olabilir ama sonuçta - olmak kazadan sıyrıklarla kalktığını gösterir..

Ya ağzın kurur öyle olur mu yudum yudum su içmek lazım bence.. haftaya bunu yapma kendine.. ne olursa olsun yapma. Perşembe günü ödem atıcı içip kapat günü bence.
yapacaktım ananas kabuklarını falan hazırladım unuttum 600 gr kadar hızlıca düştümm devamı gelmiyor

Bilmiyorum vallaha hüngür hüngür ağlayasım var. Sinirim bozuldu. Boşa kürek çekmişim bütün hafta.
Niye öyle diyorsun canım
toplam 1290 puan spor yapmışsın bende 945 bak ben artıdayım sen ekside yaptığın sporlar için pişmanlık duymaa iyi yapıyorsun devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…