- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.481
Amanınnnnnn kapayınn gözlerinizi kızlar
Ellerine sağlık ❤
Karabuğday diyetini yapıp incelen sizmiydiniz? Acaba tek tip beslenme sonrası tekrar normal beslenme ve başlayınca şu vb geri mi geldi diye merak ettim.Bilmiyorum vallaha hüngür hüngür ağlayasım var. Sinirim bozuldu. Boşa kürek çekmişim bütün hafta.
Evet ben yaptım karabugdayi. Geri gelmedi verdiğim kilolar. Ama çok yavaşladı. Istediğim sonucu alamıyorum.Karabuğday diyetini yapıp incelen sizmiydiniz? Acaba tek tip beslenme sonrası tekrar normal beslenme ve başlayınca şu vb geri mi geldi diye merak ettim.
Anladım, sabah kalınlaştığımı hissediyorum yazmıştın ondan sordum. Tek tip diyetlerden sonra tekrar çeşitli beslenmeye başlayınca vücut kendini korumaya alabiliyor eminim çeşitli dengeli beslenip sporla kalori açığı yaratırsan tekrar kilo vermeye baslarsin.Evet ben yaptım karabugdayi. Geri gelmedi verdiğim kilolar. Ama çok yavaşladı. Istediğim sonucu alamıyorum.
Tartılarınızı balla keseyim, keseymiş o tatlış yerli yerine yerleşmiş ve büyümüşartık tadını rahatça çıkarcam
Normlaize ederizYo ayırırım sıkıntı değil ama kişi listesi eşit olmadığı için pek adil bir yarış olmaz gibi herkes alt listede
Çok geçmiş olsun, acil şifalarKusura bakmayın ne olur babam dün ameliyat oldu yoğun bakıma alındı bugün servis e alınmış o ara yoğunluk la unuttum size yazmayı
Evet yaa insan bildiği şeyi bilmiyormuş gibi davranıyor. Ben de meyve yersem veremiyorum arkadaş neden yiyorum o zaman?? Bu hafta meyveyi azaltayim. Yoğurt ilginçmiş o da insulin direncine takılıyor ha?Ahhh bir tekrardan 76 ya inebilsem. Ben artik vucudumu taniyorum.ne yemem ne yememem gerektigini öğrendim. Mesela yogurt süt ayran corba meyve.bunlari tüketirsem asla kilo veremiyorum.
Amanın amanın yapmaktan hoşlanıyor musunuz? Valla zor iş insan kendi de zevk almasa yapılmaz gibi geldi bana. Yapmaktan da zevk alıyorsan bir şekilde yememeyi öğrenmen veya onlarin tadini sevmemem gerek yoksa o kilolar gelir geri sürekli elinin altında yasaklı şeylerle yaşanır mı yaw???? Kendine işkence gibi.Canim once inanman lazim kendini motive etmen lazim.mesela ben dogum yapali 5 6 yil oldu daha gecen yil karar verebildim. Öncesinde pazartesi baslayip sali günu biraktim. Bende yemek yemiyorum ama kendim cok hamur isi tatli yapiyorum oyüzden kilo aliyorum. Esim oglum zayif evde 1 gün bile tatli hamur isi olmayan gun yok cok seviyorlar. Hatta kendi ekmegimi kendim yapiyorum. Haftada bir bir tekne hamur yoguruyorum hem tepsi ekmegi hem bazlama hem pizza yapiyorum.esimle oglum evin icindeki hamur kokusuna bayiliyorlar. Tabi arada bende kilo aliyorum.Eki Görüntüle 2572212 Eki Görüntüle 2572213 Eki Görüntüle 2572214
pawlover hep yazicam diyorum bi sıra gelmedi, çok sevindim. bundan sonra her aşama bir bekleyiş hamilelik biraz böyle kucağına alana kadar sürekli yeni bir gelişmeyi bekliyor oluyorsun :)
Normlaize ederiz
Çok geçmiş olsun, acil şifalar
Evet yaa insan bildiği şeyi bilmiyormuş gibi davranıyor. Ben de meyve yersem veremiyorum arkadaş neden yiyorum o zaman?? Bu hafta meyveyi azaltayim. Yoğurt ilginçmiş o da insulin direncine takılıyor ha?
Amanın amanın yapmaktan hoşlanıyor musunuz? Valla zor iş insan kendi de zevk almasa yapılmaz gibi geldi bana. Yapmaktan da zevk alıyorsan bir şekilde yememeyi öğrenmen veya onlarin tadini sevmemem gerek yoksa o kilolar gelir geri sürekli elinin altında yasaklı şeylerle yaşanır mı yaw???? Kendine işkence gibi.
Işte zor bir ikilem hem yapmayi hem yemeyi seviyorsun ama yememek gerek. Valla ben kırk yılda bir ilk defa poğaça yaptım onun da fazlalarini buzluğa attım çocuk istedikçe 1 tane çıkarırım diye yoksa elimin altında pogacayla irade nereye kadar...Kendimi o kadar sıkıyorumki yememek icin ama mecbur yapiyorum esimde oglumda cok seviyor.Ben yapmayi cok seviyorum.bana 1 cuval un ver aksama kadar hamurişi yapsam bıkmam... Unu çuvalla alıyorum zaten.
Bende öyle yapıyorum 2 haftada bir kek fix oluyor yapıp 3 4 büyük parçaya bölüp buzluğa atıyorum.yoksa bende kıyısından tırtıklarımIşte zor bir ikilem hem yapmayi hem yemeyi seviyorsun ama yememek gerek. Valla ben kırk yılda bir ilk defa poğaça yaptım onun da fazlalarini buzluğa attım çocuk istedikçe 1 tane çıkarırım diye yoksa elimin altında pogacayla irade nereye kadar...
Ya benim karnım davul gibi şişti hanımlar anlamadım nedir? regl de yaklaşıyor ama alışamadım ben regl isine hamilelik ve sonrası ne guzeldi yaw.. neyse önerisi olan var mı bu şişkinliklere karşı detoks filan birşeyler mi yapsak? 10 gün no sugar no carb mi denesem
Aynı sorunu bende yaşıyorum ama daha çözüm bulamadım.Ya benim karnım davul gibi şişti hanımlar anlamadım nedir? regl de yaklaşıyor ama alışamadım ben regl isine hamilelik ve sonrası ne guzeldi yaw.. neyse önerisi olan var mı bu şişkinliklere karşı detoks filan birşeyler mi yapsak? 10 gün no sugar no carb mi denesem
Geçmiş olsun umarım baban bir an önce sağlığına kavuşurKusura bakmayın ne olur babam dün ameliyat oldu yoğun bakıma alındı bugün servis e alınmış o ara yoğunluk la unuttum size yazmayı
Vayyy bee helal olsunyaklasik 4 ay canim .ilk 2 ay cok hızlı gitti.
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar canım. Maalesef ben de senin gibiyim. Yapmayı da çok severim yemeyi de. Bizim evde de herkes ince benim dışımda. Eşim hele geçenin 3ünde yemek yiyen bi insan. Evde mutlaka kurabiye kek pasta şerbetli tatlılardan mutlaka bi tanesi olur. Gerçekten yememek çok zor oluyo.Canim once inanman lazim kendini motive etmen lazim.mesela ben dogum yapali 5 6 yil oldu daha gecen yil karar verebildim. Öncesinde pazartesi baslayip sali günu biraktim. Bende yemek yemiyorum ama kendim cok hamur isi tatli yapiyorum oyüzden kilo aliyorum. Esim oglum zayif evde 1 gün bile tatli hamur isi olmayan gun yok cok seviyorlar. Hatta kendi ekmegimi kendim yapiyorum. Haftada bir bir tekne hamur yoguruyorum hem tepsi ekmegi hem bazlama hem pizza yapiyorum.esimle oglum evin icindeki hamur kokusuna bayiliyorlar. Tabi arada bende kilo aliyorum.Eki Görüntüle 2572212 Eki Görüntüle 2572213 Eki Görüntüle 2572214
Vayyy bee helal olsun
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar canım. Maalesef ben de senin gibiyim. Yapmayı da çok severim yemeyi de. Bizim evde de herkes ince benim dışımda. Eşim hele geçenin 3ünde yemek yiyen bi insan. Evde mutlaka kurabiye kek pasta şerbetli tatlılardan mutlaka bi tanesi olur. Gerçekten yememek çok zor oluyo.
Binli ipler başlamışBugünkü menüm;
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir domates salata turp kırmızı biber
Ara ; kahve
Öğlen ; 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara; 2 kurabiye + kahve
Akşam ; 1 kase çorba yoğurt
Ara; 1 bardak süt
3 lt su
2 bin ip 30 dakika bölgeselCherry Mom
Buzluktan çıkınca kötü olmuyor mu kek.Bende öyle yapıyorum 2 haftada bir kek fix oluyor yapıp 3 4 büyük parçaya bölüp buzluğa atıyorum.yoksa bende kıyısından tırtıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?