Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes pazartesi tartısına bomba gibi hazırlanıyor sanki :) ben bu hafta regl olacağım, tuhaf bir artı görmemek için yarın ödem atıcı başlayacağım; Maydanoz, tarçın zencefil, limon ile.. uzun zamandır içmiyordum.

Kız kiloyu napacak de.
Kilo demek hastalık demek.
Zayıf en güzeli de.
Kilo alsa da aman dikkat et oğlum az ye kalpten gideceksin der.

Sağol hocam valla 1 hafta değil hepten alacağız galiba bir tane daha böyle hastalık bize çok ağır gelir 1 kg yı geçti çok hızlı kilo veriyor
Hayırlısı olsun canım ya.
Yaşı küçük zaten .
Bence de bu yıl değil de seneye büyümüş olur.
Vücut direnci daha güçlü olur.

Bi benim eşimin taktiği normalde de çok kilolu değil hele evlendigimizde siskaydi bildiğin sonra biraz göbeği çıktı ama erkek bünyesi işte azıcık ucundan biseyi azaltsa hopp 5 kilo veriyor. Bizim aramız biraz gergin bu da kendini acindirmak için verdi bi kaç kilo akli sıra kaynana oğlumu yemiş bitirmiş diyecek huzursuz mutsuz olan belli işte diyecek. Bu yaza kadar 68 kilo olup köye de gidip her soranada dertten eridim bittim demezsem benjm adim da hilal degil nahh buraya yaziyorum

Ya pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsak

Bizde acile gitmedik canim ama doktora hicbirsey yemedigini söyledim zaten iyice halsizlesmisti serum baglattirdi cocuk canlandi biraz. Eger gerek görürse sizin doktorda serum takar. Bende hafta sonu sevmiyorum acile gitmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…