- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.781
Olabilir.. yoğurt üstü spor zorlayabilir çünkü aç karna sayılırsın. Eğer zor gelirse spor öncesinde hafif bir akşam yemeği spor sonrası bu kürü deneyebilirsinHazır regl olmuşken 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıp sonra da akşam yemeklerini yoğurt kürüne çevirsem bir süre iyi olabilir. Akşam yemeğinden sonra spora gidersem de ağır olmamış olur.
Hedeflere ulaşınca buyrun gelin yaparım ben sizeAaaaaa canım çektiiiiiiiiiiii. Bayilirimmmmmmm
Bende öyle yapıyorum. Buzluktan çıkarıyorum 1 bas soğan doğuruyorum zeytin yağı gezdiriyorum üzerine birazda şu ekleyip pişiyorum. Hazır yemek oluyor işte tabi ki buzluğa girdiği için tadını kaybediyor.Tecrübelerinize güvenerek bir şey sorayım biz bu yaz ilk kez yeşil fasulyeyi domatesle az kavurup dondurduk. Iki sefer pişirmeyi denedim ama kötü olmasa da tazeykenki gibi olmuyor. Pişirirken bi püf noktası var mıdır?
Top olsun önemli değil bir tarafı kendini ayırınca diğer tarafını çevir alta bizimkiler de yatay hemen çözülmüyo kaynayınca çeviriyorum ben de geçende biberde koyuyoruz biz çıkarmıştım yapana kadar biraz çözülmüş buzu pişirdim yiyemedik buz kokuyorduYa bizim hatamız dondurmadan önce duzlemedik (Eşim ısrar etmişti) top gibi dondurduk o da çözülürken eşit pişmiyor çünkü dışı çözünüp pişerken içtekiler hala donuk. Heryerde de donuk halde pişirin diyor ben de acaba tamamen çözdürüp öyle mi pisirsem diye düşünmeye başladım..
Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın yapıyorum ben de. Yatmadan 1-2 saat önce yiyorum. Yağ yaktırıyormuşBunu bendd yapıyorum unutmazsam öğün yerine değil yatmadan yarım saat 1 saat önce yeniyor yağ yakıcı etksi varmış özellikle karın için etkili diyorlar
Evet o da var benim ki ortaya karışık aslında yoğurt limon nane zencefil pul biber nane :))Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın yapıyorum ben de. Yatmadan 1-2 saat önce yiyorum. Yağ yaktırıyormuş
Hedeflere ulaşınca buyrun gelin yaparım ben size
Akşam öğünü yaparsan çok aç bırakmış olursun kendini canım. Bi de üstüne spor. Gece uyutmaz o açlıkHazır regl olmuşken 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıp sonra da akşam yemeklerini yoğurt kürüne çevirsem bir süre iyi olabilir. Akşam yemeğinden sonra spora gidersem de ağır olmamış olur.
Geçmiş olsun ya neden gitmedi ki acabaGünaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
TebrikleeerAy Allah'ım ben bu gunleri gorebilcekmiydimm.ay cok mutluyum,basardim yaptım sonunda
Darisi basiniza kizlarrr.
Amaaa daha bitmedi tabi bu ilk hedefti insallah donucem hemen(amin)
Yav o 48 ne cirkin gorunmus orda ona bakmayin siz 28 haftada ulastim ben hedefime .gerisi suanki rakamlarda surunerek gecti.
Yaa hilalcim böylede sabır istiyo iste, 100 gr verince geri almiyom hic degilse deyip motive olmaya devam et bence kiymetini bil
Kahrimi cektiginiz icin hepinize mutesekkirim,suan burda olmayan ama gercekten destegini esirgemeyen ler var seviyorum sizi
Çözdürürsem ben de yiyemiyorum ama donu hiç çözülmeden pişirirsem güzel oluyo, benimkiler bahçe fasulyesi onun etkisi var mıdır bilmiyorum tabi. Ben incecik düzleyip donduruyorum ocakta hemen çözülüyoTecrübelerinize güvenerek bir şey sorayım biz bu yaz ilk kez yeşil fasulyeyi domatesle az kavurup dondurduk. Iki sefer pişirmeyi denedim ama kötü olmasa da tazeykenki gibi olmuyor. Pişirirken bi püf noktası var mıdır?
İlk defa karşılaşıyor ya ondan herhalde bünyede zayıfladı yemek yok içmek yokGeçmiş olsun ya neden gitmedi ki acaba
İlk defa karşılaşıyor ya ondan herhalde bünyede zayıfladı yemek yok içmek yok
Onu da içmiyor canım ağzını açmıyor bişey görünce kaçıyor ağlayıpCanim yemek yemiyorsa sevdigi seyleri ver .ben bol bol meyve suyu iciriyorum.
Benim daha çokInsallah canim. Hedefe daha 28.80kg var.
Onu da içmiyor canım ağzını açmıyor bişey görünce kaçıyor ağlayıp
Ya pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsakYavrum kiyamam.olmazsa hastaneye götürün bir serum bağlarlar çocuk kendine gelir.
kuzum ya kiyamam cani istediginde yer dicem cocuklarda zorla yedirilmiyo hiçbirşey birde biz dahi buyukler olarak hasta olduk mu bir bardak su bile icmek istemiyoruz hele ki simdi cocuk bunyesi daha farkli sabirli olun acil şifalar dilerimOnu da içmiyor canım ağzını açmıyor bişey görünce kaçıyor ağlayıp
Sporlar çok güzel ama anca yediklerini götürecek be canım ye afiyet olsun lafım yok ama cuma günü eksi gelemezsen o kadar spor yapıyorum neden az gidiyor diye ümitsizliğe kapılma diye söylüyorumIyi aksamlar menü konusunda sıkıntılıyım bu aralar kendi yiyeceklerimi yapamıyorumyine de paylaşayım
Kahvaltı
1 simit
1 parca omlet
2 çay kaşığı çilek reçeli
Ara
Yarım yeşil elma
Ara
Bi avuç kadar kuru uzum ve kayısı çekirdeği
1 küçük kurabiye
Akşam
5 yk barbunya
3 yk pilav
Bi dekıymalı börek
3 lt su
40 dk pilates yatarken yapacağım ama kesin yaparım
900 ip kaçak köçek fırsat bulduğum her noktada atladım
20 dk bölgesel egzersiz
2540 adım bunu da yazayım da 1 puan 1puandir lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?