- 23 Mart 2016
- 29.893
- 90.375
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.521
Haftalık hedeflerimizde hedefini yakalayanUmutumut82 tebrikler canım ekibin geri kalanını bu hafta dansa davet ediyorum ( dennisgo senin hedefin ne idi bilmiyorum ama güzel eksi geldiğin için seni kırmızılamadımm )
Eki Görüntüle 2572430
Maalesef pek iyi değilim geceden beri migren tuttu yine sabahta Mehmet emre 6,45 de kaldırdı. Oyun hamuru oynayalım anne dergi yapalım kitap okuyalım yani sabahın köründe öyle zor geliyor kiNasılsın iyi misiin ?
Yaa tüh ne pis bişe bu migrenMaalesef pek iyi değilim geceden beri migren tuttu yine sabahta Mehmet emre 6,45 de kaldırdı. Oyun hamuru oynayalım anne dergi yapalım kitap okuyalım yani sabahın köründe öyle zor geliyor kişimdi koltukta yatayım dedim üstüme yattı o da :)))
İnş almamızda lazım nota aldık sildirmeliyiz dereceye girerek :)Bu hafta derece aliriz insallah
Bir kaç ameliyat çıktı ama daha yeni pek yaptıran yok o yüzden korkarım yaptıramam.ilaç tedasi ise şuan güya görüyorum tek iiyi yani bayadır hastanelik olmuyorum ama atak yine geliyor işte.Yaa tüh ne pis bişe bu migrentedavi yolu yok mu hiç? Benle aynı saatte uyanmış ben de sabahtır evde ne yapsam diye dolanıyorum yollasaydın bana annesiz yapamıyo hiç galiba
Ben de 2 öğün şekersiz ve ekmeksiz yaptım 4 ay çok güzel verdim ama dediğim gibi olduBu benim yaptığım kara buğday diyeti. Ama karatay diyetini 21 gün şekersiz olanı yapmıştım. Çok zordu ama 21 gün de 5 kilo vermiştim. Uzun bir zamanda geri almamıştım. Çok etkili ama zor bir daha gözüm yemedi
İnşallah köklü bi çözüm bulunur da rahatlarsın ben şiddetsizine bile dayanamıyorum seni düşünemiyorumBir kaç ameliyat çıktı ama daha yeni pek yaptıran yok o yüzden korkarım yaptıramam.ilaç tedasi ise şuan güya görüyorum tek iiyi yani bayadır hastanelik olmuyorum ama atak yine geliyor işte.
Yakın olsan gönderirdim diyeceğim ama bu bana yapışıkevde bile babasından bişey istemez dün başım ağrıyorken banyo yapmak istedi baban hazırlasın suyunu dedim ona bile müsade etmedi sen hazırla diyor herşeyi anası yapacak
Benim için de öğle.Çok rahat olur hocam bir dilim alıp kalanını koyduğum bile oluyor :) yoksa varya o kek bitene kadar ay bayatladı yemediler yiyeyim ay gözüm çarptı yiyeyim çok zor oluyordu benim için
Bende hedefi 80 yaptım olduGünaydın kaptanım.
80 kg olursunuz siz cumaya bence 80 iyi olur.
Aynen bizede yazık tabiki iradeyi koruyacağız ama gözümüze de sokmasınlar :)Benim için de öğle.
Misafire bir şeyler yapıyorum alıyorum kalmasın diye yiyiyordum. Artık hemen buzluğa atıyorum pek çok şeyi. Böylece kurtuluyoruz. Yoksa gözün tskılıyo.
sağol kzuum inş bende bıktım usandım 15 yaşından beri varİnşallah köklü bi çözüm bulunur da rahatlarsın ben şiddetsizine bile dayanamıyorum seni düşünemiyorum
Genelde çocuklar tarafından seviliyorum tanımayan bebekler bile kucağıma atlar ama tabi belki bi istisna yapıp Emre sevmezdi bilemiyorumtatilde bebek arabasından bi bebek bana şebeklik yapıyomuş ben görmedim, eşim diyoki hadi ailedeki çocukları anlıyorum ama bu sokaktakilere ne oluyo
Maalesef pek iyi değilim geceden beri migren tuttu yine sabahta Mehmet emre 6,45 de kaldırdı. Oyun hamuru oynayalım anne dergi yapalım kitap okuyalım yani sabahın köründe öyle zor geliyor kişimdi koltukta yatayım dedim üstüme yattı o da :)))
Aynen bizede yazık tabiki iradeyi koruyacağız ama gözümüze de sokmasınlar :)
sağol kzuum inş bende bıktım usandım 15 yaşından beri var
ne güzel çocuklar anlıyor masum sevgiyi.mehmet emrede sever sevmez değil ama özellikle benim ilgimi arayan bir çocuk. Sen hele ki ona bir oyuncak al nasıl severinsanları gelen hediyeye göre kodlamış A.. amca araba alan b..amca puzzle alan ordan anlıyor kimden bahsettiğimizi:))
Bende kendime gelemedim halenBenim oglanda 6 da kalkti.hava daha karanlik yat oglum desemde saat 8 e kadar beni uyutmadi. 8 de de esim uyandi kahvalti icin. Zombi gibiyim
Amin inş menepoza girsem rahatşayacağım ama onada daha var, migrenim regli ile doğru orantılı çünküSimdiki cocuklar cok akilli masallah. Başagrisi cok kötü canim Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?