- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.501
Süper menü.Menüm
Sabah 4 YK yoğurt 2 YK yulaf 1 YK chia tohumu yarım muz
Öğlen 1 kase çorba 1 tam buğday ekmeği
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak kuru fasulye
Çay ile 1 avuç leblebi
Spor 50 dk bisiklet 30 dk yürüyüş
İple atlıyorum canım. Dışarı çıkmadan 750 eve dönünce 750.. akşama doğru 500 atladım. Genelde parçalı atlıyorum. Nadiren tek seferde atlıyorum. İp yoruyor haklısın ama ben çok fayda görüyorum.Binli ipler başlamışaralıklı atliyorsun demi arka arkaya değil. Birde iple mi atliyorsun yoksa hayalet iple mi . Ip beni çok yoruyor.
+ çubuk kraker :) çok yanlış hatırlıyor olabilirim ama 32 Tanesi 1 porsiyon diye aklımda kalmış. Bir yandan çok geldi bu sayı ama oturdum yedim bir ara dönüşüm listelerinden bakacağım :)Bugünkü menüm;
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir domates salata turp kırmızı biber
Ara ; kahve
Öğlen ; 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara; 2 kurabiye + kahve
Akşam ; 1 kase çorba yoğurt
Ara; 1 bardak süt
3 lt su
2 bin ip 30 dakika bölgeselCherry Mom
Ben karatay yaptıktan sonra çok sorun yaşamıştım. Metabolizmam çok yavaşlamıştı bıraktıktan sonra ne yesem yarıyordu. Diyetisyene gittim metabolizmanız çok yavaşlamış dedi bana sonra zaten mislini geri aldım. Sizde de yavaşlama olmuş olabilir.Evet ben yaptım karabugdayi. Geri gelmedi verdiğim kilolar. Ama çok yavaşladı. Istediğim sonucu alamıyorum.
Maşallah ne güzel atlamışsın.İple atlıyorum canım. Dışarı çıkmadan 750 eve dönünce 750.. akşama doğru 500 atladım. Genelde parçalı atlıyorum. Nadiren tek seferde atlıyorum. İp yoruyor haklısın ama ben çok fayda görüyorum.
İyi akşamlar herkese bu gün kü menüm
Sabah:1 adet h.yumurta 2 dilim ekmek lor peynir 1 avuç içi 2 adet ceviz
Öğle:1 kase çorb ekmeksiz
Ara-tüek kahvesi 2 kare bitter çikolata
Akşam salata 3 adet köfte ile
Ara 1 dilim ananas
2 lt su
7 bin adım
Sabah 1 dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta
Ara 1 elma
Şekersiz çay yulaf bisküvi
Aksam 1 parça tavuk but
5 yemek kaşığı makarna kabak salatası
Bol su emzirdigim için çok sıkı diyet kullanamıyorum
Kızlar menüler güzel.Kızlar iyi akşamlar akşam yemeğinden sonra bir güzel uyumuşum haftanın yoegunluğu gitmiş
Sabah
Shake
Ara
15 çiğ fındık
Öğle
Shake çocuğun artan yarım dilim ekmeği ve bir kaç kaşık çorba
Ara
Yarım elma 2 lokma muz
Akşam
Lor peynirli yumurta 1 dilim ekmek bol salata çay
Su 2 lt
Uyuduğum için spor yok
Bu benim yaptığım kara buğday diyeti. Ama karatay diyetini 21 gün şekersiz olanı yapmıştım. Çok zordu ama 21 gün de 5 kilo vermiştim. Uzun bir zamanda geri almamıştım. Çok etkili ama zor bir daha gözüm yemediBen karatay yaptıktan sonra çok sorun yaşamıştım. Metabolizmam çok yavaşlamıştı bıraktıktan sonra ne yesem yarıyordu. Diyetisyene gittim metabolizmanız çok yavaşlamış dedi bana sonra zaten mislini geri aldım. Sizde de yavaşlama olmuş olabilir.
Günaydın kaptanım aynen hafta sonu dikkat etmiyoruz sonra bütün hafta içi eski kiloya dönmekle uğraşıyoruz.günaydınlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize bugün ve yarın dikkatli olursak hafta içi daha rahat ederiz ona göre arkadaşlar ben bugün normal yeme düzenine gececeğim sabah tartıldım 81.4 olmuşum hurma etkisi 2 günde 83.9 dan 81.4 e 2.5 kg olmuş hedef olarak 81 demiştim cumaya acaba 80 mi yapsam
Mikrodalgada çok az ısıtıyorsun yeni yapılmış gibi taptaze kokuyorBuzluktan çıkınca kötü olmuyor mu kek.
Ben hiç denemedim.
Yürüyüş çok iyi bu hafta senden bol bol yürüyüş bekliyorum canım güzel bir eksi yakalayalım cumayaİyi akşamlar herkese bu gün kü menüm
Sabah:1 adet h.yumurta 2 dilim ekmek lor peynir 1 avuç içi 2 adet ceviz
Öğle:1 kase çorb ekmeksiz
Ara-tüek kahvesi 2 kare bitter çikolata
Akşam salata 3 adet köfte ile
Ara 1 dilim ananas
2 lt su
7 bin adım
Günaydın kaptanım.günaydınlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize bugün ve yarın dikkatli olursak hafta içi daha rahat ederiz ona göre arkadaşlar ben bugün normal yeme düzenine gececeğim sabah tartıldım 81.4 olmuşum hurma etkisi 2 günde 83.9 dan 81.4 e 2.5 kg olmuş hedef olarak 81 demiştim cumaya acaba 80 mi yapsam
Deniyeyim ben de en kısa zamanda.Mikrodalgada çok az ısıtıyorsun yeni yapılmış gibi taptaze kokuyor
Çok rahat olur hocam bir dilim alıp kalanını koyduğum bile oluyor :) yoksa varya o kek bitene kadar ay bayatladı yemediler yiyeyim ay gözüm çarptı yiyeyim çok zor oluyordu benim içinDeniyeyim ben de en kısa zamanda.
İyi fikir çocuklara ben her gün beslenme koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?