Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsak
Ya inşallah sabaha toparlar da gerek kalmaz. Çok kusuyosa gidin ama bence de sıvı kaybetmesin yavrucuk

kuzum ya kiyamam cani istediginde yer dicem cocuklarda zorla yedirilmiyo hiçbirşey birde biz dahi buyukler olarak hasta olduk mu bir bardak su bile icmek istemiyoruz hele ki simdi cocuk bunyesi daha farkli sabirli olun acil şifalar dilerim
Çok sağol aynen ama işte öyle halsiz yatınca ille boğazındn bişey geçsin istiyorum

bende yazayim günü mu bizim memelekette kömbe derler sabah kahvaltiya yaptim
1 tane yedim yanında tadımlık denecek kadar iki zeytin bir lokma peynir bol yeşillik ardindan 1 tane daha yedim
ara ogun bir yarim kase yogurt yedim
aksamda bir kase mercimek corba 1 tane kömbe yine yarim kase yogurt yedim
günü kapattım insallah

Bugünkü menüm

sabah ; 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık turp kırmızı biber maydanoz

öğlen ; 2 kepçe kuru fasülye

ara; yarım turp

akşam ;120 gr fırında balık, 1 küçük fırın patates, mor lahana+havuç salatası ( patates yemeyebilirim kararsızım)

-3 lt su
-10 bin adım 1000 ip atladım ama yatana kadar 2000 yapacağım Cherry Mom ilerleyen saatlerde yazarım sana :)

Geçmiş olsun canım dinlenmek en iyisi böyle zamanlarda ama suyunu ihmal etme şimdi içmeye başla..

Bir şey yememişsin ki güzelim. Hastalık seni zorluyor haklısın, umarım bir an önce Emre toparlanır da sen de kendi düzenine dönersin.

Ne kadar kalacak peki? Kaç gün sporsuzsun..
1hafta yaa offff sinir edecek beni yine Allah'ım
Dün telefonda soruyormuş verdiğim yapraklar noldu misafirden misafire demiş eşimde aaaa niye yapmıyor Esra demiiş dedim ben rejimdeyim emre ağzına sokmaz sen hafta sonu bile eve akşam geliyorsun kime yapacak bu kız demedin mi dedim ayyhhhh şimdi sarsın dursun oğluna. Ayıp değil mi ya sarma yapmıyor mu Esra diye sormk tövbe tövbe sanane

Ben de şu kalori hesabını hiç beceremedim. Daha doğrusu yemeğin içine koyduğum herşeyin kalorisi i ayrı ayrı ölçüp biçmektense hiç yemem onu . Çok sıkıcı bişey bence

Ayy hiç sevmem böyle şeyleri hesabını yapcaksan verme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…