- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.561
Bu hurma hangi hurma acabaGünaydın kaptanım aynen hafta sonu dikkat etmiyoruz sonra bütün hafta içi eski kiloya dönmekle uğraşıyoruz.
Bu haftaki performansım kötü olursa bende Çarşamba Perşembe hurma yapacağım ❤
Hiç acımıyor canım sinek ısırığı gibi anca hissedersin ama artık hamileyken yapılmaz herhalde :)Ben de çok merak ediyorum niyetleniyorum ama cesaret edemiyorumdüzenli gidince rahatlatır inşallah seni epey bi süre
Ay aman dikkat et canım tokum de çok az yeKızlar bu gün aile günü var ve sanırım orda yemek zorında kalıcam çünkü kimseye diyette olduğumu söylemwk istemiyorum yengeler kuzenler felan var şişmanım ya dalga geçmeye yer arıyorlar
Helal olsunHaftalık hedeflerimizde hedefini yakalayanUmutumut82 tebrikler canım ekibin geri kalanını bu hafta dansa davet ediyorum ( @dennisgo senin hedefin ne idi bilmiyorum ama güzel eksi geldiğin için seni kırmızılamadımm )
Eki Görüntüle 2572430
Zaten kan sulandırıcı kullandığım için de uygun olmaz muhtemelen başka baharlaraHiç acımıyor canım sinek ısırığı gibi anca hissedersin ama artık hamileyken yapılmaz herhalde :)
Bu normal hurma canım Medine olur Kudüs olurBu hurma hangi hurma acaba
Aman aman evetZaten kan sulandırıcı kullandığım için de uygun olmaz muhtemelen başka baharlara
Mantıklı tokum diyeyim ufaktan yesem yeter salatalardanAy aman dikkat et canım tokum de çok az ye
Mümkün olduğunca düşük kalorili şeylerden yemeye çalış canım. Dalga geçenlerin de birkaç ay sonra ağızlarının payını vereceksin nasıl olsaKızlar bu gün aile günü var ve sanırım orda yemek zorında kalıcam çünkü kimseye diyette olduğumu söylemwk istemiyorum yengeler kuzenler felan var şişmanım ya dalga geçmeye yer arıyorlar
Bencede canım sonra çok pişman oluyor insan akşam menünü yaz mutlaka bakalım sen mi kazanacaksın yoksa 58483727 kez tadına baktığımız şeyler mi :)Mantıklı tokum diyeyim ufaktan yesem yeter salatalardan
Hakikaten ya o ne pis bişey yeni evlendiğimizde de kayın peder benle dalga geçmişti 65 kilo falandım üstelikMümkün olduğunca düşük kalorili şeylerden yemeye çalış canım. Dalga geçenlerin de birkaç ay sonra ağızlarının payını vereceksin nasıl olsa
Hakikaten ya o ne pis bişey yeni evlendiğimizde de kayın peder benle dalga geçmişti 65 kilo falandım üstelikyemek masasındayız bir lokma bişey ağzıma attım ki demez mi bak bizim kız ( görümcem) ne güzel kilo verdi diyet listesini sanada versin Esra hah ha hahhh diye gülmüştü şimdi kızı ben*2 kapasitede
Ne güzel iyi yapmışsın kilolu insanla dalga geçilmez ama hak ediyorlar bazen.ben hayatta laf çarpamam ama o başka çok tak ederse direk söylerim patlama olurAynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi...
Yuuuhhh... 65 çok değil olsa bile çok sinir bozucu bi davranış. Böylelerine diyecek söz bulamıyorumHakikaten ya o ne pis bişey yeni evlendiğimizde de kayın peder benle dalga geçmişti 65 kilo falandım üstelikyemek masasındayız bir lokma bişey ağzıma attım ki demez mi bak bizim kız ( görümcem) ne güzel kilo verdi diyet listesini sanada versin Esra hah ha hahhh diye gülmüştü şimdi kızı ben*2 kapasitede
Evet kendisi öyle bir tiptir devamlı dalga geçer işsiz güçsüz kahveden çıkmayan bir adam işte sıkılıyorYuuuhhh... 65 çok değil olsa bile çok sinir bozucu bi davranış. Böylelerine diyecek söz bulamıyorum
Ben en çok da bundan zevk alıyorum işte. Senin kusurunu yüzüne vururlar yarın öbür gün kendi başlarına gelir. İlahi adalet tecelli ediyo işte yapacak bişey yokAynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi...
Ben de senin gibiyim. Kimseyi kırmayayım diye kelimelerimi seçerek kullanırım. Ama böyle seviyesiz insanlar zıvanadan çıkartabiliyorlar bazen.Ne güzel iyi yapmışsın kilolu insanla dalga geçilmez ama hak ediyorlar bazen.ben hayatta laf çarpamam ama o başka çok tak ederse direk söylerim patlama olurhenüz olmadı kırk yılda bir görüşüyoruz ondan
AA anladım hobi olarak yapıyo bu işi. Kendi kusurlarını bastırıyor sözüm ona..Evet kendisi öyle bir tiptir devamlı dalga geçer işsiz güçsüz kahveden çıkmayan bir adam işte sıkılıyor
Ben en çok da bundan zevk alıyorum işte. Senin kusurunu yüzüne vururlar yarın öbür gün kendi başlarına gelir. İlahi adalet tecelli ediyo işte yapacak bişey yok
Ben de senin gibiyim. Kimseyi kırmayayım diye kelimelerimi seçerek kullanırım. Ama böyle seviyesiz insanlar zıvanadan çıkartabiliyorlar bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?