- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.541
Bende kendime gelemedim halenböyle uyanmayı hiç sevmiyorum.
senin oğlan uyanınca kendi kendine takılabiliyor olması lazım aslında öyle olmuyor mu
Amin inş menepoza girsem rahatşayacağım ama onada daha var, migrenim regli ile doğru orantılı çünkü
Hamilelikte hiç olmamıştı atak❤ o kadar çok korkuyordum ki ilaçsız ne yaparım diye 9 ay çok hafif baş ağrım oldu.
Ama hep benim hayallerim suya düşüyorYok canim öyle olmuyor malesef bende biraz büyüyünce oyle olur saniyordum.ama sürekli konuşuyor bütün hafta okulda ne olmuş anlatiyor. Annecim okulda söyle oldu böyle oldu diye.hiç lafı bitmiyor. Tam uykuya dalicam anneee biliyomusun bugün kamkamla söyle yaptik böyle yaptik diye anlatmaya basliyor.
AynenAllah yardim etmiş canim.
Ama hep benim hayallerim suya düşüyor
Daha beteri olur kesinnBelki seninki öyle olmaz diyim ozaman
Günaydın kuzum güzel hafta sonların olsun inşGünaydın herkese
Benim büyük yalnız takılıyordu kızım biraz uyuyayım dediğimde ama hep muzurluk peşindeydi. O zamanda bişey olacak diye uyuyamazdım. Yani yine başında olmak gerekiyo maalesef kuzumAma hep benim hayallerim suya düşüyor
Benim büyük yalnız takılıyordu kızım biraz uyuyayım dediğimde ama hep muzurluk peşindeydi. O zamanda bişey olacak diye uyuyamazdım. Yani yine başında olmak gerekiyo maalesef kuzum
Geçmiş olsun Canım.Maalesef pek iyi değilim geceden beri migren tuttu yine sabahta Mehmet emre 6,45 de kaldırdı. Oyun hamuru oynayalım anne dergi yapalım kitap okuyalım yani sabahın köründe öyle zor geliyor kişimdi koltukta yatayım dedim üstüme yattı o da :)))
İnşallah canım. Sabah ip atlayacaktım. Sporla başlarsam daha bi motive oluyorum çünkü. Ama gürültü olur şu olur bu olur sabah sabah dedim bi türlü kalkamadımGünaydın kuzum güzel hafta sonların olsun inş
Ah bu çocuklar yani Allah yokluklarını göstermesin ama 1 çocuk kafadan 10 yıl senden çalıyor
Bende haftasonu spora vakit bulamıyorum.İnşallah canım. Sabah ip atlayacaktım. Sporla başlarsam daha bi motive oluyorum çünkü. Ama gürültü olur şu olur bu olur sabah sabah dedim bi türlü kalkamadım
Aa ne kadar erken gelmiş. Hacamat falan denedin mi bi akraba yaptırmıştı migren için ama iyi geldi mi hiç bilmiyorum tabi.sağol kzuum inş bende bıktım usandım 15 yaşından beri var
ne güzel çocuklar anlıyor masum sevgiyi.mehmet emrede sever sevmez değil ama özellikle benim ilgimi arayan bir çocuk. Sen hele ki ona bir oyuncak al nasıl severinsanları gelen hediyeye göre kodlamış A.. amca araba alan b..amca puzzle alan ordan anlıyor kimden bahsettiğimizi:))
Yaptırdım hemde bir kere tam atak sırasında gittim o saniye canlandım ama devamı gelmedi anlık rahatlık veeriyor .ama tabi onada bir kaç seans gitmek gerekiyor belki ondan yaramadı aklımda tekrar gideceğim insanı çok zinde tutan bir şey gerçektenAa ne kadar erken gelmiş. Hacamat falan denedin mi bi akraba yaptırmıştı migren için ama iyi geldi mi hiç bilmiyorum tabi.
Yaa ne akıllı işi biliyotam yemelik lokum
Bende o niyetteyim yanına yanaştım ama takla atıp duruyor bakalım nasıl uyuyacağzGeçmiş olsun Canım.
Migren çok fena. Allah kolaylık versin
Öğlen uyut Emre'yi. Sen de dinlendirin azıcık.
Ben de çok merak ediyorum niyetleniyorum ama cesaret edemiyorumYaptırdım hemde bir kere tam atak sırasında gittim o saniye canlandım ama devamı gelmedi anlık rahatlık veeriyor .ama tabi onada bir kaç seans gitmek gerekiyor belki ondan yaramadı aklımda tekrar gideceğim insanı çok zinde tutan bir şey gerçekten
Evet evet ben de leslie yapayım. Hafta sonu gürültü yapmayayım fazla.Bende haftasonu spora vakit bulamıyorum.
Artık akşam Leslie yspıcam.
Yoksa rahat edemeyeceğim.
Ben donduruxuda varsa da aklım hep orda oluyoBenim için de öğle.
Misafire bir şeyler yapıyorum alıyorum kalmasın diye yiyiyordum. Artık hemen buzluğa atıyorum pek çok şeyi. Böylece kurtuluyoruz. Yoksa gözün tskılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?