Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa süper hemen ilk sorumu sorayim. Bu gunlerde bir çoğumuzun ortak sorunu haline gelen kaynanali rejim biz nasıl yapacağız bu işi. 2 gündür tam buğday ekmeğimi yiyemedim görünce bune der diye.
Bu durumu şöyle deneyebiliriz; bu ekmeğin daha sağlıklı olduğu söyleyerek işe başlayabiliriz. Zaten tam buğday ekmeği daha lezzetlidir. Eskiden özellikle köylerde hep tam buğday ekmeği yenirdi :) böyle ukala gibi değil de yumuşak bir şekilde deneyerek ve deneterek hiç çekinmeden yiyiniz

Harikasın canım. Ben de aynı senin gibi yapardım oğlum olsaydı. Bizim kültürümüzde erkekler ayrıcalıklıymış gibi yetiştiriliyor. Kadınlar da anne baba kuzusuydu bir zamanlar oysa. Kvler dünyada yalnız oğulları varmış onlar değerliymiş gibi bi dünyadalar genellikle.

Vaoooww helal olsun. Kesinlikle efsane

Valla geçmiş mesajları okuyamadım açıkçası. Ama merak ettiğiniz şeyleri elimden geldiğince cevaplamağa çalışırım
Hemmen soruyorum bu kilo verme bir sure sonra tik diye duruyor oynamiyor napmak neyi dehistirmek lazim acaba

Valla geçmiş mesajları okuyamadım açıkçası. Ama merak ettiğiniz şeyleri elimden geldiğince cevaplamağa çalışırım
Bir soru sorayim hazır diyetisyen bulmuşken. Şimdi ben 168 cm boyum şuan 78.4 kilom ama benim kilolar hep bacaklarda toplandı üst bedenim M alt beden XXL ne yapsam gitmiyor ne yapacağım ben

Bir soru sorayim hazır diyetisyen bulmuşken. Şimdi ben 168 cm boyum şuan 78.4 kilom ama benim kilolar hep bacaklarda toplandı üst bedenim M alt beden XXL ne yapsam gitmiyor ne yapacağım ben
Bunun İçin ideal olan en garanti şey tempolu yürüyüş yapmak ve 3 beyazı kesmek ama yavaş yavaş. Mesela 21 gün şekersiz. Diğer 21 gün şekersiz + tuzsuz son 21 gün de unsuz

Kalori miktarimi,cesitlerimi degistirelim.
Tek gunluk detoks yeterlimi haftada.
Tabi önce bir hedef kilo belirlenir, sonra ona uygun diyet uygulanır. Yavaş yavaş diyet kalorisi düşürülür. Ben genelde durma yaşanan dönemlerde aralıklı oruç, keto gibi diyetler uygulatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…