- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.601
Mis gibi süper olmuştur kesin.. oksijen bulmuşken kaçırmamak lazımDoğa yürüyüşü, bol oksijen✌
Ahhh keşke bende böğle olsam.
En sevdiğim özellik birinde ama yapamıyorum.
Yapı mesrledi herhalde.
Bende ortalama 3 kg verirsem hedefe ulaşacağız canım.Insallah canim. Bende ayda ortalama 5 kg verip mayis sonuna 65kg civari olmak istiyorum.. Daha önce üniversitede 1.siniftayken bir arkadasim dalga gecmisti .(ne var ne yok yemişsin kimseye birakmamissin diye). 100kg civariydim.ama cok üzüldüm neyse eve geldik 3.5 ay evdeydim bu sürecte hicbir arkadasimla görüsmedim 63kg ya indim. Eylül ayinda okulun ilk günü ders kaydina gittigimde herkes şok olmuştu.bütün dolabim degismisti.
Densizlik etmiş işte kimi ne ilgilendirir senin kilon..Hakikaten ya o ne pis bişey yeni evlendiğimizde de kayın peder benle dalga geçmişti 65 kilo falandım üstelikyemek masasındayız bir lokma bişey ağzıma attım ki demez mi bak bizim kız ( görümcem) ne güzel kilo verdi diyet listesini sanada versin Esra hah ha hahhh diye gülmüştü şimdi kızı ben*2 kapasitede
Kilo bu vermekle çok da övünmemek lazım bakalım koruyacak mısın demek gerekirmiş.. ki o da koruyamamış zaten :)Aynisini benim k.v yapti hemde baskalarinin yaninda kızıyla birbirlerine bakıp güldüler.ozaman ben 63kg ydum kızı 50kg ydu. simdi kizi 100kg üzeri geçende soktum lafı icimde kalmasin dimi...
Sadece salata ile geçiştirebildiğin için tebrikler canım.Abartmadan yedim salatalardan 2 çeşit yedim zaten çok hazırlık yapmamışlardı bu gün annemlere gidicem yürüyüş de yaparım inşallah
2 hafta arayla yapılabilir deniyor.Esracım bu ne kadar arayla yapılabiliyor acaba.
Ben bir 89 u görmek istiyorum.
Bu hafta denesem mi diyorum. Ama içerken mi olur ki.
Biraz daha metabolizma durunca mı denesem.
Geri geliyormu eksiler bırakınca kaldığınız yerden devam mi ediyorsunuz. Detoksla verdiğiniz kiloyu koruya biliyor musunuzBu normal hurma canım Medine olur Kudüs olur
Günde toplam 21 hurma. her öğün bir kase yoğurt + 7 hurma olacak şekilde ( bir hayli tok tutuyor 5 yesende oluyor )
Çok etkili bir detoks
Ben geri almamıştım dikkat etmiştim sonrasında da amaGeri geliyormu eksiler bırakınca kaldığınız yerden devam mi ediyorsunuz. Detoksla verdiğiniz kiloyu koruya biliyor musunuz
Hiç almadık ama hep temkinli daavrandık özelliklr bir birimizi uyardık çünkü şöyle bir durum oluyor 2 3 gün sadece hurma yiyince insanın bir gözü acıkıyor ertesi gün saldırmak istiyor :) kendini tutarsan sıkıntı yok normal diyete devam etmek yani bahsettiğim sonra kaldığın yerden devam :)Geri geliyormu eksiler bırakınca kaldığınız yerden devam mi ediyorsunuz. Detoksla verdiğiniz kiloyu koruya biliyor musunuz
Misafirleri yollayıp bende yapayımHiç almadık ama hep temkinli daavrandık özelliklr bir birimizi uyardık çünkü şöyle bir durum oluyor 2 3 gün sadece hurma yiyince insanın bir gözü acıkıyor ertesi gün saldırmak istiyor :) kendini tutarsan sıkıntı yok normal diyete devam etmek yani bahsettiğim sonra kaldığın yerden devam :)
Bu hafta deniyeceğim.2 hafta arayla yapılabilir deniyor.
normalde 1 hafta boyunca yapıyorsun ama biz 2 gün falan yapıyorız öylede faydasını gördük :) bence dene hocam :)
Bence öğleni çok iyi kurtarmışsın.Menü
Sabah
Yarım simit
1 kibrit kutusu kadar peynir 5 zeytin çay
Ara ceviz
Öğle 2 çeşit salata ve patetesli fırında yapılmış bir şey vörek desem değil ne olduğunu bilmiyorum
Akşam
Bol salata
Çorba
Nohut
1 dilim ekmek
2 litre su
Spor 3000 adım+
50 dk yürüyüş
Bende yapacağım galiba :))Bu hafta deniyeceğim.
Çarşamba ve Perşembe.
Hazırlığını yapayım.
Bakalım dayanabilecek miyim.
Misafirleer ne zaman gidecek ? Çarşamba perşembe iyidir tartı öncesiAynı gün yapalım bari
Ya bu dalga geçme işine de ayrı şaşırıyorum medeniyet eksikliği resmen. Dalga geçmek bir tarafa kimseyi ilgilendirmez ancak çok yakınlarınız sağlığınız için filan endişelenirse birşey söyleyebilir ama tabiki o da incitmeden vb. Bana kimse bir şey demezdi ama son yillarda boraz kilo almıştım (1.56 boyla bi ara 64 kilo oldum rekorum) doğumdan sonra doğum öncesi kilomun altına hizlica inince kv guzel seyler söyledi. Eşim de önceki işimin çok stresli olduğunu filan belirtti hemen ben de oradan anladım ki önceden biraz kilolu olmam az da olsa rahatsız ediyormuş kv yi. Umrumda olmaz tabiki çünkü kimse sizin ne yaşadığınızı bilemez başkaları ne der düşüncesi insanı mutsuz eder ancak.Kızlar bu gün aile günü var ve sanırım orda yemek zorında kalıcam çünkü kimseye diyette olduğumu söylemwk istemiyorum yengeler kuzenler felan var şişmanım ya dalga geçmeye yer arıyorlar
Ya bu beni biraz şaşırtıyor hurma yüde yetmişe yakın şeker yoğurt da öyle nasıl verdiriyor ki bu diyet? Normali 1 hafta ama siz 2 günde verdiniz mi yani? Aslında regl döneminde tatlı arayışına çözüm olarak bunu mu yapsakBu normal hurma canım Medine olur Kudüs olur
Günde toplam 21 hurma. her öğün bir kase yoğurt + 7 hurma olacak şekilde ( bir hayli tok tutuyor 5 yesende oluyor )
Çok etkili bir detoks
Iyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 parca kaşar peyniri
Ara
1 elma
1 kayısı
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 kurabiye (k.v ve k.p geldi onlara yapmıştım yemeyince de bize sürat yapıyor falan derler diye mecburiyetten yedim)
Akşam
1 kase tavuk çorbası
5 yk barbunya
5 yk bulgur pilavi salata
3 lt su
50 dk pilates gece yapacağım
Kizlarrr ben geldim menümü yazayim.
Sabah 1 dilim k.ekmegi 1yagda yumurta 1parca peynir 5 zeytin çay 3patates (dayanamadim patatese)
Ara limonlu yesilcay
Öğle 1 yumurtali pirasa kavurma
Ara sekersiz nescafe 1 tuzlu kurabiye
Aksam pirasa kavurma 1 dilim ekmek 2 tane salatalik tursusu
Cay iciyorum.
2.5litre suCherry Mom
Iyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 parca kaşar peyniri
Ara
1 elma
1 kayısı
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 kurabiye (k.v ve k.p geldi onlara yapmıştım yemeyince de bize sürat yapıyor falan derler diye mecburiyetten yedim)
Akşam
1 kase tavuk çorbası
5 yk barbunya
5 yk bulgur pilavi salata
3 lt su
50 dk pilates gece yapacağım
Bende yapacağım galiba :))
Hep beraber yapalım.Aynı gün yapalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?