Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hazır regl olmuşken 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıp sonra da akşam yemeklerini yoğurt kürüne çevirsem bir süre iyi olabilir. Akşam yemeğinden sonra spora gidersem de ağır olmamış olur.
Olabilir.. yoğurt üstü spor zorlayabilir çünkü aç karna sayılırsın. Eğer zor gelirse spor öncesinde hafif bir akşam yemeği spor sonrası bu kürü deneyebilirsin

Bende öyle yapıyorum. Buzluktan çıkarıyorum 1 bas soğan doğuruyorum zeytin yağı gezdiriyorum üzerine birazda şu ekleyip pişiyorum. Hazır yemek oluyor işte tabi ki buzluğa girdiği için tadını kaybediyor.

Top olsun önemli değil bir tarafı kendini ayırınca diğer tarafını çevir alta bizimkiler de yatay hemen çözülmüyo kaynayınca çeviriyorum ben de geçende biberde koyuyoruz biz çıkarmıştım yapana kadar biraz çözülmüş buzu pişirdim yiyemedik buz kokuyordu

Bunu bendd yapıyorum unutmazsam öğün yerine değil yatmadan yarım saat 1 saat önce yeniyor yağ yakıcı etksi varmış özellikle karın için etkili diyorlar
Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın yapıyorum ben de. Yatmadan 1-2 saat önce yiyorum. Yağ yaktırıyormuş

Hazır regl olmuşken 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıp sonra da akşam yemeklerini yoğurt kürüne çevirsem bir süre iyi olabilir. Akşam yemeğinden sonra spora gidersem de ağır olmamış olur.
Akşam öğünü yaparsan çok aç bırakmış olursun kendini canım. Bi de üstüne spor. Gece uyutmaz o açlık

Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Geçmiş olsun ya neden gitmedi ki acaba
Tebrikleeer darısı ikinci hedefine
Çözdürürsem ben de yiyemiyorum ama donu hiç çözülmeden pişirirsem güzel oluyo, benimkiler bahçe fasulyesi onun etkisi var mıdır bilmiyorum tabi. Ben incecik düzleyip donduruyorum ocakta hemen çözülüyo

Kizlar erkenden menümü yazayim. 19.00 den sonra su dahil icmeyi düsünmüyorum.

Sabah 1dilim yumurtali ekmek 1parca peynir 6zeytin çay

Ara limonlu yesilçay

Öğle yogurtlu karnibahar

Ara limonlu çay

Aksam 1 tane tavuk but fırında 1domates 2 salatalik tursusu.
Birazdan 2 si birarada içerim.

2litre su Cherry Mom

Iyi aksamlar menü konusunda sıkıntılıyım bu aralar kendi yiyeceklerimi yapamıyorum yine de paylaşayım
Kahvaltı
1 simit
1 parca omlet
2 çay kaşığı çilek reçeli
Ara
Yarım yeşil elma
Ara
Bi avuç kadar kuru uzum ve kayısı çekirdeği
1 küçük kurabiye
Akşam
5 yk barbunya
3 yk pilav
Bi de kıymalı börek
3 lt su
40 dk pilates yatarken yapacağım ama kesin yaparım
900 ip kaçak köçek fırsat bulduğum her noktada atladım
20 dk bölgesel egzersiz
2540 adım bunu da yazayım da 1 puan 1puandir lazım olur

Yavrum kiyamam.olmazsa hastaneye götürün bir serum bağlarlar çocuk kendine gelir.
Ya pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsak

Onu da içmiyor canım ağzını açmıyor bişey görünce kaçıyor ağlayıp
kuzum ya kiyamam cani istediginde yer dicem cocuklarda zorla yedirilmiyo hiçbirşey birde biz dahi buyukler olarak hasta olduk mu bir bardak su bile icmek istemiyoruz hele ki simdi cocuk bunyesi daha farkli sabirli olun acil şifalar dilerim

Sporlar çok güzel ama anca yediklerini götürecek be canım ye afiyet olsun lafım yok ama cuma günü eksi gelemezsen o kadar spor yapıyorum neden az gidiyor diye ümitsizliğe kapılma diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…