Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Can çıkmayınca huy çıkmaz derler ya değişeceğime pek inanmıyorum. Umutumut82 gibi bir şey yaşayıp dank ederse kafama tabi o ayrı.keşke herkes acı bir tecrübe edinmeden öğrense ama zor geliyor bana

Geçmiş olsun canım
Sonuçta hastasın iyileşmen için de yiyip içmek lazım. Bol su içmeyi unutma.. umarım bir an önce geçer

Benim de bebeğim 16 aylık olmaz üzere hoşgeldin bu arada
Benimki de 17 aylık ufak bi anneler grubu da kurmuş olduk o zaman

Mehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldum hiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar
Geçmiş olsun canım. Bu süreç sıkıntılı haklısın ama böyle yaşanıyor maalesef. Ne zaman başlarsa başlasın çocukların ilk yılı böyle geçiyor.

Bugünkü menüm
Sabah ; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile dereotlu omlet domates salatalık turp kırmızı biber

Ara; 1 kahve 2 kurabiye

Öğlen ; 3 köfte kadar tavuk göğsü ile salata

Ara; 2 kurabiye 1 avuç çekirdek

Akşam; yoğurtlu semizotu

Ara; Yeşilçay soda limon

- 3 lt su
- 5 bin ip 5 bin adım 20 dakika bölgesel Cherry Mom

Regl ağrılarım başladı. Şu an kas ağrıları Regl ağrılarına karışıyor. Yarın bacaklarım izin verirse bir bu kadar daha atlamam istiyorum :) sonra Pazartesi tartısına göre sürdürülebilir rakamlara döneceğim muhtemelen. 65 e geri dönmek istiyorum kısa sürede en iyi yol da ip atlamak bence.

Bu kurabiyelerin bir özelliği var mı yulaflı filan gibi?

Çay içemeyecek miyim. Kahvaltı falan neyse de çaysız yapamam ki zaten sigarayı bırakmışım aklımdan hiç gitmiyor çaysız yapamam ki. Ben depresyona girmiş olabilirim.

5 bin ip nasıl atlanır ya hızlı döndün sahalara

Çay içemeyecek miyim. Kahvaltı falan neyse de çaysız yapamam ki zaten sigarayı bırakmışım aklımdan hiç gitmiyor çaysız yapamam ki. Ben depresyona girmiş olabilirim.
sigarayı bırakman çok iyi olmuş tabiki ama hem sigara hem diyet zorlaması normal. sonuçta iradenin büyük kısmını sigara içmemeye harcıyorsun
Bence sigara işine alışana kadar 1-2 hafta iradeni zorlama bu hurma vb aşırı kısıtlayıcı diyetlerle. Paketli gıda un şeker dışında tencere yemeği, et süt yumurta vb sağlıklı ve seni tatmin edecek şeylerden normal ölçülerde ye (mesela 1400 kcal gibi). Yoksa cok yoksunluk cekebilirsin.

Sigara açlıktan daha çok koyuyor şu an sakız çiğnemekten midem bulanıyor.rejim yapmak sigara bırakmaktan daha kolaymış.

Bu kurabiyelerin bir özelliği var mı yulaflı filan gibi?
Hayır yulaflı değil, bildiğin tereyağlı unlu kurabiye :) şeker hamuru kurabiyelerinde kullanılanlardan olduğu için sadece şeker yerine pudra şekeri var ve çok tatlı değil.. Aslında komşulara ve kocama yaptım ama ben çok severim gittim geldim yedim. Sorarsan kontrol etmek içindi ama :)

Şekersiz sıvı tüketebiliyorsun canım. O yüzden çay sorun değil. Depresyondan hemen çıkabilirsin :)

5 bin ip nasıl atlanır ya hızlı döndün sahalara
4 bin tek seferde 500 parça parça.. şöyle oluyor açıyorsun müzik dinliyorsun. Ay bu parça da güzel ay dur şunu da atlayayım diye diye 4 bini buluyorsun. Isındığın için böyle atlarken devam etmek kolay. 500 lerde de şöyle yapıyorsun mesela ; gidip çay koyuyorsun gidip ip atlıyorsun sonra bir 10 dakika kadar bölgesel takılıyorsun sonra çayı demleyip bir 500 daha atlıyorsun :) bunun diğer versiyonu dışarı çıkmadan 500 atlıyorsun eve geliyor bir 500 daha atlıyorsun şeklinde, ya da iki şarkı dinlemek istersen de 500-750 arası atlarsın :)

Sigara açlıktan daha çok koyuyor şu an sakız çiğnemekten midem bulanıyor.rejim yapmak sigara bırakmaktan daha kolaymış.
İkisi bir arada gerçekten zor olmalı. Ama sonuçta sıkıntılı süreçler bunlar, değişim kolay olmuyor; sen bir kere sıkılıp iki kere değişeceksin pratik bir karar bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…