- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.001
Tüp bebek ilaçları da iştah açıp kilo aldırıyor ya bazen doktorlar “yemezsen almazsın” diyor ya.. vay be diyorum demek öyle :)Teşekkürler Denizcim, iyiyim. Gizliden gizliye okuyorum yazamadım bir türlüsanırım sporları sıfırladığım için utancımdan yazamıyorum artık Ne zaman spora kolum kalkacak acaba Son zamanlarda demirim çok düşüktü, demir iğnesi yaptırdım ama yine çok canlanamafım Oysa ki ne güzel spor yapıyordum. Doktor da iğneyi boşver sen kendini zorlayıp bi kere bi spor yapsan açılacaksın bence dedi. Antika adam. Değişikleri kendime çekme gibi bir özelliğim ezelden beri var.
Hahahaha hangi takımda var değil miOooo hoşgeldiniz. Şu andan itibaren 5.takımkn popülaritesi bir kat daha artmış bulunmakta. Diyetisyenimiz de var. Katılmak isteyenlere duyurulur
Etiketlerimizde öyle görünecek demek istedim
kardelelen321 yorumunu okuyup kopan tek ben miyim bu saatte
N Nurca55 iyi ki geldin renk getirdinHakikaten kadrolu diyetisyenimiz olmak ister misin? Biz seslenmesek de sen her gün gel
İyi geceler biz teşekkür ederiz ve fırsatınız olursa ara sıra bekleriz.Herkese iyi geceler hanımlar.
güzel sohbetiniz için teşekkürler
Mesajınızı göremem falan; İnstagram hesabıma da beklerim kullanıcı adım: diyetisyenurrr
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
kardelelen321 yorumunu okuyup kopan tek ben miyim bu saatte
N Nurca55 iyi ki geldin renk getirdinHakikaten kadrolu diyetisyenimiz olmak ister misin? Biz seslenmesek de sen her gün gel
Tmm canım bence incelme daha önemli hele birde sporda istikrarı sağlasan ne güzel daralacaksın :)Bu arada ben de yarın diyetisyenime gidiyorum sabahtan.Cherry Mom cim Cuma için olan kilomu yarın bildireceğim yine Ama bu hafta az verdim bence çünkü regl olmak üzereyim yine şişkin hissediyorum. Yine de her gören nasıl daralmışsın sen diyor. Toplasan verdiğim 3 kg
Cherry Mom yeni bir cardio önerisi gördüm, 20 dakika 2 hareket.. Deneyeceğim bu hafta bakalım etkisi nasıl olacak.. nasılsa listede değilim en kötü + gelirim
İyi geceler, teşekkür ederiz.Herkese iyi geceler hanımlar.
güzel sohbetiniz için teşekkürler
Mesajınızı göremem falan; İnstagram hesabıma da beklerim kullanıcı adım: diyetisyenurrr
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Şimdi baktım 3 kase yoğurt ve 21 hurma için değerler şöyleSabah: marul, 5 dilim hinde füme, 100 gr çökelek, 1 avuç ceviz, kahve, 1 paket yulaflı içecek
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, az tereyağ, 1 mandalina, 2 hurma, 1 paket probiyotik içecek
Akşam: 120 gr çökelek, yarım avokado, 2 hurma
Su: 2litre
Spor: 45 dk leslieCherry Mom
Bugün regl olunca çok yemeyi frenlemek için proteine yüklendim. Yine de yediklerimin kalori hesabini yaptim 1200 küsür çıktı. 70 gr protein olmuş ama karb da çok.
Bu hurma yoğurt detoksunda hiç protein ve yağ yok kas kaybettiriyor olmasın?
Sıkılaşmışsın canım çok güzel. O 3 kilo tartıda öyle. Eminim 6 kilo vermiş görünüyorsundurBu arada ben de yarın diyetisyenime gidiyorum sabahtan.Cherry Mom cim Cuma için olan kilomu yarın bildireceğim yine Ama bu hafta az verdim bence çünkü regl olmak üzereyim yine şişkin hissediyorum. Yine de her gören nasıl daralmışsın sen diyor. Toplasan verdiğim 3 kg
Aaa iyiki hatırlattın canım 1000 ip atladım bugünkardelelen321 sen Leslie yapabildin mi bugün kuzum
İyi gecelr canım ben nöbetteyim
Ahh canım ateşi yükseliyor mu hala.İyi gecelr canım ben nöbetteyim
Evet maalesefAhh canım ateşi yükseliyor mu hala.
Allah yardımcın olsun canım. Emre de çabucak toparlanır inşallahEvet maalesefuyumadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?