- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.821
Ah kuzum hem emre hasta hem kv bu hafta seni epey zorlayacaklar sanırım. Allah kolaylıklar versin1hafta yaa offff sinir edecek beni yine Allah'ım
Dün telefonda soruyormuş verdiğim yapraklar noldu misafirden misafire demiş eşimde aaaa niye yapmıyor Esra demiişdedim ben rejimdeyim emre ağzına sokmaz sen hafta sonu bile eve akşam geliyorsun kime yapacak bu kız demedin mi dedim ayyhhhh şimdi sarsın dursun oğluna. Ayıp değil mi ya sarma yapmıyor mu Esra diye sormk tövbe tövbe sanane
Al benden de o kadar. Benim kv. de hep ufak tefek şeyler getiriyor ve sürekli kullanıyor muyum diye bir merak kontrol açıktan olmasa da. Ben de böyle şeyleri hiç sevmem kullanacaksam da kullanasım gelmiyor.. bir de çocuğa getirilen kıyafetlerin hesabı çok oluyor, benim aldığımı giydirsinler diye. Ne zaman onun getirdiği birsey çocuğun üstünde olsa aşırı sevinç gösterisi yapıyor ki hep onunkiler giydirilsin vb.Ayy hiç sevmem böyle şeyleri hesabını yapcaksan verme yani
O kıyafet olayına hepten ayar oluyorum. Sen beğenmişsin de ben beğenmedim ve giydirmek istemiyorum belkiAl benden de o kadar. Benim kv. de hep ufak tefek şeyler getiriyor ve sürekli kullanıyor muyum diye bir merak kontrol açıktan olmasa da. Ben de böyle şeyleri hiç sevmem kullanacaksam da kullanasım gelmiyor.. bir de çocuğa getirilen kıyafetlerin hesabı çok oluyor, benim aldığımı giydirsinler diye. Ne zaman onun getirdiği birsey çocuğun üstünde olsa aşırı sevinç gösterisi yapıyor ki hep onunkiler giydirilsin vb.
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
Toplamda 2000 atladımBugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık turp kırmızı biber maydanoz
öğlen ; 2 kepçe kuru fasülye
ara; yarım turp
akşam ;120 gr fırında balık, 1 küçük fırın patates, mor lahana+havuç salatası ( patates yemeyebilirim kararsızım)
-3 lt su
-10 bin adım 1000 ip atladım ama yatana kadar 2000 yapacağımCherry Mom ilerleyen saatlerde yazarım sana :)
Sen takılma böyle şeylere yapmak isteyen gelince yapar dediğin gibi :)1hafta yaa offff sinir edecek beni yine Allah'ım
Dün telefonda soruyormuş verdiğim yapraklar noldu misafirden misafire demiş eşimde aaaa niye yapmıyor Esra demiişdedim ben rejimdeyim emre ağzına sokmaz sen hafta sonu bile eve akşam geliyorsun kime yapacak bu kız demedin mi dedim ayyhhhh şimdi sarsın dursun oğluna. Ayıp değil mi ya sarma yapmıyor mu Esra diye sormk tövbe tövbe sanane
Şimdi iyi canım çok şükür.Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu kızın ?
Ben diyetkolikten bakıyorum.. ortalama bir şey buluyorum kaçamaksa o kadar spor yapıyorum :) onun haricinde bakmıyorum..Ben de şu kalori hesabını hiç beceremedim. Daha doğrusu yemeğin içine koyduğum herşeyin kalorisi i ayrı ayrı ölçüp biçmektense hiç yemem onu. Çok sıkıcı bişey bence
Çok faydasını göreceğine inanıyorum canım. Kolay gelsin şimdiden.İnşallaj canım ip aldım kendime bu gün de her gün 1000 atlayacağım
O ona ben hastayım hamileyken aşermiştim. Çok güzel tadıbende yazayim günü mu bizim memelekette kömbe derler sabah kahvaltiya yaptim
1 tane yedim yanında tadımlık denecek kadar iki zeytin bir lokma peynir bol yeşillik ardindan 1 tane daha yedim
ara ogun bir yarim kase yogurt yedim
aksamda bir kase mercimek corba 1 tane kömbe yine yarim kase yogurt yedim
günü kapattım insallah
Kaçamaklar var ama misagirle iyi spor yapmışdın canım. Süper.Iyi aksamlar menü konusunda sıkıntılıyım bu aralar kendi yiyeceklerimi yapamıyorumyine de paylaşayım
Kahvaltı
1 simit
1 parca omlet
2 çay kaşığı çilek reçeli
Ara
Yarım yeşil elma
Ara
Bi avuç kadar kuru uzum ve kayısı çekirdeği
1 küçük kurabiye
Akşam
5 yk barbunya
3 yk pilav
Bi dekıymalı börek
3 lt su
40 dk pilates yatarken yapacağım ama kesin yaparım
900 ip kaçak köçek fırsat bulduğum her noktada atladım
20 dk bölgesel egzersiz
2540 adım bunu da yazayım da 1 puan 1puandir lazım olur
güzeldir tadi evetO ona ben hastayım hamileyken aşermiştim. Çok güzel tadı
Çok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni oldukSporlar çok güzel ama anca yediklerini götürecek be canım ye afiyet olsun lafım yok ama cuma günü eksi gelemezsen o kadar spor yapıyorum neden az gidiyor diye ümitsizliğe kapılma diye söylüyorum
Çok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni olduk
Ben hiç sevemedim ya gerçi onunda çeşitleri var herhalde kimi börek gibi kimi kurabiye giibi.benim yediğim sert kurabiye gibiydi :)O ona ben hastayım hamileyken aşermiştim. Çok güzel tadı
Ay nasıl mutlu oldum aman çok zorlama ayakkabı ile atla 1 ayı geçti sakatım o yüzdenİnşallaj canım ip aldım kendime bu gün de her gün 1000 atlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?