- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.861
Herkes pazartesi tartısına bomba gibi hazırlanıyor sanki :) ben bu hafta regl olacağım, tuhaf bir artı görmemek için yarın ödem atıcı başlayacağım; Maydanoz, tarçın zencefil, limon ile.. uzun zamandır içmiyordum.Menü çok güzel, Akşam 7den sonra yememek de güzel ama neden su içmeyeceksin? Kan testi filan mı var?
Güzel bitmiş gün.
Süper bir menü olmuş
Menü ve spor çok iyi, bu pazar herkes çok dikkatli
Bunu de tebrik ediyorum, gündüz kahve bitter de nazarlık olmuş.
Kız kiloyu napacak de.Çok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni olduk
Hayırlısı olsun canım ya.Sağol hocam valla 1 hafta değil hepten alacağız galibabir tane daha böyle hastalık bize çok ağır gelir 1 kg yı geçti çok hızlı kilo veriyor
MerhabaMerhaba bende sizin takima katilmak istiyorumCherry Mom davet etti. Varmi bana da yeriniz
Hoşgeldin canım.Merhaba bende sizin takima katilmak istiyorumCherry Mom davet etti. Varmi bana da yeriniz
Hosbuldum teşekkür ederim iyi aksamlarMerhaba
Hoşgeldiniz aramıza..
Suan hayattan istedigim tek sey hazirana kadar bol bolll eksi gormek tartıda hosbuldum canımHoşgeldin canım.
İnşallah bol bol eksiler görürdün.
Kilon boyun nedir canımSuan hayattan istedigim tek sey hazirana kadar bol bolll eksi gormek tartıda hosbuldum canım
Merhaba boyum 1.70cm kilom da 105.3 kg sabah öyle geldim.Kilon boyun nedir canım
.
Bi benim eşimin taktiği normalde de çok kilolu değil hele evlendigimizde siskaydi bildiğin sonra biraz göbeği çıktı ama erkek bünyesi işte azıcık ucundan biseyi azaltsa hopp 5 kilo veriyor. Bizim aramız biraz gergin bu da kendini acindirmak için verdi bi kaç kilo akli sıra kaynana oğlumu yemiş bitirmiş diyecek huzursuz mutsuz olan belli işte diyecek. Bu yaza kadar 68 kilo olup köye de gidip her soranada dertten eridim bittim demezsem benjm adim da hilal degil nahh buraya yaziyorumYa ne kadar tuhaf üç günlük dünya rahatça geçinip gitmek varken böyle şeyler yaparak huzursuzluk yaratmak neden. Diyelim ki gerçekten oğlunu öyle gördü yapar iki kap yemek yedirir nedir yani bu kadar mesele edilecek şey. Aslında bu sana değil oğluna hakaret koca adam karnını doyurmayı başaramıyor demek. Bir annenin gözünde çocuğu hep çocuktur ama sonuçta beslenmeyi bilmediğini sanmak annelik duygularıyla alakalı olmasa gerek :)
Hoşgeldin olmaz mı yer baş tacisinMerhaba bende sizin takima katilmak istiyorumCherry Mom davet etti. Varmi bana da yeriniz
Oğlunu aldığım zamanki hallerini unuttu herşeyi pişiriyoruz yesin zıkkım yiyesiceKız kiloyu napacak de.
Kilo demek hastalık demek.
Zayıf en güzeli de.
Kilo alsa da aman dikkat et oğlum az ye kalpten gideceksin der.
Ayy çok teşekkür ederim mahcup oldum guzel sözünüze karşıHoşgeldin olmaz mı yer baş tacisin
Evet huy edinmiş kendine bi çok konuda böyle malesef görüşürken işkence çektiğim nadir insanlardanPesss. Dedikodusunu yaptığın kötülediğin insanla aynı şeyi yapmışsın ya işte.
HoşgeldinAyy çok teşekkür ederim mahcup oldum guzel sözünüze karşı
Hosbuldum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahHoşgeldin
Ya pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsak
Amiin inşallahHosbuldum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?