- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.761
Okula başlayınca bunlar oluyor canım.Mehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldumhiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar
insallah birlikten kuvvet dogar demisler doğru demisler insaallah vereceğim inaniyorumHoşgeldin canım.
Motivasyon için burası süper canım.
Hep beraber veririz kiloları inşallah.
Çok aşırı kilon yok zaten . Çabuk verirsin.
Çocuğunu ağırlık olarak kullanıp spor yapan insanlara bayılıyorum demiş miydim ? Belki ileride siz de bir ritim tutturur beraber spor yaparsınız. Ama şimdilik ondan fırsat buldukça yapabiliyorsun normal olarak.Ben de bugün ilk kez oğlan uyanikken leslie yaptım. Tabletten açtım normalde tv filan yok evde, biraz ilgisini çekti ama fazla ayağına dolanmadı. Babasının evde olmasının etkisi var ama umarım alışır da o uyanıkken spor yapabilirim bundan sonra.
Ip atlamayı ben de denemek isterim ama onu mutlaka çocuk uyurken yapmak lazım.
Ben çok tereyağlı olduğu için yiyemiyorum. Ondan da geri kalayım hayatımda yeterince kalori bombası yiyecekler var ne de olsa :)Aynen tereyağ ve peyniri orijinal oldu mu güzel oluyor zaten çoğu yer çeçille falan yapıyor sevmiyorm ağır çok yenmiyor dedğin giibi bende kırk yılda bir iyisine denk gelirsem yerim :)
Ay benim yeğenim de öyledir. Türkiye’ye gittiğimde yapışık ikiz gibiyiz, mutlaka temas edecek. Tabiki bu durum benim çok hoşuma gidiyor. Çünkü onu sevmek dışında başka işim olmadığı için bu zamanlar bana çok değerli geliyor. Benimle alakası olmayan bir şey yapsa bile ya dibimdedir ya kucağımda. 7 yaşına geldi hala aynı.. bayılıyor öpeyim seveyim yuvarlanalım.. hatta yuvarlanma saatlerimiz vardır.. bir şekilde atlamışsak biz bugün yuvarlanmadık diyor :)Alıştır bencede bende yeni yeni biraz bisiklete biniyorum pek müsade etmiyor ama yarım saat falann önüne meyve vs bişey koyduğumda oyalanıyor yoksa yapışık haldeyiz2 dk mutfağa gitsem seni çok özledim diyor
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu kızın ?Kızlar akşam ilk defa erken uyuyayım dedim.
Ne çok konuşmuşsunuz maşallah.
Erken uyudum 00.30 da küçük kızım uyandırdı.
4 30 a kadar kulağım ağrıyor diye uyutmadı.
Yorgunluktan ölüyorum.
Artık hiç plan yapmıycsm.
Ne zaman erken uyuyacağım desem illa ki bir sıkıntı oluyor.
Yoğurt kürü bildiğim kadarıyla son ara öğün olarak yatmadan bir kaç saat önce yapılıyor. Açlık durumuna göre akşam yemeyeceksen akşam öğünü de olabilir tabiki. Ama o zaman yulaf ezmesi veya çiya tohumu eklemek gerekir mi tok tutması için bilemedimSelamlar
Forumda biraz dolaştım, kilo vermeyi tetikleyecek, motivasyon artırıcı faydalı birşeyler aradım. Şunlardan birkaçını veya hepsini yapmayı deneyebiliriz. Ben ilk 3unu kesin yaparım bugün çay kaynatayım hatta.
- Yemekleri yavaş yiyerek çiğneme süresini uzatmak
- Akşam 18den sonra birşey yememek
- Metabolizma çayı içmek gün boyu
- Yoğurt hurma detoksu
- Yoğurt limon pul biber kürü - bunu tam anlamadım akşam yemeği yerine mi yeniyor
Bunu bendd yapıyorum unutmazsam öğün yerine değil yatmadan yarım saat 1 saat önce yeniyor yağ yakıcı etksi varmış özellikle karın için etkili diyorlarYoğurt limon pul biber kürü - bunu tam anlamadım akşam yemeği yerine mi yeniyor
Hazır regl olmuşken 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıp sonra da akşam yemeklerini yoğurt kürüne çevirsem bir süre iyi olabilir. Akşam yemeğinden sonra spora gidersem de ağır olmamış olur.Yoğurt kürü bildiğim kadarıyla son ara öğün olarak yatmadan bir kaç saat önce yapılıyor. Açlık durumuna göre akşam yemeyeceksen akşam öğünü de olabilir tabiki. Ama o zaman yulaf ezmesi veya çiya tohumu eklemek gerekir mi tok tutması için bilemedim
Ben geçen gün jessica smith yapayım dedim bacaklarımın arasından geçecekmiş geçemeyince yerlere yatıp ağladıBen de bugün ilk kez oğlan uyanikken leslie yaptım. Tabletten açtım normalde tv filan yok evde, biraz ilgisini çekti ama fazla ayağına dolanmadı. Babasının evde olmasının etkisi var ama umarım alışır da o uyanıkken spor yapabilirim bundan sonra.
Ip atlamayı ben de denemek isterim ama onu mutlaka çocuk uyurken yapmak lazım.
Soğanı kavur salçayla üstüne donuk halde koy suyunu da koy kapağını kapat kaynayana kadar açma o zaman buz kokusu çok olmuyo biz hep yazdan koyuyoruz mücverlik kabak da rendeleyip koyuyoruz hemen her şeyi koyuyoruz yazdan diyebilirimTecrübelerinize güvenerek bir şey sorayım biz bu yaz ilk kez yeşil fasulyeyi domatesle az kavurup dondurduk. Iki sefer pişirmeyi denedim ama kötü olmasa da tazeykenki gibi olmuyor. Pişirirken bi püf noktası var mıdır?
Ona bizimki de başladı ben kısayım o biraz uzunca benimkinden geçemiyor babası uzun onunkinden geçiyorBen geçen gün jessica smith yapayım dedim bacaklarımın arasından geçecekmiş geçemeyince yerlere yatıp ağladı
Ya bizim hatamız dondurmadan önce duzlemedik (Eşim ısrar etmişti) top gibi dondurduk o da çözülürken eşit pişmiyor çünkü dışı çözünüp pişerken içtekiler hala donuk. Heryerde de donuk halde pişirin diyor ben de acaba tamamen çözdürüp öyle mi pisirsem diye düşünmeye başladım..Soğanı kavur salçayla üstüne donuk halde koy suyunu da koy o zaman buz kokusu çok olmuyo biz hep yazdan koyuyoruz mücverlik kabak da rendeleyip koyuyoruz hemen her şeyi koyuyoruz yazdan diyebilirim
Bizim kendi yaptığımız tereyağ ve mısır unuBen çok tereyağlı olduğu için yiyemiyorum. Ondan da geri kalayım hayatımda yeterince kalori bombası yiyecekler var ne de olsa :)
Ben sey yapiyorum,hastalik bitmeden tekrar geri gelmesin diye camasir suyu ve sirke ile guzel bi temizlik,kapi kollari, havlu degisimleri vs.bide evi sık sık havalandirmaya calisiyorum.ihlamur limon zencefil meyveyi de bol aliyoruz o donem.bide duş.
Bizim kendi yaptığımız tereyağ ve mısır unu
Kaşarı erzurumdan getittiriyoruz hepsi organik yani tam bir kalori bombası
Yoğurt hurma detoksunu merak ediyorum asıl listeye gireyim yapıcam şimdi biraz daha rahatım o zaman kurtarıcı olur çarşamba perşembe haftayı kurtarırSelamlar
Forumda biraz dolaştım, kilo vermeyi tetikleyecek, motivasyon artırıcı faydalı birşeyler aradım. Şunlardan birkaçını veya hepsini yapmayı deneyebiliriz. Ben ilk 3unu kesin yaparım bugün çay kaynatayım hatta.
- Yemekleri yavaş yiyerek çiğneme süresini uzatmak
- Akşam 18den sonra birşey yememek
- Metabolizma çayı içmek gün boyu
- Yoğurt hurma detoksu
- Yoğurt limon pul biber kürü - bunu tam anlamadım akşam yemeği yerine mi yeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?