- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.901
Amannn onlari hemen alin zaten hepinize yeter malum 25 kilo heheheheVerirsin canım ilk başlandığında daha hızlı kilo veriliyor. Inşallah her şey gönlünce olur. Etinde senin olsun kemiğinde biz yağlarını istiyoruz
Ay yok daha neler iç suyunu sen hastasın birdee
Yeni arkadaşlar burayı nazi kampı sanacak
Bende eriyene kadar salmayin beni bir yere de kurtulalım çok istiyorum artık zayıf olmayıEvet canım
Bende gidip kürkçü dükkanına geri dönenlerdenim bu son olacak inş
Ne güzel üyeler geliyor değil mi istekli ve kararlı
Sende hoşgeldin canım aramıza :) biraz kendinden bahseder misin
HoşgeldinMerhabalar kuralları okudum ve sonunaa kadar kabuk ediyorum
Merak etme ortadan kaybolursan ben dürterimBende eriyene kadar salmayin beni bir yere de kurtulalım çok istiyorum artık zayıf olmayı
Ben Karatay diyeti yapiyorum. O bende iyi sonuç veriyor bakalım sabah basliycam Rabb'im utandırmasınMerak etme ortadan kaybolursan ben dürterim
Hoş buldukkkHoşgeldin
Sende hoşgeldin bende yeni geldim birligimeHoş buldukkk
Hiç acımıyor canım sinek ısırığı gibi anca hissedersin ama artık hamileyken yapılmaz herhalde :)
Ben sadece cips aşermiştim tuzlu baharatlı çok istemiştim eşim söylene söylene aldı hani şu avuç kadar olan en küçük boylar var ya ondan almış 1 küçük kase anca çıktı ben daha bir lokma almadan Neee onun hepsini mi yiyeceksin dedi kızdım çöpe attım sonra kapağı geri açtım baharatı kokladım
Hoşgeldin boyumuz aynı kilolarımız yakın ben de hala deneme sürecindeyim kapışırız inşallahMerhaba boyum 1.70cm kilom da 105.3 kg sabah öyle geldim.
Maşallah sana ip atlayanlara imreniyorum. Dizimde bir ortopedik sorun çıktı ben atlayamam sanırım ondan kilo vermek zorundayım zatenNe kadar takıntılı bir insan olduğumu bilirsiniz. Dün 5 bin atlayacağım dedim 2 bin atladım ya kuduruyordum. Dışarı çıkmıştım eve gelir gelmez atlamaya başladım :) 1550 deyim devam ediyorum :)
Hoşgeldin aramıza hep birlikte veririzMerhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Aslında çok Azimli biriyim ama birkaç kere diyete başladım bıraktım Diyetisyene gittim yapamadım daha doğrusu olmadı.
Boyum 1.63 şu an yeni tartıldım sabah 88 kiloydum. Kızımla beraber bir gösteri merkezine gittik ve ben koltuğa oturduğumda dar geldi ve bugün Yaşadığım bir olaydı o kadar üzüldüm ki Tamam dedim artık bu sefer Çok kararlıyım ve başaracağım insanlar anlattığında işte bir yerde tak etti kendime geldim dediklerini de çok inandırıcı gelmiyordu Ama gerçekten öyleymiş bugün yaşadığım olay beni o kadar üzdü ki
Hoşgeldin canımMerhaba bende sizin takima katilmak istiyorumCherry Mom davet etti. Varmi bana da yeriniz
Ay yok daha neler iç suyunu sen hastasın birdee
Yeni arkadaşlar burayı nazi kampı sanacak
SüpersinNe kadar takıntılı bir insan olduğumu bilirsiniz. Dün 5 bin atlayacağım dedim 2 bin atladım ya kuduruyordum. Dışarı çıkmıştım eve gelir gelmez atlamaya başladım :) 1550 deyim devam ediyorum :)
Hoşgeldin canımMerhabalar kuralları okudum ve sonunaa kadar kabuk ediyorum
Hos geldiniz, keyifli kilo vermeler.Merhaba boyum 1.70cm kilom da 105.3 kg sabah öyle geldim.
Siz de hoşgeldiniz, sonunda bir adım atmanızı sağlamış ama böyle şeyler insanı üzüyor maalesef ama bu negatif enerjiyi olumlu birşeye dönüştürmek en doğrusu olur. O anı hatırlayarak diyet direğinde zorlukları aşabilirsinizMerhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Aslında çok Azimli biriyim ama birkaç kere diyete başladım bıraktım Diyetisyene gittim yapamadım daha doğrusu olmadı.
Boyum 1.63 şu an yeni tartıldım sabah 88 kiloydum. Kızımla beraber bir gösteri merkezine gittik ve ben koltuğa oturduğumda dar geldi ve bugün Yaşadığım bir olaydı o kadar üzüldüm ki Tamam dedim artık bu sefer Çok kararlıyım ve başaracağım insanlar anlattığında işte bir yerde tak etti kendime geldim dediklerini de çok inandırıcı gelmiyordu Ama gerçekten öyleymiş bugün yaşadığım olay beni o kadar üzdü ki
Diğerleri 500+500+1000 olduğu için çekmemiştim ama 3000 atlayınca çekeyim dedim :)Ne kadar takıntılı bir insan olduğumu bilirsiniz. Dün 5 bin atlayacağım dedim 2 bin atladım ya kuduruyordum. Dışarı çıkmıştım eve gelir gelmez atlamaya başladım :) 1550 deyim devam ediyorum :)
Bu takıntıyı genlerimle ailemden alıyorum bence. Tüm aile; babam,amcamlar kuzenlerim, herkesin takıntıları başka ama bir takıldık mı fenayız.. Hepimizde bu takıntı bazen avantaja dönüyor ama güzel olan kısmı bu :)İstikrarına hayranım
Hoşgeldin canım. Benimle aynı özellikler taşıyorsun. Benim de aynı yaşlarda iki kızım var boylarımız aynı kilolarımız aynı 88-90 arası gidip geliyorum ben de. Yaşadığın o olay hedefe giderken seni kamçılayacak hedeften şaşmayacaksın. Geçen sene ben de ilk diyete başlama hikayem de buna benzerdi. Kızlarımı parka götürmüştüm. Kadının biri hamile misin diye sormuştu. O olay beni öyle bi kamçılamıştıki 4 ayda 15 kilo vermiştim. Azimle mücadele edicez ve başarıcazMerhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Afiyet olsun canım menü gayet iyi spor da var su da güzel.. daha ne olsun :)Pazar menü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 kase domates suyu
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 14.30
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase domates suyu
Akşam 18.30
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
2.5 litre su
30 leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?