- 23 Mart 2016
- 30.769
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.841
İnşallah hocam geçmiş olsunŞimdi iyi canım çok şükür.
Tekrarlamak inşallah.
Ben kurabiyeyi seviyorum değişik bir karışım baharat koyuluyor tereyağlı yapılıyor diye biliyorum burda yöresel şeyler satan bir yerde bulduk bildiğin aşermiştim. Aldık hepsini tek başıma yedim o dönemBen hiç sevemedim ya gerçi onunda çeşitleri var herhalde kimi börek gibi kimi kurabiye giibi.benim yediğim sert kurabiye gibiydi :)
Pesss. Dedikodusunu yaptığın kötülediğin insanla aynı şeyi yapmışsın ya işte.O kıyafet olayına hepten ayar oluyorum. Sen beğenmişsin de ben beğenmedim ve giydirmek istemiyorum belkiBenim de bi tanıdığım var biz onun çocuğuna bişey aldığımızda mutlaka değiştirir bak bunla değiştirdim diye de gösterir. Ama kendisi başkasına aldığında benim aldığım şeyleri giydirmiyo değiştiriyo diye dedikodusunu yapar insanları anlamak epey zor böyle konularda
Sen kolayını bulmuşsun bravo. Aslında hesaplamaya üşendiğimden kaçamak yapmaya karşı caydırıcı olabilir ama yok arkadaş çok denedim bana göre bişey değilBen diyetkolikten bakıyorum.. ortalama bir şey buluyorum kaçamaksa o kadar spor yapıyorum :) onun haricinde bakmıyorum..
Ben sadece cips aşermiştim tuzlu baharatlı çok istemiştim eşim söylene söylene aldı hani şu avuç kadar olan en küçük boylar var ya ondan almış 1 küçük kase anca çıktı ben daha bir lokma almadan Neee onun hepsini mi yiyeceksin dedi kızdım çöpe attım sonra kapağı geri açtım baharatı kokladımBen kurabiyeyi seviyorum değişik bir karışım baharat koyuluyor tereyağlı yapılıyor diye biliyorum burda yöresel şeyler satan bir yerde bulduk bildiğin aşermiştim. Aldık hepsini tek başıma yedim o dönem
Kömbe beki.bende yazayim günü mu bizim memelekette kömbe derler sabah kahvaltiya yaptim
1 tane yedim yanında tadımlık denecek kadar iki zeytin bir lokma peynir bol yeşillik ardindan 1 tane daha yedim
ara ogun bir yarim kase yogurt yedim
aksamda bir kase mercimek corba 1 tane kömbe yine yarim kase yogurt yedim
günü kapattım insallah
Menü güzel canım.İyi akşamlaaar
Sabah
Omlet
1 dilim peynir
2 ceviz
1 elma
öğlen
5yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt
akşam
2 yk pilav
3yk bezelye
1 kase yoğurt
su bugün çok içemedim, yürüyüşte yapamadım ağrım vardı halsizdim
Sağol hocam valla 1 hafta değil hepten alacağız galibaGeçmiş olsun canım.
Bir hafta ara mı verseniz canım.
En azından iyice toparlar paşa.
Herşey süper.Bugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık turp kırmızı biber maydanoz
öğlen ; 2 kepçe kuru fasülye
ara; yarım turp
akşam ;120 gr fırında balık, 1 küçük fırın patates, mor lahana+havuç salatası ( patates yemeyebilirim kararsızım)
-3 lt su
-10 bin adım 1000 ip atladım ama yatana kadar 2000 yapacağımCherry Mom ilerleyen saatlerde yazarım sana :)
Olsun canım.Menüm
Hiç diyete uygun değil biliyorum ama dağıldım hastalktan yine
Sabah 1 kase nesfit mısır gevreği
İkindi gbii fırında mantar ve zeytinyağlı brokoli
Ara 1 mandalina
Yatarkende yoğurt karışımı yerim
Çayla leblebi olabilir
Ay saçma sapan menü
Spor yine yok
Ne kadar kalıcak.Ve güzel haber imdat kayınvalidem geliyor
Sarma sarmaya mı geliyor.1hafta yaa offff sinir edecek beni yine Allah'ım
Dün telefonda soruyormuş verdiğim yapraklar noldu misafirden misafire demiş eşimde aaaa niye yapmıyor Esra demiişdedim ben rejimdeyim emre ağzına sokmaz sen hafta sonu bile eve akşam geliyorsun kime yapacak bu kız demedin mi dedim ayyhhhh şimdi sarsın dursun oğluna. Ayıp değil mi ya sarma yapmıyor mu Esra diye sormk tövbe tövbe sanane
Gelsin koycam önüne bir tencere sarsın dursun :))))Sarma sarmaya mı geliyor.
Gelmek için neden aramış canım.
Hepsi birden rejim yaptığımızı duydular acabaVe güzel haber imdat kayınvalidem geliyor
1 hafta. Öyle cazgır bir tip değil ama herşeyi merak eder sorar bunaltır adamı yaniNe kadar kalıcak.
Uyumlu mudur.
Kizlar erkenden menümü yazayim. 19.00 den sonra su dahil icmeyi düsünmüyorum.
Sabah 1dilim yumurtali ekmek 1parca peynir 6zeytin çay
Ara limonlu yesilçay
Öğle yogurtlu karnibahar
Ara limonlu çay
Aksam 1 tane tavuk but fırında 1domates 2 salatalik tursusu.
Birazdan 2 si birarada içerim.
2litre suCherry Mom
Sabah
3 dilim patates 2 köfte peynir bolca fomates salatalık yarım dilim ekmek
Ara
Ceviz 2 adet yarım elma
Ara
5 dilim patates
Akşam 18.00 bitti
Nohut yemeği
Bol salata
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
2 lt su
50 dk doğa yürüyüşü
Süper bir menü olmuşİyi akşamlaaar
Sabah
Omlet
1 dilim peynir
2 ceviz
1 elma
öğlen
5yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt
akşam
2 yk pilav
3yk bezelye
1 kase yoğurt
su bugün çok içemedim, yürüyüşte yapamadım ağrım vardı halsizdim
Menü ve spor çok iyi, bu pazar herkes çok dikkatliBugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık turp kırmızı biber maydanoz
öğlen ; 2 kepçe kuru fasülye
ara; yarım turp
akşam ;120 gr fırında balık, 1 küçük fırın patates, mor lahana+havuç salatası ( patates yemeyebilirim kararsızım)
-3 lt su
-10 bin adım 1000 ip atladım ama yatana kadar 2000 yapacağımCherry Mom ilerleyen saatlerde yazarım sana :)
Bunu de tebrik ediyorum, gündüz kahve bitter de nazarlık olmuş.Bu gün ki menü
Sabah 2 adet haşlanmış yumrta 2 dilim kızarmış k.ekmeği 1 dilim peynir çokça yeşillik
Öğle-
Ara-türk kahvesi 2 kare bitter ç
Akşam 4 adet köfte salata 1 kase çorba
1.5 lt su yatana kadar 2 yaparım inşallaj
6 bin 700 adım
500 ip atlama
Ah canım yaa. Çok büyük bi savaştasın gerçekten ama sen kazanacaksın. Ha gayretÇok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni olduk
Böyle hassas bi döneminde bu tavır hiç olmamış. Bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar maalesef.Ben sadece cips aşermiştim tuzlu baharatlı çok istemiştim eşim söylene söylene aldı hani şu avuç kadar olan en küçük boylar var ya ondan almış 1 küçük kase anca çıktı ben daha bir lokma almadan Neee onun hepsini mi yiyeceksin dedi kızdım çöpe attım sonra kapağı geri açtım baharatı kokladım
Ya ne kadar tuhaf üç günlük dünya rahatça geçinip gitmek varken böyle şeyler yaparak huzursuzluk yaratmak neden. Diyelim ki gerçekten oğlunu öyle gördü yapar iki kap yemek yedirir nedir yani bu kadar mesele edilecek şey. Aslında bu sana değil oğluna hakaret koca adam karnını doyurmayı başaramıyor demek. Bir annenin gözünde çocuğu hep çocuktur ama sonuçta beslenmeyi bilmediğini sanmak annelik duygularıyla alakalı olmasa gerek :)Çok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni olduk
Bayram kömbesi olabilir o.. ben onun hurmalısını çok severim ama bir sene yemesem de aklıma gelmez :)Ben hiç sevemedim ya gerçi onunda çeşitleri var herhalde kimi börek gibi kimi kurabiye giibi.benim yediğim sert kurabiye gibiydi :)
Ya ne kadar saçma bir şey yaşamışsın ama sen. Tamam sağlıklı değil eşin belki haklı ama ne olmuş yani aşermişsin sonuçta. Senin yerinde olsam şimdi onlara kek falan yapmam içinde şeker ver sağlıksız derim çöpe atarım :)))))Ben sadece cips aşermiştim tuzlu baharatlı çok istemiştim eşim söylene söylene aldı hani şu avuç kadar olan en küçük boylar var ya ondan almış 1 küçük kase anca çıktı ben daha bir lokma almadan Neee onun hepsini mi yiyeceksin dedi kızdım çöpe attım sonra kapağı geri açtım baharatı kokladım
Bu hafta hedefim 1 kg vermek dikkat etmek şart oldu. Sıkıldım artık resmen mezun olduğum kiloyu unuttum :)Herşey süper.
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?