Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tüp bebek ilaçları da iştah açıp kilo aldırıyor ya bazen doktorlar “yemezsen almazsın” diyor ya.. vay be diyorum demek öyle :)
Kolun kalkmıyorsa kalkmıyordur yani. Biraz daha zaman ver bence kendine. Ama buraya yaz neden yazmıyorsun ben de ev taşıdım o günlerde sıfır spor yaptım ama yazdım..
burada olmak diyetin için motive edecektir seni? Devam ediyor musun diyetisyene kansızlık için önerdiği besinler oldu mu ?

Herkese iyi geceler hanımlar.
güzel sohbetiniz için teşekkürler
Mesajınızı göremem falan; İnstagram hesabıma da beklerim kullanıcı adım: diyetisyenurrr

Bu arada ben de yarın diyetisyenime gidiyorum sabahtan. Cherry Mom cim Cuma için olan kilomu yarın bildireceğim yine Ama bu hafta az verdim bence çünkü regl olmak üzereyim yine şişkin hissediyorum. Yine de her gören nasıl daralmışsın sen diyor. Toplasan verdiğim 3 kg

İyi geceler biz teşekkür ederiz ve fırsatınız olursa ara sıra bekleriz.

Tmm canım bence incelme daha önemli hele birde sporda istikrarı sağlasan ne güzel daralacaksın :)

Cherry Mom yeni bir cardio önerisi gördüm, 20 dakika 2 hareket.. Deneyeceğim bu hafta bakalım etkisi nasıl olacak.. nasılsa listede değilim en kötü + gelirim

İyi geceler, teşekkür ederiz.
Her zaman bekleriz.

Şimdi baktım 3 kase yoğurt ve 21 hurma için değerler şöyle

Sıkılaşmışsın canım çok güzel. O 3 kilo tartıda öyle. Eminim 6 kilo vermiş görünüyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…