- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.021
Ben de takıntılıyım ama hiç böyle şeylere değilBu takıntıyı genlerimle ailemden alıyorum bence. Tüm aile; babam,amcamlar kuzenlerim, herkesin takıntıları başka ama bir takıldık mı fenayız.. Hepimizde bu takıntı bazen avantaja dönüyor ama güzel olan kısmı bu :)
İnşallah tabi suan birazdaha zor gider... Olsun biz kadınlar zoru severizBence gayet makul bir hedef.. düzenli beslenip spor yapınca neden olmasın?ilk başlarda hızlı gidecektir zaten. Daha önce 20 kg vermişsin şimdi de 25 vereceksin. Yürüdüğün yolu biraz daha ileri taşınacaksın sadece.
İnşallah bakalim kabizlik için doğadan kayısılı form cay öneririm faydası oluyor canım aksam 1 fincan yada sabah icebilirsinAmin amin
Bende Karatay yaptım başta herşey çok iyiydi ama sonra kabızlık yaptı bende o yüzden bıraktım.birde bir süre sonra çok tekdüze oluyor ya ondan sanırım vücut alışıyor metabolizma yavaşlıyor.bünyeye göre değişir tabi sende öyle olmaz inş
Olur tatlisert kapisirizÇok üzüldüm canım benimki de arada bir laf spkuyprdu ama bu kadarını yaşamadım.
Hoşgeldin boyumuz aynı kilolarımız yakın ben de hala deneme sürecindeyim kapışırız inşallah
Maşallah sana ip atlayanlara imreniyorum. Dizimde bir ortopedik sorun çıktı ben atlayamam sanırım ondan kilo vermek zorundayım zaten
Hoşgeldin aramıza hep birlikte veririz
Kim yapıyor bunu sana anlamadim kv mi rsin mi ayy sinir oldum sabah sabahBen sadece cips aşermiştim tuzlu baharatlı çok istemiştim eşim söylene söylene aldı hani şu avuç kadar olan en küçük boylar var ya ondan almış 1 küçük kase anca çıktı ben daha bir lokma almadan Neee onun hepsini mi yiyeceksin dedi kızdım çöpe attım sonra kapağı geri açtım baharatı kokladım
Hoşgeldiniz,salmayiz merak etme sürüne sürüne vericez bu yaglari ,burdayiz insallah sabir ve kararlılıklaBende eriyene kadar salmayin beni bir yere de kurtulalım çok istiyorum artık zayıf olmayı
Bide spor olsa tarti nasil gulumseyecek sanaBu arada ben de yarın diyetisyenime gidiyorum sabahtan.Cherry Mom cim Cuma için olan kilomu yarın bildireceğim yine Ama bu hafta az verdim bence çünkü regl olmak üzereyim yine şişkin hissediyorum. Yine de her gören nasıl daralmışsın sen diyor. Toplasan verdiğim 3 kg
Hoşgeldiniz, üzülme canim koltuklar dardirMerhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Aslında çok Azimli biriyim ama birkaç kere diyete başladım bıraktım Diyetisyene gittim yapamadım daha doğrusu olmadı.
Boyum 1.63 şu an yeni tartıldım sabah 88 kiloydum. Kızımla beraber bir gösteri merkezine gittik ve ben koltuğa oturduğumda dar geldi ve bugün Yaşadığım bir olaydı o kadar üzüldüm ki Tamam dedim artık bu sefer Çok kararlıyım ve başaracağım insanlar anlattığında işte bir yerde tak etti kendime geldim dediklerini de çok inandırıcı gelmiyordu Ama gerçekten öyleymiş bugün yaşadığım olay beni o kadar üzdü ki
Seneye de ayni olcak tatlim,olmasin tabi ama.simdi seni kaynana koca bunalticak cift tarafli daha kucuk niye verdin diye.dedim ya bol devamsizlikla hic yoktan iyi gelir sana da cocuguna da yine de sen bilirsin tabi.konus yavrunla yemek yeme konusunda uzuldugunu anlat.ilac takviyesiylede toparlar insallah surda bahara yaza ne kaldi.hadi bol vitamin surubu.Okuldan alacağım sanırım ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım seneye bağışıklığı daha kuvvetli olur belki
Oyle takip etmeseler olmazz.belki yenisini getirecekti ondan sormuştur.emre hic durmuyor anca ona hizmet ediyorum sen onunla ilgilenirken yaparim de cabuk kacar zaten1hafta yaa offff sinir edecek beni yine Allah'ım
Dün telefonda soruyormuş verdiğim yapraklar noldu misafirden misafire demiş eşimde aaaa niye yapmıyor Esra demiişdedim ben rejimdeyim emre ağzına sokmaz sen hafta sonu bile eve akşam geliyorsun kime yapacak bu kız demedin mi dedim ayyhhhh şimdi sarsın dursun oğluna. Ayıp değil mi ya sarma yapmıyor mu Esra diye sormk tövbe tövbe sanane
Serum gercekten canlandiriyo insani yaa.hizli bi cozum aslinda.arkada bekleyen bebek yok git oglunla uzan sedyeye ac cizgi film,sohbet rahatlayinYa pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsak
Valla allah kolaylkk versin hepsi biraraya gelmiş.kaynana ve sigara gecici sıkıntı sonra rahatlarsin insallah.sen diyetine ve sporuna dikkat et bi muddet rolanti de gidersin bisey olmaz.sonra guzel bi rakam duser de sen bile sasarsin.saglam durÇok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni olduk
Çok hırsıyım. Kaynananın iki lafından biri oğlum çok zayıflamışsın yok böyle olmaz ye yemeğini çok kötü gördüm seni ye yemeğini çok zayıflamışsın hiç iyi görmedim seni deyip duruyor. Psikolojik savaş veriyorum şu an anlayın beni sigara,rejim,spor,kaynana bermuda üçgenini geçtik dörtgeni olduk
Tamam artik su icebilursinGünaydin mutlu sabahlar ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma 88.80kg
Pazartesi 88.00kg
Eki Görüntüle 2573124
Tamam artik su icebilursintebrikler
Haftabasi eksi cikabilmek nasil yapılıyordu
Ah bu karbonhidrattın çektiğimiz nedir yaŞimdi baktım 3 kase yoğurt ve 21 hurma için değerler şöyle
Eki Görüntüle 2573086
Almak çözüm değil başlamışken devam et benceSeneye de ayni olcak tatlim,olmasin tabi ama.simdi seni kaynana koca bunalticak cift tarafli daha kucuk niye verdin diye.dedim ya bol devamsizlikla hic yoktan iyi gelir sana da cocuguna da yine de sen bilirsin tabi.konus yavrunla yemek yeme konusunda uzuldugunu anlat.ilac takviyesiylede toparlar insallah surda bahara yaza ne kaldi.hadi bol vitamin surubu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?