Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh keşke bende böğle olsam.
En sevdiğim özellik birinde ama yapamıyorum.
Yapı mesrledi herhalde.

Valla canim bende senin gibiydim sonra hastalandim 1 ay hastanede 2 ay evde yattim. Ameliyathane kapisinda insanin aklina bir evladi geliyor.diyorsunki Allah im beni evladima bagisla diye.birde sacma sapan insanlarin yaptiklarina üzüldügüne pisman oluyorsun hayat cok kısa senin canin en kiymetlisi. Ondan sonra hic takmiyorum kimseyi.kimse icin kendimden fedakarlik yapmiyorum.

Bende ortalama 3 kg verirsem hedefe ulaşacağız canım.
Benim de öğle şok etmek istefiklerim var.
Dolap değiştirmeme de gerek yok canım.
Her bedende kıyafet var dolapta.
38 bedenden 58 bedene kadar.
Ama artık bol olanı vericem ki.
Geri gelince kıyafet olmadın.

Densizlik etmiş işte kimi ne ilgilendirir senin kilon..

Aynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi ...
Kilo bu vermekle çok da övünmemek lazım bakalım koruyacak mısın demek gerekirmiş.. ki o da koruyamamış zaten :)
Abartmadan yedim salatalardan 2 çeşit yedim zaten çok hazırlık yapmamışlardı bu gün annemlere gidicem yürüyüş de yaparım inşallah
Sadece salata ile geçiştirebildiğin için tebrikler canım.

Esracım bu ne kadar arayla yapılabiliyor acaba.
Ben bir 89 u görmek istiyorum.
Bu hafta denesem mi diyorum. Ama içerken mi olur ki.
Biraz daha metabolizma durunca mı denesem.
2 hafta arayla yapılabilir deniyor.
normalde 1 hafta boyunca yapıyorsun ama biz 2 gün falan yapıyorız öylede faydasını gördük :) bence dene hocam :)

Bu normal hurma canım Medine olur Kudüs olur
Günde toplam 21 hurma. her öğün bir kase yoğurt + 7 hurma olacak şekilde ( bir hayli tok tutuyor 5 yesende oluyor )
Çok etkili bir detoks
Geri geliyormu eksiler bırakınca kaldığınız yerden devam mi ediyorsunuz. Detoksla verdiğiniz kiloyu koruya biliyor musunuz

Geri geliyormu eksiler bırakınca kaldığınız yerden devam mi ediyorsunuz. Detoksla verdiğiniz kiloyu koruya biliyor musunuz
Hiç almadık ama hep temkinli daavrandık özelliklr bir birimizi uyardık çünkü şöyle bir durum oluyor 2 3 gün sadece hurma yiyince insanın bir gözü acıkıyor ertesi gün saldırmak istiyor :) kendini tutarsan sıkıntı yok normal diyete devam etmek yani bahsettiğim sonra kaldığın yerden devam :)

Misafirleri yollayıp bende yapayım

2 hafta arayla yapılabilir deniyor.
normalde 1 hafta boyunca yapıyorsun ama biz 2 gün falan yapıyorız öylede faydasını gördük :) bence dene hocam :)
Bu hafta deniyeceğim.
Çarşamba ve Perşembe.
Hazırlığını yapayım.
Bakalım dayanabilecek miyim.

Bence öğleni çok iyi kurtarmışsın.
Afiyet olsun.

Menüm
Sabah 1 yumartalı omlet,1yk lor peyniri,1 salatalık,5 zeytin,1dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 mandalina
Öğlen yoğurt muz yulaf chia karışımı
Akşam oğlumun sebzeli makarnasından yedim yarım tabak gibi haşlanmış yağsız olarak.
Ara 1elma
Yatmadan öncede zencefil yoğurt pul biber nane karışımı yiyeceğm

Spor bugün yok

Kızlar bu gün aile günü var ve sanırım orda yemek zorında kalıcam çünkü kimseye diyette olduğumu söylemwk istemiyorum yengeler kuzenler felan var şişmanım ya dalga geçmeye yer arıyorlar
Ya bu dalga geçme işine de ayrı şaşırıyorum medeniyet eksikliği resmen. Dalga geçmek bir tarafa kimseyi ilgilendirmez ancak çok yakınlarınız sağlığınız için filan endişelenirse birşey söyleyebilir ama tabiki o da incitmeden vb. Bana kimse bir şey demezdi ama son yillarda boraz kilo almıştım (1.56 boyla bi ara 64 kilo oldum rekorum) doğumdan sonra doğum öncesi kilomun altına hizlica inince kv guzel seyler söyledi. Eşim de önceki işimin çok stresli olduğunu filan belirtti hemen ben de oradan anladım ki önceden biraz kilolu olmam az da olsa rahatsız ediyormuş kv yi. Umrumda olmaz tabiki çünkü kimse sizin ne yaşadığınızı bilemez başkaları ne der düşüncesi insanı mutsuz eder ancak.
Bu normal hurma canım Medine olur Kudüs olur
Günde toplam 21 hurma. her öğün bir kase yoğurt + 7 hurma olacak şekilde ( bir hayli tok tutuyor 5 yesende oluyor )
Çok etkili bir detoks
Ya bu beni biraz şaşırtıyor hurma yüde yetmişe yakın şeker yoğurt da öyle nasıl verdiriyor ki bu diyet? Normali 1 hafta ama siz 2 günde verdiniz mi yani? Aslında regl döneminde tatlı arayışına çözüm olarak bunu mu yapsak

Ara öğünde meyve yanında birşey mesela çok az çiğ badem ceviz fıstık veya yoğurt yersen meyve şekeri kana daha yavaş karışıyor, olumlu etkisi olur

Menü süper.
Afiyet olsun.

Olsun canım o kadar.
Afiyet olsun.

Bende yapacağım galiba :))
Aynı gün yapalım bari
Hep beraber yapalım.
Takımca birinci olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…