Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne kolay bir şeymiş gibi anlattın öyle benimde ayağım düzeldi gibi bu hafta ufak ufak başlayacağım ayakkabı ile
Bu işte bir iş var da çözemedim.vallaha ben kendimi kaldıramıyorum ki zıplayayım nasıl zipliyon bi video falan azıcık bakalım bi teknik ne. Küçükken ne güzel atliyorduk. Niye unutursun ki ipi falan

Sakiz cok aciktirir canim ya,suyu aromalandirip onu içsen yerine dahami iyi olur
Canım sigara istiyor. Ağzımı doldurmak için çiğniyorum ama uzun süre çiğneyemiyorum midem bulanıyor. Çenem ağrıyo. Bilseniz ne haldeyim, kederdeyim nerden bileceksinizzzzz. Armoni yaptım

Çok haklısın canım her daim takacak birşey buluyorum kafaya valla değişirim umarım bir aydınlanma lazım
Kuzunada kıyamam nasıl yer etmiş içine alla ayırmasın

Leyl-i-fer leylimmmmm
Eki Görüntüle 2572754

5. Takımdan Leyl-i-fer 48 haftada 9,3 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı

Canim tekrardan doktora götür istersen benim oglanda tam iyileşti derken kusmaya ateslenmeye basladi tekrar ilac kullandik. Rabbin sifa versin

Canim tekrardan doktora götür istersen benim oglanda tam iyileşti derken kusmaya ateslenmeye basladi tekrar ilac kullandik. Rabbin sifa versin
Acaba eski hastalık mı ama onda hiç kusmamıştı fark o.
Götüreyim allahım şu çocuk için hiç hastaneye gittiğimizi bilmezken şimdi çıkamaz olduk

Sağolasın faranjit galiba. Çivi çiviyi söker dedim spor yaptım umarım bulaşıcı birşey olmam çocuğa geçmesin de.
Çok iyi yapmışsın bence.
Ooo leylim hayırlı uğurlu olsun mezuniyetin

Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin kuzum.

Ip atlayacağım. 10 bin tane tek ayagimla
Oooo tek ayakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…