Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de takıntılıyım ama hiç böyle şeylere değil o şimdi bana neden böyle dedi ki, niye beni kırdı ki, hadi kırdı niye kırdığını farketmedi ki kendimi üzüp durmaya takıntılıyım azcık takıntımın yönü değişse keşke

İnşallah tabi suan birazdaha zor gider... Olsun biz kadınlar zoru severiz

İnşallah bakalim kabizlik için doğadan kayısılı form cay öneririm faydası oluyor canım aksam 1 fincan yada sabah icebilirsin

Olur tatlisert kapisiriz

Kim yapıyor bunu sana anlamadim kv mi rsin mi ayy sinir oldum sabah sabah

Bende eriyene kadar salmayin beni bir yere de kurtulalım çok istiyorum artık zayıf olmayı
Hoşgeldiniz,salmayiz merak etme sürüne sürüne vericez bu yaglari ,burdayiz insallah sabir ve kararlılıkla

Bide spor olsa tarti nasil gulumseyecek sanao eliptigi bosunami aldin 5 dk 5 dkdir.

Hoşgeldiniz, üzülme canim koltuklar dardiriyiki de darmis ama bak ne guzel buraya gelmene vesile olmus, sıkıldığında da bunu hatirla bende.bende arada bir tansiyon problemi yaşayınca kendimde buldum bu azmi.dogru yerdesin.

Okuldan alacağım sanırım ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım seneye bağışıklığı daha kuvvetli olur belki
Seneye de ayni olcak tatlim,olmasin tabi ama.simdi seni kaynana koca bunalticak cift tarafli daha kucuk niye verdin diye.dedim ya bol devamsizlikla hic yoktan iyi gelir sana da cocuguna da yine de sen bilirsin tabi.konus yavrunla yemek yeme konusunda uzuldugunu anlat.ilac takviyesiylede toparlar insallah surda bahara yaza ne kaldi.hadi bol vitamin surubu.

Oyle takip etmeseler olmazz.belki yenisini getirecekti ondan sormuştur.emre hic durmuyor anca ona hizmet ediyorum sen onunla ilgilenirken yaparim de cabuk kacar zaten
Ben cok usenirim sarma yapmaya,yardim edin yapayim diyorum esime

Ya pazar günü ya ondan acile gitmeyelim dedik yarın sabaha kendi doktorumuzdan aldık serumda bağlatmaz flan ama nasıl olur bilmem gideceğiz mecbur bu geceyide atlatsak
Serum gercekten canlandiriyo insani yaa.hizli bi cozum aslinda.arkada bekleyen bebek yok git oglunla uzan sedyeye ac cizgi film,sohbet rahatlayin

Valla allah kolaylkk versin hepsi biraraya gelmiş.kaynana ve sigara gecici sıkıntı sonra rahatlarsin insallah.sen diyetine ve sporuna dikkat et bi muddet rolanti de gidersin bisey olmaz.sonra guzel bi rakam duser de sen bile sasarsin.saglam dur

Ya sabır çek sürekli canim. Insanlar kötü olmayi kaynanaligin kurali saniyorlar. Yani normal davransalar insan gibi o zaman kaynanaligin şanına yakışmıyor galiba. Allah a havale et.

Tamam artik su icebilursintebrikler
Haftabasi eksi cikabilmek nasil yapılıyordu

Gece dayanamadim ictim canim ... belki icmeseydim ucundan 87 yi görürdüm. benim normal kilom 82 83kg arasi. Hormon tedavisi gördüm oyüzden 94e çıktım. Oyüzden muhtemelen 83kg ya kadar sporsuz rahat düser sonrasinda spor şart

Almak çözüm değil başlamışken devam et bence Cherry Mom seneye baştan aynısını yaşayacaksın. Benim oğlumda çok hasta olmazdı. Kreş e başladı inan ki nerdeyse her ay röntgene soktular çocuğu şimdi bünye taş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…