Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi fikir ayrıca intikam soğuk yenen yemektir :) yazın bunu yapabilirsin bence de.

Bence gayet makul bir hedef.. düzenli beslenip spor yapınca neden olmasın?ilk başlarda hızlı gidecektir zaten. Daha önce 20 kg vermişsin şimdi de 25 vereceksin. Yürüdüğün yolu biraz daha ileri taşınacaksın sadece.

Maşallah.
Senin azimden azıcık da bana.
Ben de ipe başlıyacağım ama tırsıyorum.
Kilom çok ya dizler zarar görür mü diye.
Kesinlikle dizlere bileklere yük bindiği için dikkatli olmalısın. Azar azar atlayarak başlamalısın. Ağrı sızı yoksa zamanla arttırırsın canım.

Memnun oldum Ayşe :) Allah bağışlasın yavrularını 2 küçük çocukla çok hareketli yaşam olmaması normal tüm enerji onlara gidiyor çünkü :)
Yaşadığın olay bu kararı sana aldırmış bazen ddiğinn gibi bir şey bizi kamçılıyor duruma üzüldüm ama bir şekilde doğru olan şeye yönelmişsin genelde bunalıma girip yedikçe yiyenlerde var hoşgeldin tekrardan .hedef kilon nedir canım ?

Okurken bende aynı kardelelen gibi dedim :) benziyorsunuz :)

Ya yazdıklarını okurken aklıma küçükken annem babam babaannem ve benim aramızda geçen bir olay geldi.
Ben küçükken babamla kavga etmişiz. Babaannem beni çok sever ama babam tartışmayı saptırarak anlatmış ve babaannem için oğullarından kıymetli bir şey yoktur.. Sevgili torununun üstünü bile çizer. O babamın anlatımları ile bana tavır almış annem de beni koruyunca annemi eleştirmiş. Babasına neler söylemiş neden savunuyorsun diye. Annem de sen eşşek kadar oğlunu 8 yaşında çocuğa karşı savunuyorsun, ben neden çocuğunu savunmayacağım demiş
Babam bana hiç kıyamaz hatalı olsam bile.. annesinin oğlu işte. ama annem her zaman karşısındaki de birisinin çocuğu adil ol diye onu hep uyarırdı. Asla bana çocuğuyum diye kıyak geçmezdi. Bir şey doğru ise doğru yanlış ise yanlıştı her zaman :)

Süpersin

Oğlum olduğu için bunu kendime görev edindim inş öylede yetiştireceğim. Temizlik yapan yemek yapmayı bilen kadınlara karşı kibar ... İnş biraz birşeyler aktarabilirim.iş anada başlıyor küçükken nasıl yetiştirilirse kafa yapısı öyle gidiyor

Merhaba
Bazı olaylar kilo vermede dönüm noktası oluyor. Bu anıya sıkıca tutunmak ve değişim hikayesinin başlangıcı olarak kabuk etmek lazım. Bazen kilo verme durabilir bazen artılar olabilir ama bu anı her zaman devam etmek için güç versin ve hedefe ulaşmak için yol göstersin :)

Sagol canim
Gorucez bakalım gevsememi olucak toparlanmami.iyi seyler umuyorum

Bir arkadaşım evlenecekti. Kaynanası ben oğlumu hayatı paylaşacak sorumluluk alacak şekilde yetiştirdim evlenip gereksiz yükler yüklenip çocuğumu bozma demişti. Her işi beraber yapacaksınız tamam mı kızım demişti. Bence efsane kaynana :)

Ben Karatay diyeti yapiyorum. O bende iyi sonuç veriyor bakalım sabah basliycam Rabb'im utandırmasın
Amin amin
Bende Karatay yaptım başta herşey çok iyiydi ama sonra kabızlık yaptı bende o yüzden bıraktım.birde bir süre sonra çok tekdüze oluyor ya ondan sanırım vücut alışıyor metabolizma yavaşlıyor.bünyeye göre değişir tabi sende öyle olmaz inş

Taze gibi olmuyor evet o yuzden ben biber ve taze fasülye koymam buzluga,soklamayi denedinmi.belki oyle beğenirsin

Hosbuldukk cokk teşekkür ederimm
Hedef kilom 60

Bence doktora sormadan kesinlikle atlama. İp kilo vermede çok etkili ama sakatlığı da fena oluyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım. Zaten en ideal aktivite yürüyüş biliyorsun. Herkes kolayca yapabiliyor sonuçta

Şahane ahhh nerde öyle bilinç bizdeki kaynanalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…