- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.581
İnşallahMümkün olduğunca düşük kalorili şeylerden yemeye çalış canım. Dalga geçenlerin de birkaç ay sonra ağızlarının payını vereceksin nasıl olsa
Bizimki de aman kilo felan verir kıyamam diye dalga geçmiş arkamdanHakikaten ya o ne pis bişey yeni evlendiğimizde de kayın peder benle dalga geçmişti 65 kilo falandım üstelikyemek masasındayız bir lokma bişey ağzıma attım ki demez mi bak bizim kız ( görümcem) ne güzel kilo verdi diyet listesini sanada versin Esra hah ha hahhh diye gülmüştü şimdi kızı ben*2 kapasitede
Ezik düşünce yapısıBizimki de aman kilo felan verir kıyamam diye dalga geçmiş arkamdan
Süper canımAbartmadan yedim salatalardan 2 çeşit yedim zaten çok hazırlık yapmamışlardı bu gün annemlere gidicem yürüyüş de yaparım inşallah
54O zman gelsin yeni hedefler geçtiğimiz haftaya sünger çekelim hep beraber güzel motive olduğumuz bir hafta geçirelim ekip sinerjisi kesinlikle çok etkili
Eki Görüntüle 2572449
Teşekkürler canım. Bu ara olduğum yerde sayıyorum. Önce alıyor sonra veriyorum. Akşamdan beri yaptığım kurabiyeler pişti mi, sert mi oldu diye diye kemirdim durdum. Bir de dün gece acıkıp ekmek arası peynir yedim. Gündüz çorba ile geçince gece acıkmak normal ama işte listede olmayınca ekmek listede olunca tarçınlı süt içiyorsun. Neyse uzun lafın kısası bu yemelerin bir cezası olacaktı tabiki aralıklı ip atlamak yerine zorlamak istedim kendimi 4000 atladım. Duş alıp çıkacağım biraz yürüyüş yaparım sonra dönünce de ufak ufak atlayabilirim. Günün sonunda ekstra yazacağım sporuHaftalık hedeflerimizde hedefini yakalayanUmutumut82 tebrikler canım ekibin geri kalanını bu hafta dansa davet ediyorum ( dennisgo senin hedefin ne idi bilmiyorum ama güzel eksi geldiğin için seni kırmızılamadımm )
Eki Görüntüle 2572430
Ohh ne güzel açık havada insanın içi açılıyor.Doğa yürüyüşü, bol oksijen✌
Düzce'nin bir köyü babamın köyü düzceliyim ben baştan başka şehirlerde çalıştım evlenince memlekete döndümOhh ne güzel açık havada insanın içi açılıyor.
Bu arada neresi orası çok merak ettim
Çok güzel görünüyor manzara canım.Düzce'nin bir köyü babamın köyü düzceliyim ben baştan başka şehirlerde çalıştım evlenince memlekete döndüm
Çocukluğum geçti çok seviyorum bahar gelsin baharda da atarım resmini yalancı cennetÇok güzel görünüyor manzara canım.
Esracım bu ne kadar arayla yapılabiliyor acaba.Bu normal hurma canım Medine olur Kudüs olur
Günde toplam 21 hurma. her öğün bir kase yoğurt + 7 hurma olacak şekilde ( bir hayli tok tutuyor 5 yesende oluyor )
Çok etkili bir detoks
Bazen de hak ediyorlar.Aynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi...
Ahhh keşke bende böğle olsam.Valla hakedene itina ile laf sokarım. hemde öyle bir laf sokarimki etkisi en az 3 ay sürer
.Ben icime atıp sinir olacagima onlar sinir olsun dimi.
Bazen de hak ediyorlar.
Benim de var öğle laf sokacak insanların.
Bir zayıfladam.
Ramazan bayramına hazırlanıyorum resmen.
Bir 76 llara gelsem çok şık iki kıyafetim var. Onları bayramda giyecem.
Beni olduğumdan da zayıf gösteriyorlar.
Bir de topuklu ayakkabı 2 beden daha ince gözükütüm. Şaşkına dönecek çok insan var.
Geçmiş olsun canım bu migren her zaman bu kadar sık mı tutuyor çok çekiyorsun sankiMaalesef pek iyi değilim geceden beri migren tuttu yine sabahta Mehmet emre 6,45 de kaldırdı. Oyun hamuru oynayalım anne dergi yapalım kitap okuyalım yani sabahın köründe öyle zor geliyor kişimdi koltukta yatayım dedim üstüme yattı o da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?