Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acaba eski hastalık mı ama onda hiç kusmamıştı fark o.
Götüreyim allahım şu çocuk için hiç hastaneye gittiğimizi bilmezken şimdi çıkamaz olduk

Benim oglanda ilk hafta hic kusmadi sonraki hafta tam iyilesti dedik bir aksam kustu ertesi gün tekrar gittik yine tahlil yapildi tekrarliyor bugun yarin ateslenebilir dedi gercektende 1 2 gün ateslendi. Belki vitamin falan verir. Benim oglanda hic hasta olmazdi dusleru cikarken bile ateslenmedi bizde simdi okula basladigindan beri 15günde bur hastanedeyiz. Nisan ayi gelince rahatliyor

Günaydın kızlar annem yine bir pazar kahvaltısı misafiri çağırdı patates kızartmaları kuymaklar hamur kızartmaları bence bilerek yapıyo

Ben de ancak girebildim sabah uyandım ama yemek yemedim öğlene kadar
Sabah
3 dilim patates 2 köfte peynir bolca fomates salatalık yarım dilim ekmek
Misafirler kalksın yürüyüşe çıkıcam

Ay Allah'ım ben bu gunleri gorebilcekmiydimm.ay cok mutluyum,basardim yaptım sonunda
Darisi basiniza kizlarrr.
Amaaa daha bitmedi tabi bu ilk hedefti insallah donucem hemen(amin)
Yav o 48 ne cirkin gorunmus orda ona bakmayin siz 28 haftada ulastim ben hedefime .gerisi suanki rakamlarda surunerek gecti.
Yaa hilalcim böylede sabır istiyo iste, 100 gr verince geri almiyom hic degilse deyip motive olmaya devam et bence kiymetini bil
Kahrimi cektiginiz icin hepinize mutesekkirim,suan burda olmayan ama gercekten destegini esirgemeyen ler var seviyorum sizi

Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Ateş düşürücü ise yaramadı mi? Bazen ibuprofen panadolu birlikte vermeyi öneriyorlar.
Aynen 2018 haziran anneleri grubunda da vardım ben 12 haziran doğumlu benimki
Bizimki ağustos başı doğumlu ben de ağustos annelerinde başladım kk'ye ama pek aktif değildim burası güzel kilolar gitse bile devam ederim herhalde.

Bence en güzeli tüm o yaptıklarını atlamak olur. Acaba seni mi test ediyor, bakalım kendini tutabilecek mi diye... sen de açıkça sitem et daha sağlıklı şeyler de yapsana anne diye, kilo sorunu olmasa bile yaşından dolayı yemese daha iyi olur öyle şeyler zaten.

Tebrik ederim kuzumm ama daha bizimlesin bırakmayız sakın koyverme :)) dediğin gibi bu ilk hedef daha manken gibi olacağızzzz şekerimmm

Kuymak mııııı

Kilo sorunu da var merak etme misafir çağırıyor amcamları felan çağırdı bu sabah da normalde yapmaz bu kadar

Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Canim tekrardan doktora götür istersen benim oglanda tam iyileşti derken kusmaya ateslenmeye basladi tekrar ilac kullandik. Rabbin sifa versin
Ben sey yapiyorum,hastalik bitmeden tekrar geri gelmesin diye camasir suyu ve sirke ile guzel bi temizlik,kapi kollari, havlu degisimleri vs.bide evi sık sık havalandirmaya calisiyorum.ihlamur limon zencefil meyveyi de bol aliyoruz o donem.bide duş.

Yaptım yaptım Emre'yi okula bırakıp full herşeyi yıkadım sildim bütün gün cam pencere açık kaldı.ama ıhlamur falan hiç bişey içiremedim tabi

Ben tek seferde 50 ancak atlıyorum 30 dan sonra da zaten soluk soluğa 50 yapıyorum.helal olsun
Tek seferden kasıt tek bir kere değil bu arada.. 4 bin tek seferde atladım derken mola vermedim demek istiyorum. Ben de tek seferde 50-200 arası atlıyorum. İpe takılıp dursam da mola vermeden devam ediyorum.. 500 atladığımda terlemiyorum bile ama çok ip atladım bence ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…