- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.701
Ben onu geçerdim de işte k.v var ondan. Birinciliği hediye ediyorum bu seferBütün hafta yaptığım spordan fazla1100 puan 1.belli 2 . Kim olayı
Bu işte bir iş var da çözemedim.vallaha ben kendimi kaldıramıyorum ki zıplayayım nasıl zipliyon bi video falan azıcık bakalım bi teknik ne. Küçükken ne güzel atliyorduk. Niye unutursun ki ipi falanNe kolay bir şeymiş gibi anlattın öylebenimde ayağım düzeldi gibi bu hafta ufak ufak başlayacağım ayakkabı ile
Canım sigara istiyor. Ağzımı doldurmak için çiğniyorum ama uzun süre çiğneyemiyorum midem bulanıyor. Çenem ağrıyo. Bilseniz ne haldeyim, kederdeyim nerden bileceksinizzzzz. Armoni yaptımSakiz cok aciktirir canim ya,suyu aromalandirip onu içsen yerine dahami iyi olur
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Zencefilli çaylar filan iç çok ilerlemeden.Günaydın hanımlar
Hafif bir boğaz ağrısı faranjit başlangıcı ile uyandım. Neyse suyumu içim leslie yapacağım hemen
Günaydııın.günaydın 5.takimbu sabah tartildim gercekler
Sanırım foto. Eklemeye çalıştın?günaydın 5.takimbu sabah tartildim gercekler
Sağolasın faranjit galiba. Çivi çiviyi söker dedim spor yaptım umarım bulaşıcı birşey olmam çocuğa geçmesin de.Günaydın canım. Geçmiş olsun. Zencefilli çaylar filan iç çok ilerlemeden.
evet eklemeye çalıştım yapamadimSanırım foto. Eklemeye çalıştın?
OzmNlarda biz pek sabit olmuyoruz canım yazlığa gidiyoruz İstanbul'a Antalya'ya yine yaza doğru alacağım okuldan ama dediğin gibi olsaydı evet daha iyi olurmuşGecmis olsun canim. Keske nisan mayis haziran ayinda verseydin
Çok haklısın canım her daim takacak birşey buluyorum kafaya vallaAhhh canim yapma ne olur bak ben 36 yaşındayim. Calısirken işi stres yapardim evde ailemi stres yapardim evlendim esimin ailesini stres yaptim. Kendi kendimi hasta ettim. Insanin evladi olunca yaptigin kötülügü sadece kendine yapmis olmuyorsun evladinada yapmis oluyorsun. Benim oğlum hastalik sürecimi gördü aylar gecti hala gece yatarken dua ederken Allah im annem iyilessin hic hasta olmasin diye dua ediyor. Grip oldugumdada cork korktu annecim seni yine hastaneye mi yatircaklar diye üzüldü. O yüzden yapma . Kafana birseyler taktiginda dua et dışarı çık kafani dagit. Simdi ufak ufak taktigin şeyler yaş ilerledikçe dağ gibi büyüyor.
Ayy basıldık mııGunaydinnnnn 5.takimcim
Mutlu saglikli pazariniz olsun insallahhhh
Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Acaba eski hastalık mı ama onda hiç kusmamıştı fark o.Canim tekrardan doktora götür istersen benim oglanda tam iyileşti derken kusmaya ateslenmeye basladi tekrar ilac kullandik. Rabbin sifa versin
Ip atlayacağım.Spor yapmak çikolata yemek gibi bir şey.. mutluluk hormonu salgılıyormuşuz. Depresyona en iyi gelen şey spor bu durumda :)
Çok iyi yapmışsın bence.Sağolasın faranjit galiba. Çivi çiviyi söker dedim spor yaptım umarım bulaşıcı birşey olmam çocuğa geçmesin de.
Ooo leylim hayırlı uğurlu olsun mezuniyetinLeyl-i-fer leylimmmmm
Eki Görüntüle 2572754
5. TakımdanLeyl-i-fer 48 haftada 9,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @kanadali35 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (635. Etap) : 67,00 Bitiş Kilosu (643. Etap) : 58,70 Verilen Toplam Kilo : 8,30 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,39% Toplam Süre : 9 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin kuzum.Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Oooo tek ayaklaIp atlayacağım.10 bin tane tek ayagimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?