- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.921
İyi fikir ayrıca intikam soğuk yenen yemektir :) yazın bunu yapabilirsin bence de.Bi benim eşimin taktiği normalde de çok kilolu değil hele evlendigimizde siskaydi bildiğin sonra biraz göbeği çıktı ama erkek bünyesi işte azıcık ucundan biseyi azaltsa hopp 5 kilo veriyor. Bizim aramız biraz gergin bu da kendini acindirmak için verdi bi kaç kilo akli sıra kaynana oğlumu yemiş bitirmiş diyecek huzursuz mutsuz olan belli işte diyecek. Bu yaza kadar 68 kilo olup köye de gidip her soranada dertten eridim bittim demezsem benjm adim da hilal degil nahh buraya yaziyorum
Bence gayet makul bir hedef.. düzenli beslenip spor yapınca neden olmasın?ilk başlarda hızlı gidecektir zaten. Daha önce 20 kg vermişsin şimdi de 25 vereceksin. Yürüdüğün yolu biraz daha ileri taşınacaksın sadece.İsmim çiğdem Eskişehir de yaşıyorum evliyim 2.5 yaşında oğlum var. Özel firmada planlama departmanında çalışıyorum. Sigarayı bırakayım derken kilo cook almaya başladım bugun tartildim 105.3 geldim hedefim 80 doğum günümde hedef kiloma varsam ne mutlu tam tamına 5 ayım var.5 haziranda 80 kiloyu görmek istiyorum 25 kilo buyuk bir hedef ama bir zamanlar 125 kg dum basarabilirim diye düşünüyorum yardimlarinizla... Etim kemiğim sizin olsun canıma okuyabilirsiniz
MerhabaMerhabalar kuralları okudum ve sonunaa kadar kabuk ediyorum
Kesinlikle dizlere bileklere yük bindiği için dikkatli olmalısın. Azar azar atlayarak başlamalısın. Ağrı sızı yoksa zamanla arttırırsın canım.Maşallah.
Senin azimden azıcık da bana.
Ben de ipe başlıyacağım ama tırsıyorum.
Kilom çok ya dizler zarar görür mü diye.
Memnun oldum Ayşe :) Allah bağışlasın yavrularını 2 küçük çocukla çok hareketli yaşam olmaması normal tüm enerji onlara gidiyor çünkü :)Merhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Aslında çok Azimli biriyim ama birkaç kere diyete başladım bıraktım Diyetisyene gittim yapamadım daha doğrusu olmadı.
Boyum 1.63 şu an yeni tartıldım sabah 88 kiloydum. Kızımla beraber bir gösteri merkezine gittik ve ben koltuğa oturduğumda dar geldi ve bugün Yaşadığım bir olaydı o kadar üzüldüm ki Tamam dedim artık bu sefer Çok kararlıyım ve başaracağım insanlar anlattığında işte bir yerde tak etti kendime geldim dediklerini de çok inandırıcı gelmiyordu Ama gerçekten öyleymiş bugün yaşadığım olay beni o kadar üzdü ki
Okurken bende aynı kardelelen gibi dedim :) benziyorsunuz :)Hoşgeldin canım. Benimle aynı özellikler taşıyorsun. Benim de aynı yaşlarda iki kızım var boylarımız aynı kilolarımız aynı 88-90 arası gidip geliyorum ben de. Yaşadığın o olay hedefe giderken seni kamçılayacak hedeften şaşmayacaksın. Geçen sene ben de ilk diyete başlama hikayem de buna benzerdi. Kızlarımı parka götürmüştüm. Kadının biri hamile misin diye sormuştu. O olay beni öyle bi kamçılamıştıki 4 ayda 15 kilo vermiştim. Azimle mücadele edicez ve başarıcaz
Ya yazdıklarını okurken aklıma küçükken annem babam babaannem ve benim aramızda geçen bir olay geldi.Aynen öyle. Bazen ben kv ye gittiğimizde kendimi hiç çocuk olmamışım dünyaya yetişkin gelmişim gibi hissediyorum. Sanki benim annem babam yokmuş gibi. Öyle bi abartıyorki evlatlarını sevmeyi. Sanki ben hiç öyle sevilmemişim. İlk evlendiğimde beni çok yabancı hissettirdi bu tavırlarıyla. Ben buraya ait değilim çok dedim. Bu nedir ya. Bu kadar abartılmazki..
İşte bu şekilde yabancılar topluluğuyla 2 sene yaşadım. Ev aldık onlardan ayrıldık. Bana söylediği şey neydi biliyor musunuz. Oğluma iş yaptırma. Erkek çocukları böyle yetiştirilmemeli bence. Hayat müşterek.
SüpersinBi benim eşimin taktiği normalde de çok kilolu değil hele evlendigimizde siskaydi bildiğin sonra biraz göbeği çıktı ama erkek bünyesi işte azıcık ucundan biseyi azaltsa hopp 5 kilo veriyor. Bizim aramız biraz gergin bu da kendini acindirmak için verdi bi kaç kilo akli sıra kaynana oğlumu yemiş bitirmiş diyecek huzursuz mutsuz olan belli işte diyecek. Bu yaza kadar 68 kilo olup köye de gidip her soranada dertten eridim bittim demezsem benjm adim da hilal degil nahh buraya yaziyorum
Ben de ben de :)Evet canım
Bende gidip kürkçü dükkanına geri dönenlerdenim bu son olacak inş
Oğlum olduğu için bunu kendime görev edindim inş öylede yetiştireceğim. Temizlik yapan yemek yapmayı bilen kadınlara karşı kibar ... İnş biraz birşeyler aktarabilirim.iş anada başlıyor küçükken nasıl yetiştirilirse kafa yapısı öyle gidiyorAynen öyle. Bazen ben kv ye gittiğimizde kendimi hiç çocuk olmamışım dünyaya yetişkin gelmişim gibi hissediyorum. Sanki benim annem babam yokmuş gibi. Öyle bi abartıyorki evlatlarını sevmeyi. Sanki ben hiç öyle sevilmemişim. İlk evlendiğimde beni çok yabancı hissettirdi bu tavırlarıyla. Ben buraya ait değilim çok dedim. Bu nedir ya. Bu kadar abartılmazki..
İşte bu şekilde yabancılar topluluğuyla 2 sene yaşadım. Ev aldık onlardan ayrıldık. Bana söylediği şey neydi biliyor musunuz. Oğluma iş yaptırma. Erkek çocukları böyle yetiştirilmemeli bence. Hayat müşterek.
MerhabaMerhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Aslında çok Azimli biriyim ama birkaç kere diyete başladım bıraktım Diyetisyene gittim yapamadım daha doğrusu olmadı.
Boyum 1.63 şu an yeni tartıldım sabah 88 kiloydum. Kızımla beraber bir gösteri merkezine gittik ve ben koltuğa oturduğumda dar geldi ve bugün Yaşadığım bir olaydı o kadar üzüldüm ki Tamam dedim artık bu sefer Çok kararlıyım ve başaracağım insanlar anlattığında işte bir yerde tak etti kendime geldim dediklerini de çok inandırıcı gelmiyordu Ama gerçekten öyleymiş bugün yaşadığım olay beni o kadar üzdü ki
Sagol canimTebrikler canım beraber kesinlikle daha güçlü oluyoruz ama yine de her şey sende bitiyor. Son aylarda süründün ama bence kendini toparlayıp devam ettiğinde liste baskısı olmayacağı için kolayca kırılacak bu direnç kilosu..
Bir arkadaşım evlenecekti. Kaynanası ben oğlumu hayatı paylaşacak sorumluluk alacak şekilde yetiştirdim evlenip gereksiz yükler yüklenip çocuğumu bozma demişti. Her işi beraber yapacaksınız tamam mı kızım demişti. Bence efsane kaynana :)Oğlum olduğu için bunu kendime görev edindim inş öylede yetiştireceğim. Temizlik yapan yemek yapmayı bilen kadınlara karşı kibar ... İnş biraz birşeyler aktarabilirim.iş anada başlıyor küçükken nasıl yetiştirilirse kafa yapısı öyle gidiyor
Amin aminBen Karatay diyeti yapiyorum. O bende iyi sonuç veriyor bakalım sabah basliycam Rabb'im utandırmasın
Taze gibi olmuyor evet o yuzden ben biber ve taze fasülye koymam buzluga,soklamayi denedinmi.belki oyle beğenirsinTecrübelerinize güvenerek bir şey sorayım biz bu yaz ilk kez yeşil fasulyeyi domatesle az kavurup dondurduk. Iki sefer pişirmeyi denedim ama kötü olmasa da tazeykenki gibi olmuyor. Pişirirken bi püf noktası var mıdır?
Hosbuldukk cokk teşekkür ederimmMemnun oldum Ayşe :) Allah bağışlasın yavrularını 2 küçük çocukla çok hareketli yaşam olmaması normal tüm enerji onlara gidiyor çünkü :)
Yaşadığın olay bu kararı sana aldırmış bazen ddiğinn gibi bir şey bizi kamçılıyor duruma üzüldüm ama bir şekilde doğru olan şeye yönelmişsin genelde bunalıma girip yedikçe yiyenlerde var hoşgeldin tekrardan .hedef kilon nedir canım ?
Bence doktora sormadan kesinlikle atlama. İp kilo vermede çok etkili ama sakatlığı da fena oluyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım. Zaten en ideal aktivite yürüyüş biliyorsun. Herkes kolayca yapabiliyor sonuçtaÇok üzüldüm canım benimki de arada bir laf spkuyprdu ama bu kadarını yaşamadım.
Hoşgeldin boyumuz aynı kilolarımız yakın ben de hala deneme sürecindeyim kapışırız inşallah
Maşallah sana ip atlayanlara imreniyorum. Dizimde bir ortopedik sorun çıktı ben atlayamam sanırım ondan kilo vermek zorundayım zaten
Hoşgeldin aramıza hep birlikte veririz
Şahane ahhh nerde öyle bilinç bizdeki kaynanalardaBir arkadaşım evlenecekti. Kaynanası ben oğlumu hayatı paylaşacak sorumluluk alacak şekilde yetiştirdim evlenip gereksiz yükler yüklenip çocuğumu bozma demişti. Her işi beraber yapacaksınız tamam mı kızım demişti. Bence efsane kaynana :)
Karneni bana versene neyse parası veririm vallahaSagol canim
Gorucez bakalım gevsememi olucak toparlanmami.iyi seyler umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?