Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah kuzum hem emre hasta hem kv bu hafta seni epey zorlayacaklar sanırım. Allah kolaylıklar versin
Emre'yi kreşten alsan da seneye aynı şeyler olacak canım. 5, 5 yaşında olmasına rağmen sürekli hastalanıyor Cemre. Bu dönemi bu şekilde atlatacaklar. Grip Aşısı bile olduğumuzda küçük dozda o virüsü vücuda zerk ediyorlar ki bağışıklık kazanalım diye.

Sabah: marul, 5 dilim hinde füme, 100 gr çökelek, 1 avuç ceviz, kahve, 1 paket yulaflı içecek
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, az tereyağ, 1 mandalina, 2 hurma, 1 paket probiyotik içecek
Akşam: 120 gr çökelek, yarım avokado, 2 hurma

Su: 2litre
Spor: 45 dk leslie Cherry Mom

Bugün regl olunca çok yemeyi frenlemek için proteine yüklendim. Yine de yediklerimin kalori hesabini yaptim 1200 küsür çıktı. 70 gr protein olmuş ama karb da çok.

Bu hurma yoğurt detoksunda hiç protein ve yağ yok kas kaybettiriyor olmasın?

Ayy hiç sevmem böyle şeyleri hesabını yapcaksan verme yani
Al benden de o kadar. Benim kv. de hep ufak tefek şeyler getiriyor ve sürekli kullanıyor muyum diye bir merak kontrol açıktan olmasa da. Ben de böyle şeyleri hiç sevmem kullanacaksam da kullanasım gelmiyor.. bir de çocuğa getirilen kıyafetlerin hesabı çok oluyor, benim aldığımı giydirsinler diye. Ne zaman onun getirdiği birsey çocuğun üstünde olsa aşırı sevinç gösterisi yapıyor ki hep onunkiler giydirilsin vb.

O kıyafet olayına hepten ayar oluyorum. Sen beğenmişsin de ben beğenmedim ve giydirmek istemiyorum belki Benim de bi tanıdığım var biz onun çocuğuna bişey aldığımızda mutlaka değiştirir bak bunla değiştirdim diye de gösterir. Ama kendisi başkasına aldığında benim aldığım şeyleri giydirmiyo değiştiriyo diye dedikodusunu yapar insanları anlamak epey zor böyle konularda

Şimdi hesapladım 3er 20gr hurma ve 1 kase yoğurtla yapılınca 150 gr şeker, 42 gr protein harcanıyor. Protein fena değil şeker fazla ama açıklaması şuymuş: hurma yağ asitlerini hareketlendirip metabolizmayı hizlandiriyormus bir de lif kaynağı tabi.

Detoks olan kısa süre sadece yapılır ama normal diyette dengeli sekilde yenirse diyete faydali ve şeker krizleri için ise yarar gibi görünüyor.

Toplamda 2000 atladım Cherry Mom hemen yemek üstü pek hoş olmadı ama aradan çıksın istedim :)
Akşam öğünündeki patatesi de yemedim..

Sen takılma böyle şeylere yapmak isteyen gelince yapar dediğin gibi :)

Ben de şu kalori hesabını hiç beceremedim. Daha doğrusu yemeğin içine koyduğum herşeyin kalorisi i ayrı ayrı ölçüp biçmektense hiç yemem onu . Çok sıkıcı bişey bence
Ben diyetkolikten bakıyorum.. ortalama bir şey buluyorum kaçamaksa o kadar spor yapıyorum :) onun haricinde bakmıyorum..

O ona ben hastayım hamileyken aşermiştim. Çok güzel tadı

Kaçamaklar var ama misagirle iyi spor yapmışdın canım. Süper.

Sporlar çok güzel ama anca yediklerini götürecek be canım ye afiyet olsun lafım yok ama cuma günü eksi gelemezsen o kadar spor yapıyorum neden az gidiyor diye ümitsizliğe kapılma diye söylüyorum
Çok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni olduk

( haklısın ne diyim tamda zamanında gelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…