Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bildiğim kadarıyla sesli bildirim gelmiyor. Sayfaya girince okunmamış mesajları gör diyo ya onu tıklayıp okuyorum. Mesajda senden bahseldigi zamanda sağ üsteki dilde rakamlar çıkıyor ordan görebiliyorsun. Her akşam günlük menümüzü şu miktarını ve spor yapabilirsen ne kadar yaptığını paylaşıyorsun

Kömbe beki.
Neyden yapılıyor.
canim bizim koyde kombe denir köy usulu yapilis sekli ile un tuz su birde kuru maya son zamanlarda icine haslanmis rendelenmiş patetes de ekleniyo..geceden hamur hazirlanir sabaha da kasik yardımıyla tepsiye dizilir uzerine hashas sürülür

gunaydinlar dun tartida 69.1 kilo olduğumu soylemistim ama aksam cok yemistim sonra da az su içmiştim ikincisi yediklerim hep karbonhidrat olunca vucutta fazlaca su tutmuş...simdi tekrar tartildim 67.3 geldim tartida ...aslinda ben hala bu 1.3 kilonun odem olduğunu düşündüğüm icin bu hafta kilo verirsem ki insallah vereceğim 65.5 olurum insallah
...

Tamamdır çok teşekkür ederim �nşallah kaçamak yapmadan bugünümü Sabah kalktım ya Allah Bismillah dedim ve başladım

Bu Arada Arkadaşlar aranızda bitki çayı içen var mı yani ben yeşil çay içmek istiyorum Ama ne zaman tüketmeliyim sabah Kahvaltıdan sonra mı çayı ve kahveyi aşırı şekerli içen biriyim Ben ekmek de çok yiyordum ama şimdi bir dilim ekmek yemeye çalışacağım ve Çayı da şekersiz içeceğim

Ben hiç sevemedim ya gerçi onunda çeşitleri var herhalde kimi börek gibi kimi kurabiye giibi.benim yediğim sert kurabiye gibiydi :)
benimde esiminde çocukluğumuzun tadi...biz cocukken annelerimiz her kis yapardı hemde sobada...benim de yapma sebebim beni çocukluğuma götürüyor ...böyle eskiyi ozleyince ayni tat olsun istiyorum

gunyadin canim sende yeni katildin sanirim mesajlarindan oyle anliyorum bende dun katildim 5.takıma deneme suresindeyim şimdilik bu arada hoşgeldin:)

Şu an bir zarda kalınlaşma başlamış ismini söyledi de unuttum devam ederse ameliyat dedi şiş onun için dizim sıvı da azalmış

Iyi olur ama sen kadar babası veya etrafındaki erkek rol modeller de önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…