- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.421
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin bol bol konuş onunla seni hissediyor ve negatif insanlardan mümkün olduğunca uzak durTartılarınızı balla keseyim, keseymiş o tatlış yerli yerine yerleşmiş ve büyümüşartık tadını rahatça çıkarcam
Ben sağlıksız beslenmeden değil de sağlıklı beslenmeden ama zaman ve miktar sorunundan olabileceğini düşündüm aslında. Mesela çiğ badem fındık fıstık sağlıklı mı kesinlikle sağlıklı. Ama 100 gr yenildiğinde 500-700 kalori arası bir şey.. miktarlar fazla olabilir mi?Bilmiyorum sağlıksız beslendiğimi düşünmüyorum şekeri unu tuzu bile hayatımdan çıkardım resmen arada kacamaklarim oluyor tabi ama bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Bi şekild e dengelemeye çalışıyorum. Dengesiz bile olsa kacamaklarim bile olsa 7 gün spor yapıyorum ben
aynen deniz cim yeni kararlar bize iyi geliyorKaptanım hiç birimize buradan uzaklaşmak yaramıyor. Burada beraber öğreneceğiz kilo vermeyi de verdiğimizi korumayı da.. yeni kararlar almak bence çok iyi oldu.. yeni yıl hepimize iyi gelsin..
Hahaha sus hiç anlatma iyice soğumasın spordan :)) ama bak biz o zmN bile ya neden spor yapıyorız demedik sonrada olsa yarayacağını biliyorduk öyle de olmuştuYa bence bizim cardio haftamızda burada olsaydı C Cagrihilal1 spordan soğumazdı :) spor yapıyorum ama sonuç alamıyoruma daha iyi örnek görmedim şu kilo verme maceramızda :) bir de ben haftanın sonuncusu olmuştum
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin bol bol konuş onunla seni hissediyor ve negatif insanlardan mümkün olduğunca uzak dur
Ama ciddi incelmiştik o hafta hep bunu diyorduk hatırlarsan, üzülmüyorum inceldim deyip durduk.. aslında sonuç aldığımızı düşünüp tartıyla takılmadık haliyle.. bir de hiç kaçamak yoktu. Kafa karıştıracak bir durum da olmadı.. Vücudun kafayı yeme hali olduğu belliydi bizim de içimiz rahattı :)Hahaha sus hiç anlatma iyice soğumasın spordan :)) ama bak biz o zmN bile ya neden spor yapıyorız demedik sonrada olsa yarayacağını biliyorduk öyle de olmuştu
Çok şükür maşallah canımTartılarınızı balla keseyim, keseymiş o tatlış yerli yerine yerleşmiş ve büyümüşartık tadını rahatça çıkarcam
Hahaha.. Değil mi ya. Bir de içli köfte ile zayıflamaların 2019'a damga vuran hareketlerYa bence bizim cardio haftamızda burada olsaydı C Cagrihilal1 spordan soğumazdı :) spor yapıyorum ama sonuç alamıyoruma daha iyi örnek görmedim şu kilo verme maceramızda :) bir de ben haftanın sonuncusu olmuştum
Amiin inşallahHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin bol bol konuş onunla seni hissediyor ve negatif insanlardan mümkün olduğunca uzak dur
Seni de peşimden bekliyoruumpawlover her şeyin yolunda olmasına sevindim. Dediğin gibi artık tadını çıkarma zamanı senin için.. keyif yapmaya doyamaaa :)
Çok şükür maşallah canım
Çok geçmiş olsunAkşam acil de olunca havaydı igneydi derken anca uyandım ve tartıldım hmm yazmasam mı acaba ya
69.5
Ay canım hastalıktandır o birde yeni uyandıysan ve fazla uyuduysan ödem olmuşturAkşam acil de olunca havaydı igneydi derken anca uyandım ve tartıldım hmm yazmasam mı acaba ya
69.5
Geçmiş olsun canım.. şimdi durum nasıl, her şey yolunda mı?Akşam acil de olunca havaydı igneydi derken anca uyandım ve tartıldım hmm yazmasam mı acaba ya
69.5
Geleceğim ben de geleceğim bu sene :)Amiin inşallah
Seni de peşimden bekliyoruum
Ay evet ya o da bombaydı gerçekten.. 2020 de yeni yöntemler bulacağız bence :) bunlara da devam edelim ama..Hahaha.. Değil mi ya. Bir de içli köfte ile zayıflamaların 2019'a damga vuran hareketler
Bence de takildim galiba bişeyleri değiştirmem lazımBen sağlıksız beslenmeden değil de sağlıklı beslenmeden ama zaman ve miktar sorunundan olabileceğini düşündüm aslında. Mesela çiğ badem fındık fıstık sağlıklı mı kesinlikle sağlıklı. Ama 100 gr yenildiğinde 500-700 kalori arası bir şey.. miktarlar fazla olabilir mi?
bir de direnç kilonda olabilirsin. Her şeyi doğru yapsan da bir süre vücut takılabiliyor o kiloda..
Bence de takildim galiba bişeyleri değiştirmem lazım
Vay be süperr insanoğlu kafaya koydu mu herrşeyi yapıyor bir kere yapmışsın yine yaparsınCanim bundan 6 yil önce 105kg dan 63kg ya düsmüstüm her 10kg da takilirdim 15gün. Lahana kürü ile direnci kırardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?