Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılsın iyi misiin ?
Maalesef pek iyi değilim geceden beri migren tuttu yine sabahta Mehmet emre 6,45 de kaldırdı. Oyun hamuru oynayalım anne dergi yapalım kitap okuyalım yani sabahın köründe öyle zor geliyor ki şimdi koltukta yatayım dedim üstüme yattı o da :)))

Yaa tüh ne pis bişe bu migren tedavi yolu yok mu hiç? Benle aynı saatte uyanmış ben de sabahtır evde ne yapsam diye dolanıyorum yollasaydın bana annesiz yapamıyo hiç galiba

Yaa tüh ne pis bişe bu migren tedavi yolu yok mu hiç? Benle aynı saatte uyanmış ben de sabahtır evde ne yapsam diye dolanıyorum yollasaydın bana annesiz yapamıyo hiç galiba
Bir kaç ameliyat çıktı ama daha yeni pek yaptıran yok o yüzden korkarım yaptıramam.ilaç tedasi ise şuan güya görüyorum tek iiyi yani bayadır hastanelik olmuyorum ama atak yine geliyor işte.
Yakın olsan gönderirdim diyeceğim ama bu bana yapışık evde bile babasından bişey istemez dün başım ağrıyorken banyo yapmak istedi baban hazırlasın suyunu dedim ona bile müsade etmedi sen hazırla diyor herşeyi anası yapacak

Ben de 2 öğün şekersiz ve ekmeksiz yaptım 4 ay çok güzel verdim ama dediğim gibi oldu

İnşallah köklü bi çözüm bulunur da rahatlarsın ben şiddetsizine bile dayanamıyorum seni düşünemiyorum
Genelde çocuklar tarafından seviliyorum tanımayan bebekler bile kucağıma atlar ama tabi belki bi istisna yapıp Emre sevmezdi bilemiyorum tatilde bebek arabasından bi bebek bana şebeklik yapıyomuş ben görmedim, eşim diyoki hadi ailedeki çocukları anlıyorum ama bu sokaktakilere ne oluyo

Çok rahat olur hocam bir dilim alıp kalanını koyduğum bile oluyor :) yoksa varya o kek bitene kadar ay bayatladı yemediler yiyeyim ay gözüm çarptı yiyeyim çok zor oluyordu benim için
Benim için de öğle.
Misafire bir şeyler yapıyorum alıyorum kalmasın diye yiyiyordum. Artık hemen buzluğa atıyorum pek çok şeyi. Böylece kurtuluyoruz. Yoksa gözün tskılıyo.

Benim için de öğle.
Misafire bir şeyler yapıyorum alıyorum kalmasın diye yiyiyordum. Artık hemen buzluğa atıyorum pek çok şeyi. Böylece kurtuluyoruz. Yoksa gözün tskılıyo.
Aynen bizede yazık tabiki iradeyi koruyacağız ama gözümüze de sokmasınlar :)

sağol kzuum inş bende bıktım usandım 15 yaşından beri var
ne güzel çocuklar anlıyor masum sevgiyi.mehmet emrede sever sevmez değil ama özellikle benim ilgimi arayan bir çocuk. Sen hele ki ona bir oyuncak al nasıl sever insanları gelen hediyeye göre kodlamış A.. amca araba alan b..amca puzzle alan ordan anlıyor kimden bahsettiğimizi:))

Benim oglanda 6 da kalkti.hava daha karanlik yat oglum desemde saat 8 e kadar beni uyutmadi. 8 de de esim uyandi kahvalti icin. Zombi gibiyim

Aynen bizede yazık tabiki iradeyi koruyacağız ama gözümüze de sokmasınlar :)

Benimkilerde bugün büskivi pastasi istediler kücük borcamda yaptim. Baba ogul sogusun diye bekliyorlar balkona koymuslar.ya nerelerine yiyorlar anlamiyorum.

Simdiki cocuklar cok akilli masallah. Başagrisi cok kötü canim Allah yardimcin olsun.

Benim oglanda 6 da kalkti.hava daha karanlik yat oglum desemde saat 8 e kadar beni uyutmadi. 8 de de esim uyandi kahvalti icin. Zombi gibiyim
Bende kendime gelemedim halen böyle uyanmayı hiç sevmiyorum.
senin oğlan uyanınca kendi kendine takılabiliyor olması lazım aslında öyle olmuyor mu

Simdiki cocuklar cok akilli masallah. Başagrisi cok kötü canim Allah yardimcin olsun.
Amin inş menepoza girsem rahatşayacağım ama onada daha var, migrenim regli ile doğru orantılı çünkü
Hamilelikte hiç olmamıştı atak o kadar çok korkuyordum ki ilaçsız ne yaparım diye 9 ay çok hafif baş ağrım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…