Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hiç sevemedim ya gerçi onunda çeşitleri var herhalde kimi börek gibi kimi kurabiye giibi.benim yediğim sert kurabiye gibiydi :)
Ben kurabiyeyi seviyorum değişik bir karışım baharat koyuluyor tereyağlı yapılıyor diye biliyorum burda yöresel şeyler satan bir yerde bulduk bildiğin aşermiştim. Aldık hepsini tek başıma yedim o dönem

Pesss. Dedikodusunu yaptığın kötülediğin insanla aynı şeyi yapmışsın ya işte.

Ben diyetkolikten bakıyorum.. ortalama bir şey buluyorum kaçamaksa o kadar spor yapıyorum :) onun haricinde bakmıyorum..
Sen kolayını bulmuşsun bravo. Aslında hesaplamaya üşendiğimden kaçamak yapmaya karşı caydırıcı olabilir ama yok arkadaş çok denedim bana göre bişey değil

Ben sadece cips aşermiştim tuzlu baharatlı çok istemiştim eşim söylene söylene aldı hani şu avuç kadar olan en küçük boylar var ya ondan almış 1 küçük kase anca çıktı ben daha bir lokma almadan Neee onun hepsini mi yiyeceksin dedi kızdım çöpe attım sonra kapağı geri açtım baharatı kokladım

Kömbe beki.
Neyden yapılıyor.

Herşey süper.
Afiyet olsun.

Olsun canım.
Çocuk hasta olunca insanın tadı tuzu olmuyor.
Öğlun düzelsin.
Tekrar dönersin diyetine tam gaz.

Sarma sarmaya mı geliyor.
Gelmek için neden aramış canım.

Menü çok güzel, Akşam 7den sonra yememek de güzel ama neden su içmeyeceksin? Kan testi filan mı var?

Güzel bitmiş gün.
Süper bir menü olmuş
Menü ve spor çok iyi, bu pazar herkes çok dikkatli
Bunu de tebrik ediyorum, gündüz kahve bitter de nazarlık olmuş.

Ah canım yaa. Çok büyük bi savaştasın gerçekten ama sen kazanacaksın. Ha gayret

Böyle hassas bi döneminde bu tavır hiç olmamış. Bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar maalesef.

Ya ne kadar tuhaf üç günlük dünya rahatça geçinip gitmek varken böyle şeyler yaparak huzursuzluk yaratmak neden. Diyelim ki gerçekten oğlunu öyle gördü yapar iki kap yemek yedirir nedir yani bu kadar mesele edilecek şey. Aslında bu sana değil oğluna hakaret koca adam karnını doyurmayı başaramıyor demek. Bir annenin gözünde çocuğu hep çocuktur ama sonuçta beslenmeyi bilmediğini sanmak annelik duygularıyla alakalı olmasa gerek :)

Ben hiç sevemedim ya gerçi onunda çeşitleri var herhalde kimi börek gibi kimi kurabiye giibi.benim yediğim sert kurabiye gibiydi :)
Bayram kömbesi olabilir o.. ben onun hurmalısını çok severim ama bir sene yemesem de aklıma gelmez :)

Ya ne kadar saçma bir şey yaşamışsın ama sen. Tamam sağlıklı değil eşin belki haklı ama ne olmuş yani aşermişsin sonuçta. Senin yerinde olsam şimdi onlara kek falan yapmam içinde şeker ver sağlıksız derim çöpe atarım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…