Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu gün aile günü var ve sanırım orda yemek zorında kalıcam çünkü kimseye diyette olduğumu söylemwk istemiyorum yengeler kuzenler felan var şişmanım ya dalga geçmeye yer arıyorlar

Kızlar bu gün aile günü var ve sanırım orda yemek zorında kalıcam çünkü kimseye diyette olduğumu söylemwk istemiyorum yengeler kuzenler felan var şişmanım ya dalga geçmeye yer arıyorlar
Mümkün olduğunca düşük kalorili şeylerden yemeye çalış canım. Dalga geçenlerin de birkaç ay sonra ağızlarının payını vereceksin nasıl olsa

Mümkün olduğunca düşük kalorili şeylerden yemeye çalış canım. Dalga geçenlerin de birkaç ay sonra ağızlarının payını vereceksin nasıl olsa
Hakikaten ya o ne pis bişey yeni evlendiğimizde de kayın peder benle dalga geçmişti 65 kilo falandım üstelik yemek masasındayız bir lokma bişey ağzıma attım ki demez mi bak bizim kız ( görümcem) ne güzel kilo verdi diyet listesini sanada versin Esra hah ha hahhh diye gülmüştü şimdi kızı ben*2 kapasitede

Aynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi ...

Aynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi ...
Ne güzel iyi yapmışsın kilolu insanla dalga geçilmez ama hak ediyorlar bazen.ben hayatta laf çarpamam ama o başka çok tak ederse direk söylerim patlama olur henüz olmadı kırk yılda bir görüşüyoruz ondan

Yuuuhhh... 65 çok değil olsa bile çok sinir bozucu bi davranış. Böylelerine diyecek söz bulamıyorum

Ben en çok da bundan zevk alıyorum işte. Senin kusurunu yüzüne vururlar yarın öbür gün kendi başlarına gelir. İlahi adalet tecelli ediyo işte yapacak bişey yok

Ben de senin gibiyim. Kimseyi kırmayayım diye kelimelerimi seçerek kullanırım. Ama böyle seviyesiz insanlar zıvanadan çıkartabiliyorlar bazen.

Valla hakedene itina ile laf sokarım. hemde öyle bir laf sokarimki etkisi en az 3 ay sürer
.Ben icime atıp sinir olacagima onlar sinir olsun dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…