- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.981
Sıradışı bi diyetisyenTabi önce bir hedef kilo belirlenir, sonra ona uygun diyet uygulanır. Yavaş yavaş diyet kalorisi düşürülür. Ben genelde durma yaşanan dönemlerde aralıklı oruç, keto gibi diyetler uygulatıyorum
Olur da yani Etiket yapınca ben mesajı görmüş mü oluyorum? Yeniyim deArada sizi etiket yapsak olur mu bazen hiç anlam verrmediğimz şeyler olabiliyor
Bence o yöntemleri hep eski diyetisyenler veriyor şimdi trend buSıradışı bi diyetisyenbenim tanıdıklarım 5_6 öğünden asagi vermemisti hic
Bildirim olarak geliyor sağ üstteki zil ikonundan görürsünüz mutlaka :)Olur da yani Etiket yapınca ben mesajı görmüş mü oluyorum? Yeniyim de
Benim bünyeye ne demeli? İf ile gram vermedi ya mutlaka 5-6 öğün yiyecek kendini güvende hissedecek :)Sıradışı bi diyetisyenbenim tanıdıklarım 5_6 öğünden asagi vermemisti hic
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derlerSıradışı bi diyetisyenbenim tanıdıklarım 5_6 öğünden asagi vermemisti hic
Olmaz listedisi lustesindeyiz gecmemiz lazim onlariCherry Mom yeni bir cardio önerisi gördüm, 20 dakika 2 hareket.. Deneyeceğim bu hafta bakalım etkisi nasıl olacak.. nasılsa listede değilim en kötü + gelirim
Bazen kalıpları kırmak gerekirBenim bünyeye ne demeli? İf ile gram vermedi ya mutlaka 5-6 öğün yiyecek kendini güvende hissedecek :)
Karneni bana versene neyse parası veririm vallaha
Şimdi yakınımızda bir sıkıntılı durum var. Ama ben takılmak yerine durumla eğleniyorum. Eşim bazen aman takılma ha biteriz diyor :) takıntı cidden sıkıntılı bir şey.. bu konuda işe yarıyor ama o kesin. Yalnız yarın beni nasıl bir ödem bekliyor acaba. Battı balık yan gider diye atlayıp ekstra + geldiğim perşembeyi hatırladım birden :)
Hiç sorma deniz gelmeden önce ben 300 500 takılırdım. O geldikten sonra 2000 lere çıkıyorum düşünSenin yüzünden hepimizde bir ip atlama merakı doğdu. Yakında bütün grup ip zede olacaz.
Oooo hoşgeldiniz. Şu andan itibaren 5.takımkn popülaritesi bir kat daha artmış bulunmakta. Diyetisyenimiz de var. Katılmak isteyenlere duyurulurEvet canım diyetisyenim :) kullanıcı adım insta hesabım diyetisyenurrr
En kısa zamanda sana da nasip olsun canım,ama vermeeeem
Aaaa süperhemen ilk sorumu sorayim. Bu gunlerde bir çoğumuzun ortak sorunu haline gelen kaynanali rejim biz nasıl yapacağız bu işi. 2 gündür tam buğday ekmeğimi yiyemedim görünce bune der diye.
Bende eskiyim ya ondan emnisBence o yöntemleri hep eski diyetisyenler veriyor şimdi trend bu
Kesinlikle katılıyorum. Ama işte vücut gelenekçi olunca ben de sporla aşmaya çalışıyorum duraklamalarıBazen kalıpları kırmak gerekir
Bana mi seslenmiş oldun yani
Olsun o da güzelKesinlikle katılıyorum. Ama işte vücut gelenekçi olunca ben de sporla aşmaya çalışıyorum duraklamaları
balpamuk nasılsın canım ?
EvetBana mi seslenmiş oldun yani
Evet?
Yine bekleriz ben kactim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?