- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.881
Menü çok güzel, Akşam 7den sonra yememek de güzel ama neden su içmeyeceksin? Kan testi filan mı var?
Güzel bitmiş gün.
Süper bir menü olmuş
Menü ve spor çok iyi, bu pazar herkes çok dikkatli
Bunu de tebrik ediyorum, gündüz kahve bitter de nazarlık olmuş.
Merhaba hoşgeldin canım :) hep birlikte üstümüzde ki yükleri atacağız inşMerhaba bende sizin takima katilmak istiyorumCherry Mom davet etti. Varmi bana da yeriniz
Ay yok daha neler iç suyunu sen hastasın birdeeYok kuzum sabah tarti varya
Evet çocukla işkenceden başka bişey olmuyor vallaBizde acile gitmedik canim ama doktora hicbirsey yemedigini söyledim zaten iyice halsizlesmisti serum baglattirdi cocuk canlandi biraz. Eger gerek görürse sizin doktorda serum takar. Bende hafta sonu sevmiyorum acile gitmeyi
İsmim çiğdem Eskişehir de yaşıyorum evliyim 2.5 yaşında oğlum var. Özel firmada planlama departmanında çalışıyorum. Sigarayı bırakayım derken kilo cook almaya başladım bugun tartildim 105.3 geldim hedefim 80 doğum günümde hedef kiloma varsam ne mutlu tam tamına 5 ayım var.5 haziranda 80 kiloyu görmek istiyorum 25 kilo buyuk bir hedef ama bir zamanlar 125 kg dum basarabilirim diye düşünüyorum yardimlarinizla... Etim kemiğim sizin olsun canıma okuyabilirsinizMerhaba hoşgeldin canım :) hep birlikte üstümüzde ki yükleri atacağız inş
Biraz kendinden bahsedebilirsen seviniriz :) başlangıç kilon hedef kilon nedir
Birde 1. Sayfadaki kurallarımız okuyup okudum kabul ediyorum diye döner misin :))
Hoşgeldin Çiğdem tekrardan :) Esra bende çok memnun oldum.motivasyonun ve enerjin çok hoşİsmim çiğdem Eskişehir de yaşıyorum evliyim 2.5 yaşında oğlum var. Özel firmada planlama departmanında çalışıyorum. Sigarayı bırakayım derken kilo cook almaya başladım bugun tartildim 105.3 geldim hedefim 80 doğum günümde hedef kiloma varsam ne mutlu tam tamına 5 ayım var.5 haziranda 80 kiloyu görmek istiyorum 25 kilo buyuk bir hedef ama bir zamanlar 125 kg dum basarabilirim diye düşünüyorum yardimlarinizla... Etim kemiğim sizin olsun canıma okuyabilirsiniz
İstikrarına hayranımNe kadar takıntılı bir insan olduğumu bilirsiniz. Dün 5 bin atlayacağım dedim 2 bin atladım ya kuduruyordum. Dışarı çıkmıştım eve gelir gelmez atlamaya başladım :) 1550 deyim devam ediyorum :)
Ben 103 kg ile ekimde başladım.Merhaba boyum 1.70cm kilom da 105.3 kg sabah öyle geldim.
Verirsin canım ilk başlandığında daha hızlı kilo veriliyor. Inşallah her şey gönlünce olur. Etinde senin olsun kemiğinde biz yağlarını istiyoruzİsmim çiğdem Eskişehir de yaşıyorum evliyim 2.5 yaşında oğlum var. Özel firmada planlama departmanında çalışıyorum. Sigarayı bırakayım derken kilo cook almaya başladım bugun tartildim 105.3 geldim hedefim 80 doğum günümde hedef kiloma varsam ne mutlu tam tamına 5 ayım var.5 haziranda 80 kiloyu görmek istiyorum 25 kilo buyuk bir hedef ama bir zamanlar 125 kg dum basarabilirim diye düşünüyorum yardimlarinizla... Etim kemiğim sizin olsun canıma okuyabilirsiniz
Maşallah.Ne kadar takıntılı bir insan olduğumu bilirsiniz. Dün 5 bin atlayacağım dedim 2 bin atladım ya kuduruyordum. Dışarı çıkmıştım eve gelir gelmez atlamaya başladım :) 1550 deyim devam ediyorum :)
Ne güzel üyeler geliyor değil mi istekli ve kararlıMerhabalar kuralları okudum ve sonunaa kadar kabuk ediyorum
Günde 100 200 bence zarar vermeyebilir hocam yavaştan bir dene istersenMaşallah.
Senin azimden azıcık da bana.
Ben de ipe başlıyacağım ama tırsıyorum.
Kilom çok ya dizler zarar görür mü diye.
Hahaj değil mi kastan kilo gider mider mazallahVerirsin canım ilk başlandığında daha hızlı kilo veriliyor. Inşallah her şey gönlünce olur. Etinde senin olsun kemiğinde biz yağlarını istiyoruz
Ondan geri geldim zati :) kendi kendime sadece kilo aldım hehehe bakalım kismet yarından itibaren başlıyor o zaman deneme sürem degilmiHoşgeldin Çiğdem tekrardan :) Esra bende çok memnun oldum.motivasyonun ve enerjin çok hoşeminim bizim senden senin bizden faydalanacağın çok şeyler olacak zaten eskiden de takımlarda yer almışsın biliyorsun herşeyi, burası kesinlikle güzel katkı sağlıyor insana ❤
Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin evet bilirim kk yi cok güzel kilo verdiriyor destek olan insanlar burda köstek olanlar disarida çünküBen 103 kg ile ekimde başladım.
Şimdi 91.4 kg mım.
Sabırlı olunca gidiyor.
O yüzden burası çokiyi.
Ben ekimde diyetisyenle başladım.
Ama kadım sonu diyetisyene sıkıldım.
Ve 5. Takıma başladım.
Burası beni daha motive ediyor.
Kızlar sağolsun çok cana yakınlar.
Spor listeleri insanı gaza getitiyor.
Tek başıma olsaydım çoktan bırakmıştım.
Aynen öyle. Bazen ben kv ye gittiğimizde kendimi hiç çocuk olmamışım dünyaya yetişkin gelmişim gibi hissediyorum. Sanki benim annem babam yokmuş gibi. Öyle bi abartıyorki evlatlarını sevmeyi. Sanki ben hiç öyle sevilmemişim. İlk evlendiğimde beni çok yabancı hissettirdi bu tavırlarıyla. Ben buraya ait değilim çok dedim. Bu nedir ya. Bu kadar abartılmazki..Ya ne kadar tuhaf üç günlük dünya rahatça geçinip gitmek varken böyle şeyler yaparak huzursuzluk yaratmak neden. Diyelim ki gerçekten oğlunu öyle gördü yapar iki kap yemek yedirir nedir yani bu kadar mesele edilecek şey. Aslında bu sana değil oğluna hakaret koca adam karnını doyurmayı başaramıyor demek. Bir annenin gözünde çocuğu hep çocuktur ama sonuçta beslenmeyi bilmediğini sanmak annelik duygularıyla alakalı olmasa gerek :)
Evet canımOndan geri geldim zati :) kendi kendime sadece kilo aldım hehehe bakalım kismet yarından itibaren başlıyor o zaman deneme sürem degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?