Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizimki de aman kilo felan verir kıyamam diye dalga geçmiş arkamdan

Kizlarrr ben geldim menümü yazayim.

Sabah 1 dilim k.ekmegi 1yagda yumurta 1parca peynir 5 zeytin çay 3patates (dayanamadim patatese)

Ara limonlu yesilcay

Öğle 1 yumurtali pirasa kavurma

Ara sekersiz nescafe 1 tuzlu kurabiye

Aksam pirasa kavurma 1 dilim ekmek 2 tane salatalik tursusu
Cay iciyorum.

2.5litre su Cherry Mom

Teşekkürler canım. Bu ara olduğum yerde sayıyorum. Önce alıyor sonra veriyorum. Akşamdan beri yaptığım kurabiyeler pişti mi, sert mi oldu diye diye kemirdim durdum. Bir de dün gece acıkıp ekmek arası peynir yedim. Gündüz çorba ile geçince gece acıkmak normal ama işte listede olmayınca ekmek listede olunca tarçınlı süt içiyorsun. Neyse uzun lafın kısası bu yemelerin bir cezası olacaktı tabiki aralıklı ip atlamak yerine zorlamak istedim kendimi 4000 atladım. Duş alıp çıkacağım biraz yürüyüş yaparım sonra dönünce de ufak ufak atlayabilirim. Günün sonunda ekstra yazacağım sporu

Eklentiler

• F0A39ABD-9F78-4B3F-A1E5-59A23D13AF2E.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 22
Iyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 parca kaşar peyniri
Ara
1 elma
1 kayısı
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 kurabiye (k.v ve k.p geldi onlara yapmıştım yemeyince de bize sürat yapıyor falan derler diye mecburiyetten yedim)
Akşam
1 kase tavuk çorbası
5 yk barbunya
5 yk bulgur pilavi salata

3 lt su
50 dk pilates gece yapacağım

Bu normal hurma canım Medine olur Kudüs olur
Günde toplam 21 hurma. her öğün bir kase yoğurt + 7 hurma olacak şekilde ( bir hayli tok tutuyor 5 yesende oluyor )
Çok etkili bir detoks
Esracım bu ne kadar arayla yapılabiliyor acaba.
Ben bir 89 u görmek istiyorum.
Bu hafta denesem mi diyorum. Ama içerken mi olur ki.
Biraz daha metabolizma durunca mı denesem.

Aynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi ...
Bazen de hak ediyorlar.
Benim de var öğle laf sokacak insanların.
Bir zayıfladam.
Ramazan bayramına hazırlanıyorum resmen.
Bir 76 llara gelsem çok şık iki kıyafetim var. Onları bayramda giyecem.
Beni olduğumdan da zayıf gösteriyorlar.
Bir de topuklu ayakkabı 2 beden daha ince gözükütüm. Şaşkına dönecek çok insan var.

Insallah canim. Bende ayda ortalama 5 kg verip mayis sonuna 65kg civari olmak istiyorum. . Daha önce üniversitede 1.siniftayken bir arkadasim dalga gecmisti .(ne var ne yok yemişsin kimseye birakmamissin diye). 100kg civariydim.ama cok üzüldüm neyse eve geldik 3.5 ay evdeydim bu sürecte hicbir arkadasimla görüsmedim 63kg ya indim. Eylül ayinda okulun ilk günü ders kaydina gittigimde herkes şok olmuştu.bütün dolabim degismisti.

Geçmiş olsun canım bu migren her zaman bu kadar sık mı tutuyor çok çekiyorsun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…