Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben onu geçerdim de işte k.v var ondan. Birinciliği hediye ediyorum bu sefer
Haftaya geçersin dert değil canım. Haftaya eltimgiller gelsin bana sen geçersin :) şaka bir yana kaçamak yapmazsam geçersin çünkü manyak manyak ip atlamıyorum o zaman 1000-2000 arası ideal bence çünkü bu haliyle gerçekten sürdürülebilir değil. Bir de benim sporu yavaş yavaş azaltmam gerekir. Ev taşınırken birden kestim hiç iyi olmadı. Şimdi başladım birden yükleniyorum o da ayrı dert :) biraz ortalama yapılabilir bir spora geçmem lazım. Bunun için yememi düzenlemeliyim.

Bu işte bir iş var da çözemedim.vallaha ben kendimi kaldıramıyorum ki zıplayayım nasıl zipliyon bi video falan azıcık bakalım bi teknik ne. Küçükken ne güzel atliyorduk. Niye unutursun ki ipi falan
İp atlamanın ne gibi bir tekniği olacak ki dediğin gibi çocukluk oyunumuz :) sadece tempo değiştiriyorum hep tek tempo atlamıyorum başka bir şey yaptığım yok, ipi çevir üstünden zıpla

Leyl-i-fer tebrikler canım.. karneni almışsın. Bundan sonra ikimiz liste dışı ama istikrarlı devam edelim. Birbirimize sahip çıkalım :)

Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar ya..hastalıkla bonus olarak mızmızlık veriyorlar zaten.. aman iyileşsin de mızmızlık yapsın ne olacak :)

Tebrikler canım beraber kesinlikle daha güçlü oluyoruz ama yine de her şey sende bitiyor. Son aylarda süründün ama bence kendini toparlayıp devam ettiğinde liste baskısı olmayacağı için kolayca kırılacak bu direnç kilosu..

Sende öğretmen miydin canım ? Çocuğa annen bakıyor herhalde değil mi
Evet öğretmenim ama eşim işten çıktı haziranda o bakıyor o çalışırken annem bakıyordu haftasonu genelde annemlere geliyorum ben merkezde oturuyorum merkezin havası pis köyün havası güzel hem çocuk annemle babamla oynamış oluyor. Sıcak günlerde de zaten dışarıda bol bol oynuyor. Stres atıyoruz yani

Ne güzel valla çocuğa öyle yerler lazım zaten annenin babanın yakın olması da bir nimet ben uzaklaşınca anladım valla kıymetlerini

Ben de bugün ilk kez oğlan uyanikken leslie yaptım. Tabletten açtım normalde tv filan yok evde, biraz ilgisini çekti ama fazla ayağına dolanmadı. Babasının evde olmasının etkisi var ama umarım alışır da o uyanıkken spor yapabilirim bundan sonra.
Ip atlamayı ben de denemek isterim ama onu mutlaka çocuk uyurken yapmak lazım.

Ya bunu babam trabzonda yaşarken yemiştim bir kez nasıl birşey bu efsane :) tabi has tereyag filan daha etkili oluyor ama fazla yiyemiyorsun.
Aynen tereyağ ve peyniri orijinal oldu mu güzel oluyor zaten çoğu yer çeçille falan yapıyor sevmiyorm ağır çok yenmiyor dedğin giibi bende kırk yılda bir iyisine denk gelirsem yerim :)

Alıştır bencede bende yeni yeni biraz bisiklete biniyorum pek müsade etmiyor ama yarım saat falann önüne meyve vs bişey koyduğumda oyalanıyor yoksa yapışık haldeyiz 2 dk mutfağa gitsem seni çok özledim diyor

Tecrübelerinize güvenerek bir şey sorayım biz bu yaz ilk kez yeşil fasulyeyi domatesle az kavurup dondurduk. Iki sefer pişirmeyi denedim ama kötü olmasa da tazeykenki gibi olmuyor. Pişirirken bi püf noktası var mıdır?

Sanırım sende ise yarayan şeyi bulmuş duygularına oynuyor desene
Bizimki de huysuzluk yapmayı deniyor ona hiç taviz vermediğimi görünce istediğini sirinlikle yaptırmaya çalışıyor

Bende bir kış koydum sonra vazgeçtim ddiğin gibi tadı garip oluyor var mı sırrı bilmiyorum

hosbuldum :) ben biraz kendimi tanitayim 29 yasinda 1.58 boyunda 66 kilo civarındayim...54 kiloya inmek istiyorum ama kendi basima motive olamadim sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum
Hoşgeldin canım.
Motivasyon için burası süper canım.
Hep beraber veririz kiloları inşallah.
Çok aşırı kilon yok zaten . Çabuk verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…