- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.681
Tamda o yüzden ben sadece 1 gun yapabiliyorum 300-500 hic yoktan iyidirHiç almadık ama hep temkinli daavrandık özelliklr bir birimizi uyardık çünkü şöyle bir durum oluyor 2 3 gün sadece hurma yiyince insanın bir gözü acıkıyor ertesi gün saldırmak istiyor :) kendini tutarsan sıkıntı yok normal diyete devam etmek yani bahsettiğim sonra kaldığın yerden devam :)
Hoşgeldinizinşaallah :))
Yürüyüşü tek gecerimSpor yapmak çikolata yemek gibi bir şey.. mutluluk hormonu salgılıyormuşuz. Depresyona en iyi gelen şey spor bu durumda :)
Sakiz cok aciktirir canim ya,suyu aromalandirip onu içsen yerine dahami iyi olurSigara açlıktan daha çok koyuyor şu an sakız çiğnemekten midem bulanıyor.rejim yapmak sigara bırakmaktan daha kolaymış.
Bu sporun insanı olmadığını biliyorum ama çok kurabiye yedim ve ekmek arası da yedim dün akşam. Mecburdum :) boğazımı tutamadığım için kahrını bacaklar çekiyor. Zaten haftaya bu kadar atlayamam gündüz eşim evde olacak. Bayılıyorum onun ip atlarken tamam yeter başım ağrıdı demesine. Atlayan ben zorlanan izlemekte olan kocam :)Bütün hafta yaptığım spordan fazla1100 puan 1.belli 2 . Kim olayı
Ay haklı ama tık tık sinir eder o ses insanıBu sporun insanı olmadığını biliyorum ama çok kurabiye yedim ve ekmek arası da yedim dün akşam. Mecburdum :) boğazımı tutamadığım için kahrını bacaklar çekiyor. Zaten haftaya bu kadar atlayamam gündüz eşim evde olacak. Bayılıyorum onun ip atlarken tamam yeter başım ağrıdı demesine. Atlayan ben zorlanan izlemekte olan kocam :)
Kesinlikle sana katılıyorum canım. açık havada yürüyüş kafa dağıtmak için çok iyi gerçekten :)Yürüyüşü tek gecerim
Daha devam ederdim aslında ama dışarı çıkmak istiyordum mecbur bıraktım. çünkü ısınınca, bir aşamadan sonra gerçekten anlamıyorsun 3-4-5-6 bin diye gidiyor zAten. Ama 7 bin tek seferde atladığımda ertesi gün koltukta açlıktan susuzluktan ölecek gibi yatıyordum hatırlarsan :)Ay haklı ama tık tık sinir eder o ses insanısen nabzın uçması ile anlamıyorsun tabi :)) iyi yapmışsın canım kaçamakların bir bedeli olmalı yoksa hep kaçarlar
Ne kolay bir şeymiş gibi anlattın öyleDaha devam ederdim aslında ama dışarı çıkmak istiyordum mecbur bıraktım. çünkü ısınınca, bir aşamadan sonra gerçekten anlamıyorsun 3-4-5-6 bin diye gidiyor zAten. Ama 7 bin tek seferde atladığımda ertesi gün koltukta açlıktan susuzluktan ölecek gibi yatıyordum hatırlarsan :)
Sana da çok yaramıştı. ayakkabı ile olmak şartıyla azar azar tekrar başlamak eksi görmene yarayacaktır.Ne kolay bir şeymiş gibi anlattın öylebenimde ayağım düzeldi gibi bu hafta ufak ufak başlayacağım ayakkabı ile
Mehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldumhiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar
Böyle tecrübelerin hayatta yeri gerçekten çok başka oluyor. Yeniden İyileşip yaşama başladığında da kendine daha fazla değer vermekle başlıyor herhalde hayat.. dediğin gibi hayat çok kısa güzel şeylerin kıymetini bilmek her şeye hak ettiği kadar değer vermek çok önemli
Ben beni hiç tanımayan insanların bile hakkımda kötü bişey düşünmelerine kafayı takarım çok yaşamam bu gidişlebu migrende bundan zaten hiç bir zamn şöyle rahat bir insan olamadım hep kaygı stres yorgunluk
Günaydın canımGunaydinnnnn 5.takimcim
Mutlu saglikli pazariniz olsun insallahhhh
Ben tek seferde 50 ancak atlıyorum 30 dan sonra da zaten soluk soluğa 50 yapıyorum.helal olsun4 bin tek seferde 500 parça parça.. şöyle oluyor açıyorsun müzik dinliyorsun. Ay bu parça da güzel ay dur şunu da atlayayım diye diye 4 bini buluyorsun. Isındığın için böyle atlarken devam etmek kolay. 500 lerde de şöyle yapıyorsun mesela ; gidip çay koyuyorsun gidip ip atlıyorsun sonra bir 10 dakika kadar bölgesel takılıyorsun sonra çayı demleyip bir 500 daha atlıyorsun :) bunun diğer versiyonu dışarı çıkmadan 500 atlıyorsun eve geliyor bir 500 daha atlıyorsun şeklinde, ya da iki şarkı dinlemek istersen de 500-750 arası atlarsın :)
Günaydın. Sizlere mutlu pazarlar olsun. Kacamaksiz kacamaksizGunaydinnnnn 5.takimcim
Mutlu saglikli pazariniz olsun insallahhhh
Aramıza hoşgeldin canımmerhabalar 5.takima katılmak uye olmak istiyorum
Geçmiş olsun canım. Anaokuluna başladığından beri Cemre de hep hasta. Bu sene bizi zorlayacak ama bağışıklıkları güçlenecek hep böyle gitmeyeceğini umuyorumMehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldumhiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar
Kacamak da neymişGünaydın. Sizlere mutlu pazarlar olsun. Kacamaksiz kacamaksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?