- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.041
Sakin ol şampiyonPogca bazlama kuymak kömbe benimi sunuyorsunuz ya, bak yapar yerim donemem sonra karismam.atiyimmi yapip ta ha atiyimmi
MaşallahGünaydınlar.
Herkese mutlu haftalar.
Ben cumaya göre -400 Gr.
Bildiğim kadarıyla sesli bildirim gelmiyor. Sayfaya girince okunmamış mesajları gör diyo ya onu tıklayıp okuyorum. Mesajda senden bahseldigi zamanda sağ üsteki dilde rakamlar çıkıyor ordan görebiliyorsun. Her akşam günlük menümüzü şu miktarını ve spor yapabilirsen ne kadar yaptığını paylaşıyorsunHerkese günaydın siteye fazla kullanmayı bilmiyorum telefonuma indirdim Mesaj geldiğinde bana bildirim gelmiyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz Kızlar bir de ben şimdi bütün gün yediklerim paylaşacağım değil mi
canim bizim koyde kombe denir köy usulu yapilis sekli ile un tuz su birde kuru maya son zamanlarda icine haslanmis rendelenmiş patetes de ekleniyo..geceden hamur hazirlanir sabaha da kasik yardımıyla tepsiye dizilir uzerine hashas sürülürKömbe beki.
Neyden yapılıyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim �nşallah kaçamak yapmadan bugünümü Sabah kalktım ya Allah Bismillah dedim ve başladımBildiğim kadarıyla sesli bildirim gelmiyor. Sayfaya girince okunmamış mesajları gör diyo ya onu tıklayıp okuyorum. Mesajda senden bahseldigi zamanda sağ üsteki dilde rakamlar çıkıyor ordan görebiliyorsun. Her akşam günlük menümüzü şu miktarını ve spor yapabilirsen ne kadar yaptığını paylaşıyorsun
benimde esiminde çocukluğumuzun tadi...biz cocukken annelerimiz her kis yapardı hemde sobada...benim de yapma sebebim beni çocukluğuma götürüyor ...böyle eskiyi ozleyince ayni tat olsun istiyorumBen hiç sevemedim ya gerçi onunda çeşitleri var herhalde kimi börek gibi kimi kurabiye giibi.benim yediğim sert kurabiye gibiydi :)
gunyadin canim sende yeni katildin sanirim mesajlarindan oyle anliyorum bende dun katildim 5.takıma deneme suresindeyim şimdilik bu arada hoşgeldin:)Bu Arada Arkadaşlar aranızda bitki çayı içen var mı yani ben yeşil çay içmek istiyorum Ama ne zaman tüketmeliyim sabah Kahvaltıdan sonra mı çayı ve kahveyi aşırı şekerli içen biriyim Ben ekmek de çok yiyordum ama şimdi bir dilim ekmek yemeye çalışacağım ve Çayı da şekersiz içeceğim
Hoş bulduk canım teşekkür ederim Sen de hoş geldin ben de deneme süresindeyimgunyadin canim sende yeni katildin sanirim mesajlarindan oyle anliyorum bende dun katildim 5.takıma deneme suresindeyim şimdilik bu arada hoşgeldin:)
Şu an bir zarda kalınlaşma başlamış ismini söyledi de unuttum devam ederse ameliyat dedi şiş onun için dizim sıvı da azalmışBence doktora sormadan kesinlikle atlama. İp kilo vermede çok etkili ama sakatlığı da fena oluyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım. Zaten en ideal aktivite yürüyüş biliyorsun. Herkes kolayca yapabiliyor sonuçta
valla inşallah olur bu sabah tartıldım 81,6 idi gerçi wc ye falan çıkamadım ama hedfim kesin 80 artık sen ve hocam öyle uygun görmüş
hurma detoksu canım her öğün 7 hurma 1 kase yoğurt yiyorsun günlük 3 kase yoğurt ve 21 hurma ediyorBu hurma hangi hurma acaba
Iyi olur ama sen kadar babası veya etrafındaki erkek rol modeller de önemli.Oğlum olduğu için bunu kendime görev edindim inş öylede yetiştireceğim. Temizlik yapan yemek yapmayı bilen kadınlara karşı kibar ... İnş biraz birşeyler aktarabilirim.iş anada başlıyor küçükken nasıl yetiştirilirse kafa yapısı öyle gidiyor
ben çay kahve içiyorum bu diyetteÇay içemeyecek miyim. Kahvaltı falan neyse de çaysız yapamam ki zaten sigarayı bırakmışım aklımdan hiç gitmiyor çaysız yapamam ki. Ben depresyona girmiş olabilirim.
bende günde 500 ile başlasam çok olur mu acaba ctesi pazar yürüyüş yapamadım büyük oğlan hastaydı acilde serum falan verildiNe kolay bir şeymiş gibi anlattın öylebenimde ayağım düzeldi gibi bu hafta ufak ufak başlayacağım ayakkabı ile
zuhal cim hoşgeldin tatlım nasılsın daha sık uğra buaralaraGunaydinnnnn 5.takimcim
Mutlu saglikli pazariniz olsun insallahhhh
geçmiş olsun emreye ve sana daGünaydın kızlar bberbat bir gece geçirdik devamlı ateşi çıktı durdu uyumadık sayılır şimdi yine ultra mızmızlık zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?