Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma menü
Sabah 8.00
2 haş yumurta
2 ceviz
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 12.30
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
10 çiğ badem
1 küçük muz

Akşam 18.30
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol salata

Ara 20.00
1 elma
10 Antep fıstığı

2 litre su
Spora bu gün halim kalmadı.
9 saat ders , nöbet bir de üstüne misafir . Pertim çıktı.

Binli ipler başlamış aralıklı atliyorsun demi arka arkaya değil. Birde iple mi atliyorsun yoksa hayalet iple mi . Ip beni çok yoruyor.
İple atlıyorum canım. Dışarı çıkmadan 750 eve dönünce 750.. akşama doğru 500 atladım. Genelde parçalı atlıyorum. Nadiren tek seferde atlıyorum. İp yoruyor haklısın ama ben çok fayda görüyorum.

+ çubuk kraker :) çok yanlış hatırlıyor olabilirim ama 32 Tanesi 1 porsiyon diye aklımda kalmış. Bir yandan çok geldi bu sayı ama oturdum yedim bir ara dönüşüm listelerinden bakacağım :)

Evet ben yaptım karabugdayi. Geri gelmedi verdiğim kilolar. Ama çok yavaşladı. Istediğim sonucu alamıyorum.
Ben karatay yaptıktan sonra çok sorun yaşamıştım. Metabolizmam çok yavaşlamıştı bıraktıktan sonra ne yesem yarıyordu. Diyetisyene gittim metabolizmanız çok yavaşlamış dedi bana sonra zaten mislini geri aldım. Sizde de yavaşlama olmuş olabilir.

Kızlar iyi akşamlar akşam yemeğinden sonra bir güzel uyumuşum haftanın yoegunluğu gitmiş

Sabah
Shake

Ara
15 çiğ fındık

Öğle
Shake çocuğun artan yarım dilim ekmeği ve bir kaç kaşık çorba

Ara
Yarım elma 2 lokma muz

Akşam
Lor peynirli yumurta 1 dilim ekmek bol salata çay

Su 2 lt
Uyuduğum için spor yok

Kızlar menüler güzel.
Afiyet olsun.

Bu benim yaptığım kara buğday diyeti. Ama karatay diyetini 21 gün şekersiz olanı yapmıştım. Çok zordu ama 21 gün de 5 kilo vermiştim. Uzun bir zamanda geri almamıştım. Çok etkili ama zor bir daha gözüm yemedi

günaydınlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize bugün ve yarın dikkatli olursak hafta içi daha rahat ederiz ona göre arkadaşlar ben bugün normal yeme düzenine gececeğim sabah tartıldım 81.4 olmuşum hurma etkisi 2 günde 83.9 dan 81.4 e 2.5 kg olmuş hedef olarak 81 demiştim cumaya acaba 80 mi yapsam

Günaydın kaptanım aynen hafta sonu dikkat etmiyoruz sonra bütün hafta içi eski kiloya dönmekle uğraşıyoruz.
Bu haftaki performansım kötü olursa bende Çarşamba Perşembe hurma yapacağım

Yürüyüş çok iyi bu hafta senden bol bol yürüyüş bekliyorum canım güzel bir eksi yakalayalım cumaya

Günaydın kaptanım.
80 kg olursunuz siz cumaya bence 80 iyi olur.

Deniyeyim ben de en kısa zamanda.
İyi fikir çocuklara ben her gün beslenme koyuyorum.
Çok rahat olur hocam bir dilim alıp kalanını koyduğum bile oluyor :) yoksa varya o kek bitene kadar ay bayatladı yemediler yiyeyim ay gözüm çarptı yiyeyim çok zor oluyordu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…