- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.941
Şimdi yakınımızda bir sıkıntılı durum var. Ama ben takılmak yerine durumla eğleniyorum. Eşim bazen aman takılma ha biteriz diyor :) takıntı cidden sıkıntılı bir şey.. bu konuda işe yarıyor ama o kesin. Yalnız yarın beni nasıl bir ödem bekliyor acaba. Battı balık yan gider diye atlayıp ekstra + geldiğim perşembeyi hatırladım birden :)Hoşgeldin canım
Süpersin
Senin yüzünden hepimizde bir ip atlama merakı doğdu. Yakında bütün grup ip zede olacaz.Bence doktora sormadan kesinlikle atlama. İp kilo vermede çok etkili ama sakatlığı da fena oluyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım. Zaten en ideal aktivite yürüyüş biliyorsun. Herkes kolayca yapabiliyor sonuçta
Merhaba. Guzel güzel daha da güzel olacak inşallah. HoşgeldinizHerkese merhaba. Ne kadar güzel ve faydalı bir yer burası
Kesinlikle hepimizin değişim hikayesi burada başlıyor ve burada bir mezuniyet karnesi ile tamamlanıyor :) bazılarımız doyamıyor tekrar tekrar başlamak zorunda kalıyoruz ama onu da halledeceğiz :)Herkese merhaba. Ne kadar güzel ve faydalı bir yer burası
Okurken bende aynı kardelelen gibi dedim :) benziyorsunuz :)
Anneni gerçekten takdir ediyorum. Evlatlarımızı gerçeklerle yetiştirmemiz gerekiyo. Benim çocuğum diye kıyakçılık hoş değil. Adil olmayı öğretmeliyiz ne olursa olsun. Annen sana bunu çok iyi aşılamış seni tanıdığım kadarıyla söyleyebilirim. Bizler de inşallah kendi evlatlarımıza adalet hoşgörü gibi mevhumları aşılayabiliriz layıkıyla.Ya yazdıklarını okurken aklıma küçükken annem babam babaannem ve benim aramızda geçen bir olay geldi.
Ben küçükken babamla kavga etmişiz. Babaannem beni çok sever ama babam tartışmayı saptırarak anlatmış ve babaannem için oğullarından kıymetli bir şey yoktur.. Sevgili torununun üstünü bile çizer. O babamın anlatımları ile bana tavır almış annem de beni koruyunca annemi eleştirmiş. Babasına neler söylemiş neden savunuyorsun diye. Annem de sen eşşek kadar oğlunu 8 yaşında çocuğa karşı savunuyorsun, ben neden çocuğunu savunmayacağım demiş
Babam bana hiç kıyamaz hatalı olsam bile.. annesinin oğlu işte. ama annem her zaman karşısındaki de birisinin çocuğu adil ol diye onu hep uyarırdı. Asla bana çocuğuyum diye kıyak geçmezdi. Bir şey doğru ise doğru yanlış ise yanlıştı her zaman :)
Hoş buldukMerhaba. Guzel güzel daha da güzel olacak inşallah. Hoşgeldiniz
Harikasınız yaKesinlikle hepimizin değişim hikayesi burada başlıyor ve burada bir mezuniyet karnesi ile tamamlanıyor :) bazılarımız doyamıyor tekrar tekrar başlamak zorunda kalıyoruz ama onu da halledeceğiz :)
Bizimde bir diyetisyene ihtiyacımız vardı. Gerçekten diyetisyenmisiniz.Hoş bulduk ❣
Bizimde bir diyetisyene ihtiyacımız vardı. Gerçekten diyetisyenmisiniz.Hoş bulduk ❣
İp benim favori sporumdur. Hep diyorum önce ip alsaydım koşu bandı almazdım. Ayıp olmasın diye arada koşu bandında takılıyorum ama ipe değişmem. Gerçi ondan da 30 dakika cardio program kullanıyordum en son o da iyi kalori yaktırıyor ama yine de ipin yeri başka bendeSenin yüzünden hepimizde bir ip atlama merakı doğdu. Yakında bütün grup ip zede olacaz.
Evet canım diyetisyenim :) kullanıcı adım insta hesabım diyetisyenurrrBizimde bir diyetisyene ihtiyacımız vardı. Gerçekten diyetisyenmisiniz.
En kısa zamanda sana da nasip olsun canım,ama vermeeeemKarneni bana versene neyse parası veririm vallaha
Amanın gökten diyetisyen düştüHerkese merhaba. Ne kadar güzel ve faydalı bir yer burası
Evet canım adil olmak çok önemli gerçekten. Böyle bir derdi olunca insanın çocuğuna da öyle davranıyor. Sen benden iyi biliyorsun çocuğa davranışlarındaki ve tutarlı olarak bir şeyler öğretiyorsun sonuçta. İnanıyorum ki çocukların senden bunu alacaklar..Anneni gerçekten takdir ediyorum. Evlatlarımızı gerçeklerle yetiştirmemiz gerekiyo. Benim çocuğum diye kıyakçılık hoş değil. Adil olmayı öğretmeliyiz ne olursa olsun. Annen sana bunu çok iyi aşılamış seni tanıdığım kadarıyla söyleyebilirim. Bizler de inşallah kendi evlatlarımıza adalet hoşgörü gibi mevhumları aşılayabiliriz layıkıyla.
Hayır, konu çok hoşuma gitti de bi selam vermek istedim.Amanın gökten diyetisyen düştüzayıflamaya mı geldiniz :)
Aaaa süperEvet canım diyetisyenim :) kullanıcı adım insta hesabım diyetisyenurrr
Terzinin eteği sökük olurmuş diyorsun yaniAmanın gökten diyetisyen düştüzayıflamaya mı geldiniz :)
E hoşgeldiniz o zaman da sizi buraya getiren seyi merak ettimEvet canım diyetisyenim :) kullanıcı adım insta hesabım diyetisyenurrr
Özlemişiz vallaha kilo sorunu olmayan biriniHayır, konu çok hoşuma gitti de bi selam vermek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?