Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamda o yüzden ben sadece 1 gun yapabiliyorum 300-500 hic yoktan iyidir o bir hafta yapanlarda 5 kilo falan veremiyor ya ilk gunler iyi gidiyor da sonra yavasliyor.bende carsamba yapıyım sali aksami hatirlatinda suya koyalım

Sigara açlıktan daha çok koyuyor şu an sakız çiğnemekten midem bulanıyor.rejim yapmak sigara bırakmaktan daha kolaymış.
Sakiz cok aciktirir canim ya,suyu aromalandirip onu içsen yerine dahami iyi olur

Bütün hafta yaptığım spordan fazla 1100 puan 1.belli 2 . Kim olayı
Bu sporun insanı olmadığını biliyorum ama çok kurabiye yedim ve ekmek arası da yedim dün akşam. Mecburdum :) boğazımı tutamadığım için kahrını bacaklar çekiyor. Zaten haftaya bu kadar atlayamam gündüz eşim evde olacak. Bayılıyorum onun ip atlarken tamam yeter başım ağrıdı demesine. Atlayan ben zorlanan izlemekte olan kocam :)

Ay haklı ama tık tık sinir eder o ses insanı sen nabzın uçması ile anlamıyorsun tabi :)) iyi yapmışsın canım kaçamakların bir bedeli olmalı yoksa hep kaçarlar

Ay haklı ama tık tık sinir eder o ses insanı sen nabzın uçması ile anlamıyorsun tabi :)) iyi yapmışsın canım kaçamakların bir bedeli olmalı yoksa hep kaçarlar
Daha devam ederdim aslında ama dışarı çıkmak istiyordum mecbur bıraktım. çünkü ısınınca, bir aşamadan sonra gerçekten anlamıyorsun 3-4-5-6 bin diye gidiyor zAten. Ama 7 bin tek seferde atladığımda ertesi gün koltukta açlıktan susuzluktan ölecek gibi yatıyordum hatırlarsan :)

Ne kolay bir şeymiş gibi anlattın öyle benimde ayağım düzeldi gibi bu hafta ufak ufak başlayacağım ayakkabı ile

Mehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldum hiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar

Gecmis olsun canim. Keske nisan mayis haziran ayinda verseydin

Aynen canim cünkü düstügünde o insanlar hayatlarina zevkle devam ediyorlar .

Ahhh canim yapma ne olur bak ben 36 yaşındayim. Calısirken işi stres yapardim evde ailemi stres yapardim evlendim esimin ailesini stres yaptim. Kendi kendimi hasta ettim. Insanin evladi olunca yaptigin kötülügü sadece kendine yapmis olmuyorsun evladinada yapmis oluyorsun. Benim oğlum hastalik sürecimi gördü aylar gecti hala gece yatarken dua ederken Allah im annem iyilessin hic hasta olmasin diye dua ediyor. Grip oldugumdada cork korktu annecim seni yine hastaneye mi yatircaklar diye üzüldü. O yüzden yapma . Kafana birseyler taktiginda dua et dışarı çık kafani dagit. Simdi ufak ufak taktigin şeyler yaş ilerledikçe dağ gibi büyüyor.

Ben tek seferde 50 ancak atlıyorum 30 dan sonra da zaten soluk soluğa 50 yapıyorum.helal olsun

merhabalar 5.takima katılmak uye olmak istiyorum
Aramıza hoşgeldin canım

Mehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldum hiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar
Geçmiş olsun canım. Anaokuluna başladığından beri Cemre de hep hasta. Bu sene bizi zorlayacak ama bağışıklıkları güçlenecek hep böyle gitmeyeceğini umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…