- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.801
Ya inşallah sabaha toparlar da gerek kalmaz. Çok kusuyosa gidin ama bence de sıvı kaybetmesin yavrucukYa pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsak
Çok sağol aynen ama işte öyle halsiz yatınca ille boğazındn bişey geçsin istiyorumkuzum ya kiyamam cani istediginde yer dicem cocuklarda zorla yedirilmiyo hiçbirşey birde biz dahi buyukler olarak hasta olduk mu bir bardak su bile icmek istemiyoruz hele ki simdi cocuk bunyesi daha farkli sabirli olun acil şifalar dilerim
Yok dün akşam 1 kere kustu canım su içiyor şükürYa inşallah sabaha toparlar da gerek kalmaz. Çok kusuyosa gidin ama bence de sıvı kaybetmesin yavrucuk
İyi bari o zamanYok dün akşam 1 kere kustu canım su içiyor şükür
Geçmiş olsun canım dinlenmek en iyisi böyle zamanlarda ama suyunu ihmal etme şimdi içmeye başla..İyi akşamlaaar
Sabah
Omlet
1 dilim peynir
2 ceviz
1 elma
öğlen
5yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt
akşam
2 yk pilav
3yk bezelye
1 kase yoğurt
su bugün çok içemedim, yürüyüşte yapamadım ağrım vardı halsizdim
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım dinlenmek en iyisi böyle zamanlarda ama suyunu ihmal etme şimdi içmeye başla..
Bir şey yememişsin ki güzelim. Hastalık seni zorluyor haklısın, umarım bir an önce Emre toparlanır da sen de kendi düzenine dönersin.Menüm
Hiç diyete uygun değil biliyorum ama dağıldım hastalktan yine
Sabah 1 kase nesfit mısır gevreği
İkindi gbii fırında mantar ve zeytinyağlı brokoli
Ara 1 mandalina
Yatarkende yoğurt karışımı yerim
Çayla leblebi olabilir
Ay saçma sapan menü
Spor yine yok
Ne kadar kalacak peki? Kaç gün sporsuzsun..Ve güzel haber imdat kayınvalidem geliyor
Okuldan alacağım sanırım ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım seneye bağışıklığı daha kuvvetli olur belkiBir şey yememişsin ki güzelim. Hastalık seni zorluyor haklısın, umarım bir an önce Emre toparlanır da sen de kendi düzenine dönersin.
1hafta yaa offff sinir edecek beni yine Allah'ımNe kadar kalacak peki? Kaç gün sporsuzsun..
Ben de şu kalori hesabını hiç beceremedim. Daha doğrusu yemeğin içine koyduğum herşeyin kalorisi i ayrı ayrı ölçüp biçmektense hiç yemem onubenimde cok arastirdigim cesit cesit yontemler var ama ben bir listeye tek duze beslenmeye ya da saatli yemeye kendime uyduramiyorum...
benim en cok yapabildigim kalori hesabi ve birde aksam 6 olur 7 olur 8 olur saatleri yemeyi kesmek....
kilo vermek matematik işi candaslarim
Al benden de o kadar sıkıntıya gelememBen de şu kalori hesabını hiç beceremedim. Daha doğrusu yemeğin içine koyduğum herşeyin kalorisi i ayrı ayrı ölçüp biçmektense hiç yemem onu. Çok sıkıcı bişey bence
Ayy hiç sevmem böyle şeyleri hesabını yapcaksan verme yani1hafta yaa offff sinir edecek beni yine Allah'ım
Dün telefonda soruyormuş verdiğim yapraklar noldu misafirden misafire demiş eşimde aaaa niye yapmıyor Esra demiişdedim ben rejimdeyim emre ağzına sokmaz sen hafta sonu bile eve akşam geliyorsun kime yapacak bu kız demedin mi dedim ayyhhhh şimdi sarsın dursun oğluna. Ayıp değil mi ya sarma yapmıyor mu Esra diye sormk tövbe tövbe sanane
İnşallaj canım ip aldım kendime bu gün de her gün 1000 atlayacağımYürüyüş çok iyi bu hafta senden bol bol yürüyüş bekliyorum canım güzel bir eksi yakalayalım cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?