Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi önce bir hedef kilo belirlenir, sonra ona uygun diyet uygulanır. Yavaş yavaş diyet kalorisi düşürülür. Ben genelde durma yaşanan dönemlerde aralıklı oruç, keto gibi diyetler uygulatıyorum
Sıradışı bi diyetisyenbenim tanıdıklarım 5_6 öğünden asagi vermemisti hic

Karneni bana versene neyse parası veririm vallaha

Senin yüzünden hepimizde bir ip atlama merakı doğdu. Yakında bütün grup ip zede olacaz.
Hiç sorma deniz gelmeden önce ben 300 500 takılırdım. O geldikten sonra 2000 lere çıkıyorum düşün
Evet canım diyetisyenim :) kullanıcı adım insta hesabım diyetisyenurrr
Oooo hoşgeldiniz. Şu andan itibaren 5.takımkn popülaritesi bir kat daha artmış bulunmakta. Diyetisyenimiz de var. Katılmak isteyenlere duyurulur
En kısa zamanda sana da nasip olsun canım,ama vermeeeem

Aaaa süper hemen ilk sorumu sorayim. Bu gunlerde bir çoğumuzun ortak sorunu haline gelen kaynanali rejim biz nasıl yapacağız bu işi. 2 gündür tam buğday ekmeğimi yiyemedim görünce bune der diye.

Teşekkürler Denizcim, iyiyim. Gizliden gizliye okuyorum yazamadım bir türlü sanırım sporları sıfırladığım için utancımdan yazamıyorum artık Ne zaman spora kolum kalkacak acaba Son zamanlarda demirim çok düşüktü, demir iğnesi yaptırdım ama yine çok canlanamafım Oysa ki ne güzel spor yapıyordum. Doktor da iğneyi boşver sen kendini zorlayıp bi kere bi spor yapsan açılacaksın bence dedi. Antika adam. Değişikleri kendime çekme gibi bir özelliğim ezelden beri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…