- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.061
tam tazeykenki gibi olmasa da çözülmeden pişir tatlım fena olmuyorTecrübelerinize güvenerek bir şey sorayım biz bu yaz ilk kez yeşil fasulyeyi domatesle az kavurup dondurduk. Iki sefer pişirmeyi denedim ama kötü olmasa da tazeykenki gibi olmuyor. Pişirirken bi püf noktası var mıdır?
hoşgeldin tatlım aramıza istediğin kilo dikkat edersen vermesi zor bir kilo değil hazirana kadarİsmim çiğdem Eskişehir de yaşıyorum evliyim 2.5 yaşında oğlum var. Özel firmada planlama departmanında çalışıyorum. Sigarayı bırakayım derken kilo cook almaya başladım bugun tartildim 105.3 geldim hedefim 80 doğum günümde hedef kiloma varsam ne mutlu tam tamına 5 ayım var.5 haziranda 80 kiloyu görmek istiyorum 25 kilo buyuk bir hedef ama bir zamanlar 125 kg dum basarabilirim diye düşünüyorum yardimlarinizla... Etim kemiğim sizin olsun canıma okuyabilirsiniz
başlamak başarmanın yarısıdır hoşgeldin aramıza hep birşl,ikte vereceğiz canımMerhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Aslında çok Azimli biriyim ama birkaç kere diyete başladım bıraktım Diyetisyene gittim yapamadım daha doğrusu olmadı.
Boyum 1.63 şu an yeni tartıldım sabah 88 kiloydum. Kızımla beraber bir gösteri merkezine gittik ve ben koltuğa oturduğumda dar geldi ve bugün Yaşadığım bir olaydı o kadar üzüldüm ki Tamam dedim artık bu sefer Çok kararlıyım ve başaracağım insanlar anlattığında işte bir yerde tak etti kendime geldim dediklerini de çok inandırıcı gelmiyordu Ama gerçekten öyleymiş bugün yaşadığım olay beni o kadar üzdü ki
Sağolun kaptanım günaydıngeçmiş olsun emreye ve sana da
ben geriden geriden geliyorum amma yazmışınız kızlar yawww
Yazdım tatlım :))Tartı bildirimi kızlar okumak epey zamanımı aldı mesajları 106.7 çıktım sabah yalnız telefonum 300 gram denemelerle anlamış oldum bırakıyorum 106.7 elime alıyorum 107.2
Cherry Mom canım dün akşam 30 dk jessica yapmıştım yazdın mı spor önemli az da olsa puan yazılsın takım için
ben yaptırıyorum oğlanlara temizlik de yemek de alışsınla vallaOğlum olduğu için bunu kendime görev edindim inş öylede yetiştireceğim. Temizlik yapan yemek yapmayı bilen kadınlara karşı kibar ... İnş biraz birşeyler aktarabilirim.iş anada başlıyor küçükken nasıl yetiştirilirse kafa yapısı öyle gidiyor
Bir gün acillerde karşılaşacağızbende günde 500 ile başlasam çok olur mu acaba ctesi pazar yürüyüş yapamadım büyük oğlan hastaydı acilde serum falan verildi
Günaydın canımHerkese günaydın siteye fazla kullanmayı bilmiyorum telefonuma indirdim Mesaj geldiğinde bana bildirim gelmiyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz Kızlar bir de ben şimdi bütün gün yediklerim paylaşacağım değil mi
Daha da eksi geleceğimi düşünüyordum ama kısmet üzüldüm birazYazdım tatlım :))
Günaydın güzel eksi gelmiş cumaya göre tebrikler :))
Teşekkür ederim yaptım hemenGünaydın canım
Üstten hesabınız - forum seçenekleri -online bildirim kısmına girersen bildirim gelir sana
hoşgeldin tatlım sende aramızaHerkese ve heeerkeseee merhaba
Annnen yanında olmasaydı olabilirdi :))) iyi ama ya 2 gün için öyle düşün az çok demeyelim böyle böyle aylar içinde onlar büyük kilolar olacakDaha da eksi geleceğimi düşünüyordum ama kısmet üzüldüm biraz
Dene bakalım canım merak ettim sende ki sonucunuBenim tarti sabit, bugün yarın hurma detoksunu yapicamCherry Mom ben de seninkine benzer buldum. Düşük yağ yükle karb var ama toplam kalorisi az. Bir umut hurma mucizesi olursa verebilirim yoksa bu tip yüksek karb beslenmek bende ise yaramıyor. Neyse göreceğiz.
Ben aralarda içiyorum ve spordan sonra çok iyi oluyor.Bu Arada Arkadaşlar aranızda bitki çayı içen var mı yani ben yeşil çay içmek istiyorum Ama ne zaman tüketmeliyim sabah Kahvaltıdan sonra mı çayı ve kahveyi aşırı şekerli içen biriyim Ben ekmek de çok yiyordum ama şimdi bir dilim ekmek yemeye çalışacağım ve Çayı da şekersiz içeceğim
Hoşgeldiniz. İnşallah en kısa sürede hedefinize ulsşırdınız.Merhabalar ismim Ayşe İstanbul'da yaşıyorum iki tane kızım var biri 2,5 yaşında biri 5 yaşında ev hanımıyım çok hareketli bir hayatım yok ama ben Hareketli olsun istiyorum düzene girsin istiyorum şu an itibariyle artık sizin de desteğinizle ve yardımlarınızla kilo vermek istiyorum motive olmak istiyorum
Aslında çok Azimli biriyim ama birkaç kere diyete başladım bıraktım Diyetisyene gittim yapamadım daha doğrusu olmadı.
Boyum 1.63 şu an yeni tartıldım sabah 88 kiloydum. Kızımla beraber bir gösteri merkezine gittik ve ben koltuğa oturduğumda dar geldi ve bugün Yaşadığım bir olaydı o kadar üzüldüm ki Tamam dedim artık bu sefer Çok kararlıyım ve başaracağım insanlar anlattığında işte bir yerde tak etti kendime geldim dediklerini de çok inandırıcı gelmiyordu Ama gerçekten öyleymiş bugün yaşadığım olay beni o kadar üzdü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?